首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Students can travel in the United States without spending too much money if they follow these suggestions. A travel agent can
Students can travel in the United States without spending too much money if they follow these suggestions. A travel agent can
admin
2019-05-23
53
问题
Students can travel in the United States without spending too much money if they follow these suggestions.
A travel agent can give you information on special economy fares for trains, buses and planes.
Think about hiking or biking for a part of your trip, too. You’ll not only save money, but you’ll also see a lot more of the country.
Some students may want to travel by car. Be sure to think about going with other students — many colleges have "ride boards" that list when and where other students plan to travel. Many radio stations provide the same sort of service — they announce who’s driving where, when, how many riders they will take and what the expenses will be.
There are many inexpensive, older hotels near bus or train stations. Check your travel guide for names of the best. Many parts of the country also have youth hostels where young people can stay for only a few dollars a night.
You don’t have to eat in restaurants all the time, but we don’t recommend a diet of candy and cola, either. You can usually get a healthy, cheap breakfast in a restaurant. If the weather is warm, you can buy food in supermarkets or at roadside stands and have a picnic for lunch. For dinner you can get the names of good, cheap restaurants from travel guides or friends.
According to the passage, staying at youth hostels is ______.
选项
A、cheap
B、enjoyable
C、comfortable
D、convenient
答案
A
解析
细节题。利用题干关键词youth hotel可知答案应在第四段尾句,因为在青年旅舍年轻人住一晚只需花费几美元,因此其特点应该是便宜。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/66DC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Forinstance,wheninanewsituation,anintelligentpersonthinksaboutthesituation,notabouthimselforwhatmighthappen
PovertyinDifferentCountriesIntheUnitedStatesduring1992,anyfamilyoffourwithanannualcashincomeoflessthan
A、Theyusuallydon’tfollowfamilyrules.B、Theydon’tliketotakechancesintheirlives.C、Theyarelesslikelytobesuccess
WhiletravelinginFrance,he______someeverydayFrench.
Over-workingcanbea______onbothbodyandmind.
Itis______impossibletoworkwiththisnoisearound.
Heannouncedthatthecompanyhadbeentransferredto______city.
Howdoyouknowifyourhomeisaneasyaimforthefts?Aroundtheholidays,manyfamiliesdon’tconsidertakingpropermeasure
Howdoyouknowifyourhomeisaneasyaimforthefts?Aroundtheholidays,manyfamiliesdon’tconsidertakingpropermeasure
ThereAareallBkindsofCtheflowersandtreesDaroundtheclassroombuildings.
随机试题
孙谦,字长逊,东莞莒人也。年十七为左军行参军,以治干称。父忧去职,客居历阳,躬耕以养弟妹,乡里称其敦睦。出为句容令,清慎强记,县人号为神明。泰始初,事建安王休仁,休仁以为司徒参军,言之明帝,擢为明威将军、巴东、建平二郡太守。郡居三峡,恒以威力镇之。谦将述职
患者,女,2l岁。2周来右上后牙遇冷、热过敏。检查发现右下6深龋,探之未穿髓,病变组织颜色较浅,易剔除。做诊断时应与之鉴别的主要疾病是
下列资产中,不属于无形资产的是()。
为防止冻胀和湿软,天然砂砾应质地坚硬,含泥量不应大于砂质量(粒径小于5mm)的()。
基金管理人内部控制机制的层次一般不包括()。
我国公民陆某是境内M公司工程师。2013年3月,M公司派陆某到境内N公司协助完成一项重要工程,在N公司工作期间。M公司继续向陆某支付工资,但取消职务奖金.由N公司每月向陆某支付补助。2013年陆某收入如下;(1)在M公司每月取得基本工资5000元。(2
为了分散风险,商业银行对大型企业贷款可以采用的方式是()。
2012年1月5日,商务部部长陈德铭在全国商务工作会议上透露,2011年我国城乡居民消费继续保持较快增长,预计全年达到(),增长17%左右;外贸总体增长较快,预计全年进出口总额将达到3.6万亿美元,增长20%以上,贸易顺差继续收窄,预计在1600亿美
木哑铃操、实心球操、体操棍操、踏板操属于轻器械体操。()
Accordingtothesetwoletters,whichofthefollowingstatementsistrue?ThewriterwroteLetterAbecausehe______.
最新回复
(
0
)