首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Scientists have learned a lot about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that people sho
Scientists have learned a lot about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that people sho
admin
2017-10-30
41
问题
Scientists have learned a lot about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that people should eat every day. They are:(1)green and yellow vegetables of all kinds;(2)citrus(柑桔)fruits and tomatoes;(3)potatoes and other fruits and vegetables;(4)meat of all kinds, fish and eggs;(5)milk and foods made from milk;(6)bread or cereal(谷类), rice is also in this kind of food;(7)butter, or something like butter.
People in different countries and different places of the world eat different kinds of things. Foods are cooked and eaten in many different kinds of ways. People in different countries eat at different times of the day. In some places people eat once or twice a day; in other countries people eat three or four times a day. Scientists say that none of the differences is really important. It doesn’t matter whether foods are eaten raw or cooked, canned or frozen. It doesn’ t matter if a person eats dinner at 4 o’ clock in the afternoon or at eleven o’ clock at night. The important thing is what you eat every day.
There are two problems, then, in feeding the large number of people on earth. The first is to find some ways to feed the world’s population so that no one is hungry. The second is to make sure that people everywhere have the right kinds of food to make them grow to be strong and healthy.
Which of the following is NOT true?
选项
A、People in some places don’ t have enough to eat.
B、There are too many people in the world.
C、Today no one is hungry in the world.
D、The scientists are trying to make people grow to be strong and healthy.
答案
C
解析
事实细节题。第三段中提到的第一个问题就是“find some ways to feed the world’s population so that no one is hungry(找到解决饥饿问题的方法)”,所以C项 说法是错误的。根据第三段第一句“There are two problems,then,in feeding the large number of people on earth.”可知,选项A、B正确;根据第三段最后一句“The second is to make sure that people everywhere have the right kinds of food to make them grow to be strong and healthy.”可知,选项D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7KXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Haveyou【C1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【C2】______theirownlanguageando
Thearticlesuggeststhatwhenaperson______underunusualstresshe______especiallycarefultohaveawellbalanceddiet.
Despitehis______planning,theexpositionturnedouttobeafailure.
Isentinvitationsto20people,______came.
Weshould,therefore,learntochooseourwordscarefullyandusethemaccurately,ortheywillmakeourspeechsillyandvulgar
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnicgroup.Itisaforcethatcanbebothgoodandbad
Leonardohadbeensince1506attheFrenchcourtinMilan______hecontinuedtorefinehisportraitof’MonaLisa".
Inatelephonesurveyofmorethan2000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolved(旋转)aroundtheearth.An【C1】______7%did
A.Onmywayhome,Ihelpedtocatchathiefwhohadrobbedanoldmanofhiswallet.B.OnlyLijunknowshowtogetintouchwi
Ididn’tknowwhattodo,butthenanidea______tomesuddenly.
随机试题
及长,不省所怙。省:
计算机病毒按照破坏能力进行分类包括以下________。
Doingyourhomeworkisasurewaytoimproveyourtestscores,andthisisespeciallytrue______itcomestoclassroomtests.
解剖式印模方法适用于
肝其华在( )。肺其华在( )。
截面尺寸为370mm×740mm的砖柱,计算高度为5m,采用MU10黏土实心砖、M7.5水泥砂浆砌筑。若已知砖柱承受轴心压力,体积配筋率ρ=0.250%,配置网状钢筋为φb4冷拔低碳钢丝,fy=430N/mm2,钢筋网竖向间距s=180mm,网格尺寸a
下列大气污染源中,属于面源的是( )。
砌体水平灰缝的砂浆饱满度,按净面积计算不得低于( )%。
唐丽因为期中考试成绩不理想,最近一段时间常常闷闷不乐。这种情绪状态属于()
NoteventhecombinedpowersofSpiderman,IronMan,theIncredibleHulk,CaptainAmericaandtheX-MencouldkeepTheMouseat
最新回复
(
0
)