首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They would have money handy in many different places. B、They would leave it to later generations. C、It would be kept safe. D、T
A、They would have money handy in many different places. B、They would leave it to later generations. C、It would be kept safe. D、T
admin
2013-06-02
66
问题
Buried treasure is scattered over every part of the United States. Why don’t people find it? As a matter of fact, a great deal of buried treasure is found much more than we ever hear about, people who find treasure have a habit of keeping it to themselves. Either they are afraid that others might claim it, or they want to avoid paying taxes on it. There are perhaps a dozen unreported treasure finds for each one reported.
Florida has probably yielded more buried treasure than any other part of the United States. The Gulf of Mexico used to be infested with pirates attacking Spanish ships. Often they were unable to dispose of their goods immediately. They packed it in large boxes or sacks and buried it in secret hiding places on the shore. Often they drew a map of the area so that they could come back later and know where to dig.
选项
A、They would have money handy in many different places.
B、They would leave it to later generations.
C、It would be kept safe.
D、They would get rid of it permanently.
答案
C
解析
For what reason did pirates usually bury treasure?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7O67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
A、Totestthestrengthoffriendship.B、Tobringfriendsevencloser.C、Toknowmorepeoplewhoareinneed.D、Tomakeyourfrie
Theproblemofpopulationismainlyman-made.Theenormousincreaseinpopulationisreallyduetothespreadoftheknowledge
Canyouchangeyournamejustbecauseyoudon’tlikeit?Andtheanswerappearstobe"yes"inVirginiaand"no"inNewYork.Th
A、Allthetime.B、Formostoftheyear.C、Inthesummermonths.D、Foraminimumofsixmonthsofeachyear.D事实细节题。蜘蛛至少有半年的时间忙于
A、Food.B、Makingtwine.C、Medicine.D、Pavingpaths.B事实细节题原文的最后谈到了荨麻的用途——织布或者编成马的缰绳。
A、It’squitenewadventuretravel.B、It’sverydangerousadventuretravel.C、It’squitesafeadventuretravel.D、It’straditiona
ToallAmericans,anotherbasic【B1】______intheirconstitutionistheBillofrights,adoptedin1971.Thisconsistsof10very
Agrowingnumberofscientistsinsistthatanswerstotheworld’sproblemswillnotcomefroma【B1】______arrayofelectronics
随机试题
处方药(prescriptiondrug)
民事赔偿金应该()。
对看涨期权而言,若市场价格高于协定价格,期权的买方执行期权将有利可图,此时为虚值期权。()
甲股份有限公司(本题下称“甲公司”)为上市公司,20×1年1月1日递延所得税资产(全部为存货项目计提的跌价准备)为33万元;递延所得税负债(全部为交易性金融资产项目的公允价值变动)为16.5万元,适用的所得税税率为25%。20×1年该公司提交的高新技术企业
采用顺序分配法分配辅助生产费用时,应按辅助生产车间受益多少的顺序排列,受益少的排列在先,先将费用分配出去,受益多的排列在后,后将费用分配出去。()
甲股份有限公司(简称“甲公司”)于2015年3月1日在深圳证券交易所(简称“深交所”)首次公开发行股票并上市(简称“IPO”),2016年1月,中国证监会(简称“证监会”)接到举报称,甲公司的招股说明书中有财务数据造假行为。证监会调查发现,在甲公司IPO过
性心理咨询要坚持()。
阅读下列说明,回答以下问题,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某信息系统集成公司根据对客户需求的理解,决定开发一种主要是应用于客户单位内部的即时通信产品。根据公司内部销售人员的反馈,该公司的高层领导觉得该产品应该有很好的市场前景,不仅可以满足公司现有
VisualBasic中的"启动对象"是指启动VisualBasic应用程序时,被自动加载并首先执行的对象。下列关于VisualBasic"启动对象"的描述中,错误的是( )。
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeena(n)【C1】______ofdiscussionamongeconomists.Ithasbeen
最新回复
(
0
)