首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Boys enjoy playing with cubes more than girls. B、Girls tend to get excited more easily than boys. C、Girls seem to start reason
A、Boys enjoy playing with cubes more than girls. B、Girls tend to get excited more easily than boys. C、Girls seem to start reason
admin
2023-02-19
41
问题
A scientific team is studying the thinking ability of eleven-and-a-half-month-old children. The test is a simple one. The baby watches a sort of show on a small stage.
In Act I of the show, a yellow cube is lifted from a blue box and moved across the stage. Then it is returned to the box. This is repeated six times. Act II is similar, except that the yellow cube is smaller. Baby boys do not react at all to the difference in the size of the cube, but girls immediately become excited.
The scientists interpret the girls’ excitement as meaning they are trying to understand what they have just seen. They are wondering why Act II is odd and how it differs from Act I. In other words, the little girls are reasoning.
This experiment certainly does not definitely prove that girls start to reason before boys. But it provides a clue that scientists would like to study more carefully. Already it is known that bones, muscles, and nerves develop faster in baby girls. Perhaps it is early nerve development that makes some infant girls show more intelligence than infant boys.
Scientists have also found that nature seems to give another boost to girls. Baby girls usually talk at an earlier age than boys do. Scientists think that there is a physical reason for this. They believe that the nerve endings in the left side of the brain develop faster in girls than in boys. And it is this side of the brain that strongly influences an individual’s ability to use language and remember things.
9. What is the difference between Act I and Act II in the test?
10. How do the scientists interpret their observation from the experiment?
11. What does the speaker sav about the experiment?
12. According to scientists, what is another advantage given to girls by nature?
选项
A、Boys enjoy playing with cubes more than girls.
B、Girls tend to get excited more easily than boys.
C、Girls seem to start reasoning earlier than boys.
D、Boys pay more attention to moving objects than girls.
答案
C
解析
录音提到,男婴对立方体的大小不同没有做出反应,而女婴则立即兴奋起来,科学家们把女婴的兴奋情绪解释为她们试图弄明白所看到的东西,换句话说,女婴们在思考,故C正确。A、D录音没有提到男婴有这些特点;录音提到女婴看到立方体的变化而兴奋,但这是实验过程中观察到的现象,并非说话者想表达的内容,故排除B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6fvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】________adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafte
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】________adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafte
Thevitaminsnecessaryforahealthybodyarenormallysuppliedbyagoodmixeddiet(饮食),includingavarietyoffruitsandgree
Bypointingouttheself-servingnatureofthegovernor’smotivesforsupportingthenewhealthcarepolicy,thecolumnistimpli
Themajor________ofsuchpopularhistoryisthatitbetraysnointerestsinmakingintellectualcontributionstoourunderstandi
Thebookaimstoilluminatehowsciencehaschangedthemeaningofnothingnessfrom________philosophicalconcepttosomethingw
Oneofthepeculiaritiesofhumansisthatweirrationallygravitatetothepredictableandavoidrisk.Whateverthereasonsfor
Onepossibilityofsupplyingtheworldwithclean,renewableenergyisenergyharvestingfromoceanwaves,whichhasbeenpropos
Thatlargeanimalsrequireluxuriantvegetationhasbeenageneralassumptionwhichhaspassedfromoneworktoanother;butI
A、0.583333333B、0.708333333C、0.791666667D、0.75C对话中已说明探视病人的时间是下午2:30到4:30。晚上7:00到8:00,只有C在这两个时问段里,故选C。
随机试题
患者,男性,50岁,右上6的远中边缘嵴缺损与右上7之间有食物嵌塞,最佳的修复方式为
A.引起急性呼吸道传染病B.引起主要表现为严重呕吐、腹泻的传染病C.引起经性接触引起的传染病D.引起常见的人畜共患疾病E.引起急慢性胃炎、消化性溃疡的主要原因)钩端螺旋体
砌体结构的受压承载力系数φ:
经济学认为,政府干预经济的理由在于()。
根据《建设工程施工合同(示范文本)》(GF—99—0201)规定,()签发后,承包人可按专用合同条款约定的人数和期限向监理人提交最终结清申请单,并提供相关证明材料。
下列关于横道图进度计划法说法中,错误的是()。
下列说法中,符合会计政策定义的是()。
关于国家出资企业董事、高级管理人员和监事的兼职限制,下列说法中,错误的是()。
在地陪的前期业务准备中,关于落实团队预订服务的规范操作程序包括哪些工作内容?
所谓环境资源商品化就是赋予自然以经济价值,并将环境纳入市场经济体系中,将环境转化成像其他商品那样也可以进行分析的产品。只要在经济改革中赋予环境适当的价值,环境就能得到更好的保护。这种观点认为,各种生态环境问题的出现,正是由于资源环境没有被视为商品,没有拿到
最新回复
(
0
)