首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Beethoven established himself as the greatest composer
Beethoven established himself as the greatest composer
admin
2012-06-10
56
问题
Beethoven established himself as the greatest composer
Beethoven was born in 1770. He studied first with his father. At 12 he had some music published. In 1792 he settled in Vienna. Around 1795 his first important publications appeared. As a pianist, it was reported, he had fire, brilliance and fantasy as well as depth of feeling. These years also saw the composition of his first three piano concertos, his first two symphonies and a set of six string quartets.
1802, however, was a year of crisis for Beethoven, with his realization that the impaired hearing he had noticed for some time was incurable and sure to worsen. But he came through with his determination strengthened and entered a new creative phase, generally called his middle period. It is characterized by a heroic tone, evident in the Eroica Symphony, in Symphony No. 5, and in his opera Fidelio. With his powerful middle-period works Beethoven was firmly established as the greatest composer of his time.
The years after 1812 were relatively unproductive. He was seriously depressed, by his deafness and the resulting isolation and by the failure of his romantic relationships. But he came out of these trials to write his profoundest music, which surely reflects something of what he had been through. [13C]For Beethoven, the act of composition had always been a struggle; in the late works the sense of agonizing effort is a part of the music.
选项
A、he felt: good in his romantic relationships.
B、he realized that his hearing was compromised.
C、he felt inadequate to create more musical pieces.
D、he was very low in spirits.
答案
D
解析
题干中的The years after 1812为定位信息,所以应该特别注意听与此时间相关的信息。由原文中提到的The years after 1812…by his deafness and the resulting isolation and by the failure of his romantic relationships可知答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7VmK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whatdopeopleknowaboutearlydolls?
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominenteases【C1】______the
IntheUnitedStates,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtoca
IntheUnitedStates,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtoca
Withthedevelopmentoftheglobaleconomy,manycompaniesengageinaworldwidemanufacturingbusinessandclaimtheyareamul
Withthedevelopmentoftheglobaleconomy,manycompaniesengageinaworldwidemanufacturingbusinessandclaimtheyareamul
Withthedevelopmentoftheglobaleconomy,manycompaniesengageinaworldwidemanufacturingbusinessandclaimtheyareamul
Accordingtothenews,icefromGreenlandgivesinformationabout
Thenineteenthcenturybroughtaboutthegreatestexpansionofwealththeworldhadeverknown.Itssourceslayintheindustria
WhydidthemanneedtoseeDeanWilliams?
随机试题
《断魂枪》中描写眼睛“黑的像两口小井”“像两个香火头”的人物是()
具有润肺止咳、灭虱杀虫功效的药物是
一般中、小城市干道网密度的建议值是()km/km2。
常用的投标策略中,()是指一个工程项目总报价在基本确定后,通过调整内部各个项目的报价,以期既不提高总报价、不影响中标,又能在结算时得到更理想的经济效益。
静态炉窑与动态炉窑砌筑的不同点有()。
阅读下列材料,回答问题。“Myfriends”教学设计片段教材依据:PEP小学英语(四年级上册)Unit3PartBLet’stalk。知识目标:(1)让学生初步掌握Let’stalk中的句子
毛泽东同志毕生最突出、最伟大的贡献,就是领导我们党和人民()。
辛亥革命的历史意义是
已知向量β=(α1,α2,α3,α4)T可以由α1=(1,0,0,1)T,α2=(1,1,0,0)T,α3=(0,2,一1,一3)T,α4=(0,0,3,3)T线性表出.求α1,α2,α3,α4应满足的条件;
Thebuildingcollapsedbecauseitsfoundationwasnotstrongenoughto______theweightofthebuilding.
最新回复
(
0
)