首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite drinks are good for us. One day, science says a gla
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite drinks are good for us. One day, science says a gla
admin
2021-04-29
69
问题
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite drinks are good for us. One day, science says a glass of red wine a day will help us live longer. The next day, maybe not. It seems journalists are pretty interested in wine research and the same might be said for coffee. Now, there’s been a lot of research into whether coffee is good for our health. "The results have really been mixed," admits Neal Freedman who led the coffee study and published his findings in a medical journal recently. "There’s been some evidence that coffee might increase the risk of certain diseases and there’s also been maybe more recent evidence that coffee may protect against other diseases as well. "
Freedman and his colleagues undertook the biggest study yet to look at the relationship between coffee and health. They analyzed data collected from more than 400, 000 Americans ages 50 to 71 participating in the study. "We found that the coffee drinkers had a modestly lower risk of death than those no-drinkers, " he said. Here’s what he means by "modestly": those who drank at least two or three cups a day were about 10 percent or 15 percent less likely to die for any reason during the 13 years of the study. When the researchers looked at specific causes of death, coffee drinking appeared to cut the risk of dying from heart disease, lung disease, injuries, accidents and infections.
Now, Freedman stressed that the study doesn’t prove coffee can make people live longer. A study like this can never prove a cause-and-effect relationship. All it can really do is to point researchers in the right direction for further investigation. And even if it turns out that coffee is really good for you, scientists have no idea why.
According to the first paragraph, reporters would like to know the research findings of____________.
选项
A、tea
B、beer
C、alcohol
D、coffee
答案
D
解析
根据题干定位到文章第一段。根据第一段第四句“It seems journalists are pretty interested in wine research and the same might be said for coffee.”可知journalists“新闻工作者们”,即题干中的reporters,对葡萄酒和咖啡的研究感兴趣,选项中提及的只有coffee,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6QtO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodisweightless,justasmenare.Foodforspacehasto
"I’mnot100%convincedthatmemorizingthedictionaryisthebestwayofimprovingyourvocabulary."saysthecharacterplayed
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researchandteaching.Manyexpertswouldarguethatboththes
Frank:I’mgladthatourcompanyisstartingtobemoreeco-friendly.David:【D1】______Frank:Wehavestartedtorecycleplasti
Theproposalthatbusinesscompanies______guidedbyprofessionalsfortheirnewschemeofdevelopmentswasacceptedwithoutdisa
InWesternculture,anengagementbeginswith"yes"toasimplequestion:"Willyoumarryme?"Theseheart-stoppingwordsoften
Toimproveefficiencythefactory______mostofitsworkerswithrobots.
Everyoneseemstoknowthatgrandma’scookiestastebetterbecausethey’remadewithlove.Butisthatreally【C1】______?Ares
Foragreen-handbabysitter,itseemsaverydifficulttask______.
Ecologyisthescienceofhowlivingcreaturesandplantsexisttogetheranddependoneachotherandonthelocalenvironment.
随机试题
患者,男,52岁。双下肢无力,行走受限2月。检查:T9压痛,叩痛明显,脐以下痛觉减退,下肢不能自主活动,足趾可微动,病理症阳性。X线摄片见T9椎弓根及椎体后缘显影不清,未见软组织肿大阴影。为明确诊断,首选的影像学检查是
RBC直方图显示曲线波峰左移,峰底变窄,提示
原发性肝癌早期转移途径为
患者,女,23岁。被人发现时呈昏迷状态。查体:神志不清,两侧瞳孔呈针尖样大小,呼吸有大蒜臭味。应首先考虑的是()
慢性支气管炎急性发作期治疗最主要的措施是
委托加工的应税消费品收回后直接出售的,由受托方代扣代缴的消费税,委托方应借记的会计科目是()。
下列选项中,()不属于首次沿途导游中本地概况介绍的内容。
TheAmericanblackswereoutragedtolearnthatMartinLutherKingwasarrestedandimprisonedforpeacefuldisobedience________
InFlorida,officialsaretryingto_______ontheboomingreentechnology.
Healwaysconsidersit______(进一步加强与贸易伙伴之间的合作是至关重要的).
最新回复
(
0
)