首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
It goes against everybody’s inner cynic to read a sentence like the following: We are on the verge of the greatest age of creati
It goes against everybody’s inner cynic to read a sentence like the following: We are on the verge of the greatest age of creati
admin
2015-04-10
75
问题
It goes against everybody’s inner cynic to read a sentence like the following: We are on the verge of the greatest age of creativity and innovation the world has ever known. Consider the following idea. Things, broadly speaking, used to be invented by small, shadowy elite. This mysterious group might be called "The People Who Happened to Be in the Room at the Time". These people might have been engineers, or sitcom writers, or chefs. They were probably very nice and might have even been very, very smart. But however smart they were, they’re almost certainly no match for a less elite but much, much larger group: All the People Outside the Room.
Historically, that latter group hasn’t had much to do with innovation. These people buy and consume whatever gets invented inside the room, but that’s it. Until now it’s been kind of awkward getting them involved in the innovation process at all, because they’re not getting paid; plus it’s a pain to set up the conference call.
But that’s changing
. The authorship of innovation is shifting from the Few to the Many. The idea that lots of people, potentially everybody, can be involved in the process of innovation is both obvious and utterly transformative, and once you look for examples you start seeing them everywhere. Two things make this kind of innovation possible, one obvious and one not. The obvious one is the Internet. The other one, the surprising one, is a curious phenomenon you could call intellectual altruism. It turns out that given the opportunity, people will donate their time and brainpower to make the world better.
You would think corporations would be falling all over themselves to make money off this new resource: a cheap R&D lab the approximate size of the earth’s online population. In fact, they have been slow to embrace it. Admittedly, it’s counterintuitive: until now the value of a piece of intellectual property has been defined by how few people possess it. In the future the value will be defined by how many people possess it. You could even imagine a future in which companies scrapped their R&D departments entirely and simply proposed questions for the global collective intelligence to mull. All that creative types like myself would have to do is sit back and harvest free, brilliant ideas from the brains of billions. Now that’s an idea my inner cynic can get behind.
The pronoun "that" in "But that’s changing. "(Line 1, Paragraph 3)probably refers to
选项
A、the fact that inventors are always those few smart people instead of those common people.
B、the situation that common people are not getting paid for their inventions.
C、the difficulty of setting up the conference call.
D、the fact that common people are buying and using inventions by those few inventors.
答案
A
解析
第三段第一行But that’s changing.这句话中,代词that指代的内容可能是[A]发明者经常是那些少数的聪明人而不是那些普通人这一事实。[B]普通人的发明没有回报这一情况。[C]召开电话会议的困难。[D]普通人购买并使用少数发明者的发明这一事实。that出现在第三段的第一句话中。这句话与第二段提到的内容紧密相关,因此that指第二段中提到的情况。第二段的第一句话是该段的主题句,下面的内容都是对主题句的拓展和解释。所以that指的就是普通大众和发明创造没有太大关系这种情况。[A]与文意相符,为正确答案。[B]、[C]、[D]三项只是对上述情况的分析解释,不能完全概括其含义,所以均排除。下文中,第三段第二句话也可证明[A]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6X74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Inthefollowingtext,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelist(A、B、C、
Inthefollowingtext,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelist(A、B、C、
Whatistheessenceofthistext?Accordingtothetext,whichofthefollowingstatementsisnottrue?
Theauthor’spurposeinwritingthispassageis______.WhichofthefollowingisTRUEaccordingtothepassage?
Writeanessayof160-200wordsbasedonthefollowingdrawing.Inyouressay,youshouldfirstdescribethedrawing,theninter
Inthefollowingarticle,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelistA-G
Inthefollowingarticle,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelistA-G
Doctorshaverecentlydiscoveredthat______.Thefollowingstatementsarethereasonswhythesurvivalrateforhigh-riskbabie
随机试题
四君子汤是传统中医流传下来的药方,最早出现在《太平惠民和剂局方》。它既是补气方中的代表方剂又是临证化裁的基础方剂,具有极高的临床应用价值。四君子汤由人参、白术、茯苓及甘草四种中药材组成。方中白术的主产地是
工伤保险制度
A.合成tRNAB.合成rRNAC.合成tuRNAD.合成sRNAE.合成DNA真核RNA聚合酶Ⅱ能够
嘧啶核苷酸从头合成途径中合成的第一个脱氧嘧啶核苷酸是
女,22岁,突发腹痛12小时。腹痛呈持续性,先以脐部为主,后固定于右下腹,逐渐加重,伴恶心,无呕吐。查体:T37.5℃,P100次/分,R22次/分,BP110/70mmHg。痛苦面容,双肺未闻及啰音,心律齐。腹软,右下腹压痛,无反跳痛,Murph
黄体酮中"其他甾体"的HPLC检查方法如下:取本品适量精密称定,以甲醇为溶剂,配成每1ml含8mg的溶液(1)与每1ml含0.02mg的溶液(2)。用规定方法,分别取溶液(1)和溶液(2)各10μl进样。记录色谱图至主成分峰保留时间的1.5倍。溶液(1)显
生产工艺规程的内容包括()
下列工程中,属于分部工程的是( )。
下列行为可能使一台计算机感染病毒的是()。
穷则独善其身,________。(《孟子.尽心上》)
最新回复
(
0
)