首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Juliet thought about changing the job before a few years. B、Juliet got much satisfaction from driving the taxi. C、Most women p
A、Juliet thought about changing the job before a few years. B、Juliet got much satisfaction from driving the taxi. C、Most women p
admin
2019-03-26
71
问题
M: Let’s come back to your work. Are there any unpleasant aspects in your job?
W: The only serious difficulty in this work is that it’s sometimes dangerous to drive at night. But you have a choice, and I always choose to work days rather than nights.
M: Then, what is the best part of your job?
W: I soon found that what I liked best about this job was being outdoors, seeing how the city changes from season to season. And there are places I’ve seen that I probably never would have seen in another job, and I love all kinds of weather. I like to leave the window down in a fine rain. And, and when I have a long drive near the end of the day, I sometimes go past my home to tell my two little children I’ll be home soon, and they always want to come along in my car.
M: Oh, do they? I guess all kids like to be taken for a ride sometimes.
W: Yeah. But you cannot take anyone along unless they pay or you pay for them. So I’ll have to pay their fares one of these days and take them out in my taxi, because they really think it’s fun. Out in the countryside on a long drive, with the air fresh and the sun shining, you just seem to want to drive forever. At least, that’s how it is for me.
M: Being a taxi driver, you have to meet all kinds of people. How do you feel about that?
W: I enjoy meeting many different people. I might not have met some if not for this job, and I’ve learned a lot about how people behave in these years.
M: Can you tell us a bit more about it?
W: The biggest advantage is that you come across various characters in your work Some people are interesting, some rushed, some pleasant, some funny, some talkative. Some are so pressed for time that they change clothes in the taxi. Those who are in the greatest rush would sometimes forget to pay.
M: Have you ever met someone who doesn’t like women drivers?
W: Yes. Once a passenger really objected to having a woman driver, and I laughed at him so much that he stopped his fussing. Although there has been one or two cases like this, I still think most people are nice to women drivers. So, this is really an interesting part of my work.
M: Now, my last question. Have you ever thought of changing your job?
W: Not yet. I might, in a few years’ time. But not at this moment, because I really enjoy my work, and I do get a lot of satisfaction out of it. So, why should I?
M: Ok, our interview is coming to the end. I’d like to wind up our interview by wishing you good luck. Thank you very much for your time, Juliet.
W: Pleasure.
6. What does Juliet like best about her job?
7. According to the interview, what kind of mother Juliet is?
8. According to Juliet, how does she feel about the people she met?
9. According to the interview, what is Juliet’s personality?
10. What can we learn from the last part of the interview?
选项
A、Juliet thought about changing the job before a few years.
B、Juliet got much satisfaction from driving the taxi.
C、Most women passengers feel discontent about Juliet.
D、Most passengers prefer to have a woman driver.
答案
B
解析
访谈最后,男士问Juliet是否想问他是否想过换工作。Juliet回答说还没有,也许一些年后会,但不是现在,因为她真的很喜欢自己的工作,也获得了很多满足感。因此B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7SEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
ThetwomostcelebratingholidaysintheNorthandSouthAmerica,AustraliaandEurope,andinmostofChristianworldareChris
Afolkcultureissmallisolated,cohesive,conservative,nearlyself-sufficientgroupthatishomogeneousincustomandracewi
Abroadpublicdiscussionofenvironmentalproblemsbeganinthemid-1980s,whenthefirst"green"groupsformedinopposition
Technologiescollapsethedistancebetweenadesireanditsfulfillmentbyreducingeitherthetimeortheeffortinvolved.Thi
A、Dishonest.B、AsgoodasTracy’s.C、Easy-going.D、Ambitious.A根据句(8)可知,杰克认为自己的主管很不诚实,不会向老板如实地说明问题,因此答案为[A]。
A、Gymservicesavailablealldaylong.B、Freeyogacourses.C、Yogamatsandballs.D、TheGPSmonitor.B本题考查重要细节。根据句(4—1)可知,凯悦酒店提
A、ThisThursday.B、RightAftertheinterviewoftwomoreapplicants.C、Withinaweek.D、Itisnotmentioned.C对话的最后,面试官提到,他们公司的做
他们认识了三年,二人同是羞涩内向,个性保守。他从没有在她面前提过爱,然而,她依稀可从他羞涩眼眸中察觉到那一股灼灼爱意。几次三番,她向他暗示鼓励,他却仍是木讷呆傻,不敢开口。岁月飘逝,三年后,她跟另一个男孩订婚了,在订婚前夕却仍忘不了他。“如果他现
随机试题
患者,男性,72岁。慢性咳嗽、咳痰20年余,每年持续3~4个月,近2~3年出现活动后气短,有时双下肢水肿。今天晨起突感左上胸针刺样疼痛,与呼吸有关,继之出现呼吸困难、大汗,不能平卧,来院就诊。对明确诊断最有价值的检查是
以下情况不适合用B级沥青的有()。
当梁突出顶棚的高度超过()时,被梁隔断的每个梁间区域应至少设置一只探测器。
A.肾元亏虚B.中气下陷C.两者均是D.两者均非
治疗重症肌无力,应首选
38岁,女性,诊为双侧卵巢肿物行剖腹探查术,术中见双侧卵巢肿物半实质性,表面光滑,包膜完整无破溃,未见腹水,肿物冰冻切片为浆液性囊腺癌,腹腔冲洗液未见肿瘤细胞,手术范围何项最佳
民事法律行为的一般成立要件包括()
对下列存货盘盈、盘亏或损毁事项进行处理时,企业应当计入或冲减当期管理费用的有()。
3,2,11,14,()
松鼠在树干中打洞吮食树木的浆液。因为树木的浆液成分主要是水加上一些糖分,所以松鼠的目标是水或糖分。又因为树木周边并不缺少水源,松鼠不必费那么大劲打洞取水。因此,松鼠打洞的目的是为了摄取糖分。以下哪项最为恰当地概括了上述论证方法?
最新回复
(
0
)