首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A big lake. B、A large ocean. C、A huge volcano. D、A deep cave. B录音中提到,有些探测器探测到在木卫二(Europa)表面之下有海洋(ocean),因此B项正确。
A、A big lake. B、A large ocean. C、A huge volcano. D、A deep cave. B录音中提到,有些探测器探测到在木卫二(Europa)表面之下有海洋(ocean),因此B项正确。
admin
2016-10-18
31
问题
Since early times, people have been fascinated with the idea of life existing somewhere else besides earth. Until recently, scientists believe that life on other planets was just a hopeful dream. But now they are beginning to locate places where life could form. In 1997, they saw evidence of planets near other stars like the sun. But scientists now think that life could be even nearer in our own solar system. One place scientists are studying very closely is Eu-ropa, a moon of Jupiter.(16)Space probes have provided evidence that Europa has a large ocean un-der its surface. The probes have also made scientists think that under its surface Europa has a rocky core giving off volcanic heat. Water and heat from volcanic activity are two basic conditions needed for life to form. A third is certain basic chemicals such as carbon, oxygen and nitrogen. Scientists believe there might be such chemicals lying at the bottom of Europa’s ocean. They may have already created life or may be about to. You may wonder if light is also needed for life to form. Until recently, scientists thought that light was essential.(18)But now, places have been found on earth that are in total blackness such as caves several miles beneath the surface. And bacteria, primitive forms of life, have been seen there. So the lack of light in Europa’s sub-surface ocean doesn’t automatically rule out life forming.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What has been found under the surface of Europa?
17. What are the basic conditions for life to form?
18. Why do scientists believe there may be life in Europa’s ocean?
选项
A、A big lake.
B、A large ocean.
C、A huge volcano.
D、A deep cave.
答案
B
解析
录音中提到,有些探测器探测到在木卫二(Europa)表面之下有海洋(ocean),因此B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6aY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Businessesarestructuredindifferentwaystomeetdifferentneeds.The【B1】______formofbusinessiscalledanindividualorso
A、Theyshouldgivethemenoughfood.B、Theyshouldgivethemhealthyfood.C、Theyshouldadvisetheirchildrentohavehealthym
泼水节(Water-SplashingFestival)是傣族最隆重(ceremonious)的传统节日。它通常在阳历(solarcalendar)的四月中旬,通常是在清明节10天之前或之后,并持续三到七天。泼水节是傣历新年,也是影响最大,云南省大量少
Politicsisanemotionalbusiness.Still,manypeoplefoundthemselvesunusuallymovedbythehistoricpresidentialinauguration
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU.S.societyinmanyways.Manyin-homejobsthatuse
Ifyouareayoungcollegestudent,mostofyourconcernsaboutyourhealthandhappinessinlifeareprobablyfocusedonthepr
VideoconferencingisnothingmorethanatelevisionsetorPCmonitorwithacamera.Throughthevideoconferencing,notonlyyo
ItisalwaysatoughtasktodecideontheperfectgiftforyourperfectmomonaMother’sDay.Tooffer【B1】______toyourproble
ItisalwaysatoughtasktodecideontheperfectgiftforyourperfectmomonaMother’sDay.Tooffer【B1】______toyourproble
ItisalwaysatoughtasktodecideontheperfectgiftforyourperfectmomonaMother’sDay.Tooffer【B1】______toyourproble
随机试题
在某次考试中,学生成绩普遍较差,经核实,学生成绩普遍较差的原因既不是学生学得不好,也不是老师教得不好。所以,我们认为这次考试学生成绩普遍较差的原因是试卷难度过高。以下选项如果为真,最能支持以上观点的是:
肾小球滤过膜
一因车祸受重伤的男子被送去医院急救,因没带押金,医生拒绝为病人办理住院手续,当病人家属拿来钱时,已错过了抢救最佳时机,病人死亡。本案例违背了病人权力的哪一点
红细胞生成的基本原料是
配伍变化处理方法
上海某区法院审理案件过程中,被告人丁某(彝族)提出自己听不懂普通话,要求翻译。对此,以下说法正确的是()。
焊缝的外观检验包括()。
阅读以下文字,完成问题。“微博粉丝”的兴起与媒体技术的发展密切相关,同时也受“粉丝”自身心理因素的驱动。美国社会学家卡茨认为:人们接触和使用传媒的目的都是为了满足自己的社会、心理需要。“微博粉丝”的出现也是源于这个群体的特定需求。“微博粉丝”对于
TherecentsocialandeconomicchangesintheUShavegreatimpactonalltheAmericanhousingsystem.
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchnarrowerlimitsmarktheboundariesofeffectivefunc
最新回复
(
0
)