首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He would get another one. B、He would be heart-broken. C、He would go with the dog. D、He would be unconcerned. B细节辨认题。女士问男士小狗死后他
A、He would get another one. B、He would be heart-broken. C、He would go with the dog. D、He would be unconcerned. B细节辨认题。女士问男士小狗死后他
admin
2013-10-08
121
问题
W: Hey, Greg, you’ve got a great dog. Where did you get your dog?
M: Actually, my dog and I sort of found each other. I was moving from one house to another and as I was moving from the parking lot to my house, I saw this really skinny dog that looked as if he really needed food and affection. I petted him. He followed me back and forth. The next day, he was out in front of my house.
W: Wow. So wait a minute. You’re saying that you didn’t choose your dog and that your dog kind of chose you.
M: Yes. It was fate, destiny.
W: So, what’s cool about your dog?
M: Well, frankly my dog is the world’s greatest dog. He understands English, Japanese and French. He almost never barks. He’s very intelligent and sensitive. He’s always by my side. He listens to me. He stops when I tell him to stop. If I tell him to go quickly, he runs quickly.
W: So could you live without your dog?
M: My dog is invaluable. Actually, he’s getting old now. He’s thirteen years old now and I know that some day he will pass away, and when I think of that it makes me really, really sad.
W: Yeah, that would be pretty tough, but in the future, maybe after your dog passed away, would you get another dog?
M: I think it would probably take me many years to recover from the loss of Dancer. His name is Dancer.
13. How did the man get his dog?
14. Why does the man think his dog is great?
15. What would happen to the man if the dog died?
选项
A、He would get another one.
B、He would be heart-broken.
C、He would go with the dog.
D、He would be unconcerned.
答案
B
解析
细节辨认题。女士问男士小狗死后他会怎样,男士回答说如果自己的小狗死去,可能很多年后都难以忘记它。由此推断,小狗的离去会让男士十分悲伤。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6W27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledWhyAreThereFewerStudentsintheLibrary.Youshoul
A、Healing.B、Repairing.C、Growing.D、Moving.C选项和细节有关。本题是细节题。从ineffecttheygrowanewtreeovertheoldoneeveryyear.Themo
A、Itwasmisleading.B、Itwasenjoyable.C、Itwasratherboring.D、Itwasjustso-so.B语气判断题男士的回答用否定感叹语气,表明他非常同意女士的观点。
A、He’sagreattraveler.B、He’sagiftedwriter.C、He’sapassionatewriter.D、He’sagreatartist.B事实细节题。对话中Jim说他认为JohnSteinb
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40yearswillendangerhundredsofmillionsofalreadypo
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40yearswillendangerhundredsofmillionsofalreadypo
A、Hewantsapayrise.B、Hewantsbetterworkingconditions.C、Hewantstogetahigherposition.D、Hewantstotravelmoreinh
Angerandotherstrongemotionscantriggerpotentiallydeadlyheartrhythmsincertainvulnerablepeople.Previousstudies
A、Thewomanenjoyedthemovieverymuch.B、ThewomansawahorrormovielastSaturday.C、Themanaskedthewomantobecarefula
AslongastheAmericanlandwasnotcompletelysettledandtheelementsofcivilizedorderwerenotyetimposedonthefrontier
随机试题
患者,男,25岁。下颌全景片示右下颌第三磨牙低位阻生,检查见牙冠大部分被骨及软组织覆盖。做口内切口时,附加
贫血性梗死常见于
消灭污水中的致病微生物,通常在滤池以后进行的为()。
周转材料的摊销方法中,()适用于易腐、易损的周转材料,如安全网等。
根据我国法律规定,下列属于法定代理关系终止的原因的有()。
下列关于金融自由化作用的说法中,正确的是()。Ⅰ.金融自由化使利率、汇率、股价的波动更加频繁、剧烈,使投资者迫切需要可以回避市场风险的工具Ⅱ.金融自由化促进了金融竞争Ⅲ.迫使银行业的经营方式以存、贷款业务为主Ⅳ.由于允许各金融机构业务交叉、
某企业有关账户的期末余额如下:现金30000元,银行存款100000元,应收账款5000元,其他货币资金10000元,在编制资产负债表时,“货币资金”项目的金额是()元。
“现场导游讲解”属于散客旅游服务的()环节。
社会主义改革的实质和目的是()。
在一次大学毕业十年同学聚会上发现,所有女生都已婚,有的已婚男生有过出国旅行的经历,但参加聚会的同学中也有既未结婚也没有出国旅行经历的同学。根据以上情况,下列选项中一定正确的是:
最新回复
(
0
)