首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it once was. One has to know how to make the necessary
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it once was. One has to know how to make the necessary
admin
2018-09-25
45
问题
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it once was. One has to know how to make the necessary changes to compete in this new, high-tech world.
The Career Coach offers experienced advice and strategies that people are increasingly turning to professional career advisers to get.
Written by Gordon Miller, the book is aimed at job seekers, people reentering the workforce and those farther along their career paths.
It gives advice on how to search for a job or change jobs(or industries)successfully in today’ s job market. You’ll learn how to conduct a good interview, and how to free yourself from the constraints of the traditional resume.
It also has advice on how to become a good performer at the job you currently have, and the right way and time to ask for a raise or a promotion.
There are strategies for improving job performance within a company and how to shape your career to secure a future in an ever-changing economy.
The book is filled with countless stories about people who, with a little coaching, were able to steer their careers in a new direction: a mediocre salesman turns into an excellent performer by learning to use his time more wisely; a recent college graduate wins a key position in a high-tech company, etc.
Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、People usually turn to career advisers for career advice.
B、The author of the book is a successful businessman.
C、The book is only suitable for people who are hunting a job.
D、The book offers many examples of successful executives.
答案
A
解析
推理判断题,本题用排除法作答。由文章第二段可以推知人们通常向职业规划师们寻求职业建议,故A项正确。B项说这本书的作者是一个成功的商人,文中并没有提到。C项说这本书只适合那些找工作的人,表述不全面,第三段提到这本书适合那些找工作的,那些想要重新投入劳动力大军的人和那些想要拓展职业道路的人们。D项与文章最后一段表述不符,本书未给出许多成功的总监的例子。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7T3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Itisn’tcoldenoughforthere______afrosttonight,soIcanleavemycaroutsidesafely.
Imagineyou’reatapartyfullofstrangers.You’renervous.Whoarethesepeople?Howdoyoustartaconversation?Fortunately,
______,theprogramwentthroughwithoutanyproblemduringtheperformance.
Noonelikestoseehisfeelings______,soGabrielOakturnedaway.
Fromtheverybeginning,waterhasfurnishedmanwithasourceoffoodandahighwaytotravel.Thefirstcivilizationsarose【C1
Normallyastudentmustattendanumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimagradewhic
Thewitnessclaimed______amanoutsidethehouse,buthewasnotsurewhetherthiswastheman.
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternationally.Hisworkswerereceivedenthusiasticallyboth
OnNovember19,1863,AbrahamLincolnwenttoGettysburginPennsylvaniatospeakattheNationalSoldiersCemetery.TheCivilW
Tosucceedinascientificexperiment,().
随机试题
Halloweenisaholiday,whichcomesattheendofOctober.Itwidelycelebrated,withdifferentnames,inmanycountries.Althou
A.眼内压下降B.休克C.重症肌无力患者肌张力增加D.流涎、震颤和肌肉强直症状缓解E.肌肉松弛琥珀胆碱可引起
有经验的理财师通常会把规划的重心放在客户家庭的主要成员身上,不包括()。
下列各项中,属于会计政策变更的是()。
下列各项中,关于增值税纳税地点规定阐述正确的有()。
我国的面点及风味小吃可分为南味、北味两大风味,广式、苏式两大流派。()
32.1,16.2,8.4,()
以下关于C语言的叙述中正确的是()。
Surprisinglyenough,modernhistorianshaverarelyinterestedthemselvesinthehistoryoftheAmericanSouthintheperiodbefo
Howcloseparentsaretotheirchildren_________________________(对孩子性格有很大的影响).
最新回复
(
0
)