首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most people don’t leave their front door unlocked, and the same is true of their home Wi-Fi networks. But some believe that prev
Most people don’t leave their front door unlocked, and the same is true of their home Wi-Fi networks. But some believe that prev
admin
2014-02-25
54
问题
Most people don’t leave their front door unlocked, and the same is true of their home Wi-Fi networks. But some believe that preventing access to your wireless Internet actually does more harm than good. Peter Eckersley of the Electronic Frontier Foundation, an organisation devoted to defending digital rights, is calling for an "Open Wireless Movement" and encouraging people to be "socially responsible" by sharing their connection.
Eckersley compares the current situation of locked-down networks to "finding yourself parched(干透的)and thirsty while everyone around you is sipping from nice tall glasses of iced water", and offers a technological solution. We restrict access to our networks for two reasons: to prevent other people from using up our bandwidth, and to ensure our security and privacy.
He suggests we can still protect ourselves from both problems by using routers(路由器)that share a certain amount of bandwidth in the open while also providing an encrypted(加密的)connection for personal use, but such technology already exists, and people aren’t choosing to use it.
Perhaps the problem is not technological, but legal, as home users don’t want to be responsible for the activities of others on their network. Quite understandable, really. But Eckersley says that "individuals can enjoy the same legal protections against liability as any other Internet access provider", but the law is far from clear in this area and differs from country to country.
In a footnote on his article, Eckersley says US law "may" offer protection, but that didn’t prevent a man who left his network open from being called a paedophile(恋童癖者)by armed police in his living room this past weekend. Courts in Germany have previously ruled that people can be fined if they allow unauthorised users to access illegal materials through their connection, while in the UK disputes over recent changes to the law leave the matter uncertain.
Perhaps these legal concerns can be overcome by turning to an unlikely role-model — Estonia, where access to the Internet is a legal human right. The country is blanketed in a network of free Wi-Fi access points in cafes, bars and other public locations, allowing people to easily get online almost anywhere. So who wants to open up their network first?
What does the author say about the Electronic Frontier Foundation?
选项
A、It encourages people to share their networks.
B、Its work is about protecting digital rights.
C、It is advocating an "Open Wireless Movement".
D、Its main business is trading electronics.
答案
B
解析
根据题干中的the Electronic Frontier Foundation将本题出处定位于首段第3句。该句中两个逗号之间的内容为Electronic Frontier Foundation的同位语,是对其的解释说明,其意思是说Electronic Frontier Foundation是_个致力于保护人们数字权利的机构,B)与此意一致,故为答案。A)、C)是埃克斯利鼓励人们应该做的,D)文中未提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/74S7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、1943.B、1945C、1940D、1948D短文说:所以他在1947年回到了纽约。其后的4年被认为是他最辉煌的岁月。因此本题选D。
A、Inacrowdedbar.B、Outsideacrowdedbar.C、Inthebookstore.D、Inthedepartmentstore.A由上一题解析可知,这位南非商人是在一个拥挤的酒吧里与他的梦中人相见的,
It’swellknownthatbiganimals,likepolarbears,aresensitivetoclimatechange.TheEarthwarms,polarice【B1】______,andt
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
Inmanycountriesseatbeltsarenowcompulsoryforthedriverandthefrontseatpassengeratleast.Doctorsbelievethats
A、TheinfluencefromAsiancountries.B、Thegrowingcompetitionfromforeignstudents.C、Thegrowingcompetitionforentrancein
Commutershavea40percentgreaterriskofendingupdivorced,accordingtoauniversitystudy.【C1】______youarereading
WhatIfACollegeEducationJustIsn’tforEveryone?LongbeforethepresidentsworelastyearthatAmericawill"havetheh
A、Itistooexpensiveforhercompany.B、ItisagoodwaytofindnewcustomersinGermany.C、Itispossibleforthemtoexpand
Mendofarmorehouseworkthantheyaregivencreditfor,accordingtoresearchthatclaimswomendonotnoticebecausetheirma
随机试题
A、Painusedtobeignoredbutisnowtakenseriously.B、Painisnotasseriousasweconsidered.C、Chronicpainupsetsourlife.
关于克隆病的描述不恰当的是
根据《药品说明书和标签管理规定》,下列所述属于药品内包装标签必须标注的内容是()。
属于资金的时间价值换算中的基本关系的是()。
关于金属幕墙防火,下列表述中哪一条是正确的?[2003—105]
某CBD商务区,已有一座耐火等级为一级,高度为110m的写字楼,现因需要建一座耐火等级为二级,高为46m的宾馆,其中110m高的写字楼与46m葛的宾馆相邻一面墙,从地面起65m为防火墙,该两座建筑的防火间距至少为()m。
已知货币时间价值系数如下:要求:计算利率为10%,期数为10的资本回收系数。
关于考试焦虑症的处理,以下哪种说法是不正确的?()
组成一个完整的计算机系统应该包括________。
自驾游(self-drivingtour)属于自助旅游的一种类型,是近年来我国新兴的旅游方式,以自由、灵活、富有个性化等突出特点被旅游者接受和喜爱。自驾游在选择目的地、参与旅程设计和体验自由等方面,给旅游者提供了极大的灵活性,与传统的参团旅游(group
最新回复
(
0
)