首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As concern over Alzheimer’s disease grows, more Americans are turning to expensive and potentially unsafe supplements that claim
As concern over Alzheimer’s disease grows, more Americans are turning to expensive and potentially unsafe supplements that claim
admin
2010-01-15
112
问题
As concern over Alzheimer’s disease grows, more Americans are turning to expensive and potentially unsafe supplements that claim to enhance memory. But prevention of age-related memory loss may be no further away than your refrigerator, and no more expensive than a bag of groceries, experts say. With the aging population of baby boomers in the United States, more research is being done than ever before on diseases such as Alzheimer’s and other forms of dementia. Scientists are developing a better understanding of why memories fade, and along the way they are finding new ways to combat the decline.
For one thing, research increasingly suggests that diet may be important in preventing Alzheimer’s. As the brain ages, it loses the ability to protect itself from the barrage of commonplace dangers it faces every day, particularly inflammation and oxidation, a process which allows damaging free radicals to attach themselves to cells.
While it’s not entirely clear what causes Alzheimer’s disease, amyloid plaque——a goopy, fibrous substance akin to fur balls in the brain——plays a key role. As the plaque builds up, it causes more oxidation and inflammation, and begins to kill off brain cells. In addition, brain cells often stop communicating with each other as people age, making it harder for the brain to process thoughts, retain short-term memory and create new cells.
"Old neurons are like old married couples——they don’t talk to each other very much any- more. They just sit in the room with the remote and stare at the TV," says Dr. James Joseph, director of the Neuroscience Lab at the Human Nutrition Research Center on Aging at Tufts University in Boston. While research in the field of aging and nutrition is still in its infancy, scientists have found that diet may help minimize the brain’s sensitivity to oxidation and inflammation, as well as improve brain cells’ ability to communicate with each other.
One of the most intriguing areas of research involves the role of antioxidants, potent chemicals in plants that protect against free radicals, highly active molecules that damage cells. Antioxidants are what give fruits and vegetables their bright colors. Plants produce these chemicals to protect themselves from environmental insults, such as pollution, and when humans eat plants, they also reap the protective benefits.
According to the passage, brain cells _________.
选项
A、are highly active.
B、often stop communicating with each other as we. grow old.
C、are unable to process thoughts.
D、are like old married couples.
答案
B
解析
细节题。文章第三段提到:“In addition,brain cells often stop communicating with each other as people age,making it harder for the brain to process thoughts,retain short-term memory and create new cells.” (除此之外,随着年龄的增长,人类脑细胞之间的交流会经常停止,这会使大脑处理思想,保持短期记忆及制造新的脑细胞的能力降低。),所以
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6UnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
(1)IcanstillrememberthefaceswhenIsuggestedamethodofdealingwithwhatmostteachersofEnglishconsideredoneoft
A、Societyprovidesflexiblepathsfordrop-outstudents.B、Therearefewteacherswhoreallycareaboutstudents.C、Teachersare
ThefollowingaretwoexcerptsaboutartificialintelligenceorAI,anoldtechnologywithrecentprogressthankstodeeplear
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastudyenvironmenttomanagerialorprofessionalwork
Thatlargeanimalsrequirealuxuriantvegetation,hasbeenageneralassumptionwhichhaspassedfromoneworktoanother;b
Aspeopleage,thebrainchangesinbothgoodwaysandbad. Ifyouareover20,yourcognitiveperformanceisprobablyalrea
PassageTwo(1)It’sagoldenageforstudyinginequality.ThomasPiketty,aFrencheconomist,setthebenchmarkin2014wh
PassageTwo(1)Whatwouldtheholidaysbewithoutlotsoftinytwinklinglights?Lesscolorfulandfestive—butalsoalot
Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,butwhenandhowtheydevelopedisunknown.Theyprobablycameabout
Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,butwhenandhowtheydevelopedisunknown.Theyprobablycameabout
随机试题
"Doyouthink______Ishouldattendthelecture?"sheaskedme.
该患者最可能的诊断是该患者可能发生的严重并发症是
应在工商部门核准变更后30日内,向原发证机关申请变更登记,原发证机关在15个工作日内做出是否同意变更的决定在变更前30日,向原发证机关申请变更登记,原发证机关在15个工作日内做出是否同意变更的决定
上海某房屋置换公司计算机信息管理系统,按其功能的不同,可划分为下列几个子系统()及行政人事系统和信息数据库系统等。
根据排架分析结果,AB柱各项内力标准值如下表。向柱AB最不利的荷载效应组合设计值为______。柱AB平
球罐的组装常用的方法是()和环带法(又称分带法)。
下列哪种()是从经济学、金融学、财务管理学及投资学等基本原理推导出的。
Peek-a-booisagameplayedovertheworld,crossinglanguageandculturalbarriers.Whyisitsouniversal?Babiesdon’tlearn
From:LarryKeithTo:NormaJenningsDate:January5Subject:TruckRentalDearMs.Jennings,ThankyouforchoosingSimonsTr
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
最新回复
(
0
)