首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Lie detectors are widely used in the United States to find out whether a person is telling the truth or not. Polygraphers, the p
Lie detectors are widely used in the United States to find out whether a person is telling the truth or not. Polygraphers, the p
admin
2015-06-23
55
问题
Lie detectors are widely used in the United States to find out whether a person is telling the truth or not. Polygraphers, the people who operate them, claim that they can establish guilt by detecting physiological changes that accompany emotional stress. The technique adopted is to ask leading questions such as, "Did you take the money?" or "Where did you hide the money?" mixed in with neutral questions, and measure the subject’s electrical resistance in the palm or changes in his breathing and heart rate. Such apparatus has obtained widespread recognition.
Whether lie detectors will ever be adopted on a similar scale in Britain is still a matter of opinion. At first sight, it appears obvious that any simple, reliable methods of convicting guilty people is valuable, but recent research sponsored by the U.S. Office of Public Health not only raises doubts about how lie detectors should be used but also makes it questionable whether they should be employed at all.
The point is that, apart from many of the polygraphers being unqualified, the tests themselves are by no means free from error, primarily because they discount human imagination and ingenuity. Think of all those perfectly innocent people, with nothing to be afraid of, who blush and stammer when a customs officer asks them if they have anything to declare. Fear, and a consequently heightened electrical response, may not be enough to establish guilt. It depends on whether the subject is afraid of being found out or afraid of being wrong fully convicted. On the other hand, the person who is really guilty and whose past experience has prepared him for such tests can distort the results by anticipating the crucial questions or deliberately giving exaggerated responses to neutral ones!
The success rate of up to 90% claimed for lie detectors is misleadingly attractive. If we refer such a figure to a company with 50 employees, twenty of whom are thieves, the lie detector could catch 18 of them but in doing so would place 32 innocent employees under suspicion. The problem for the management would therefore become one of deciding how much industrial unrest they are prepared to cause in order to eliminate theft. What concerns research workers even more, of course, is the fact that a certain number of innocent people are bound to be convicted of crimes they have not committed.
What troubles lie detector researchers most is that______.
选项
A、innocent people will learn to tell lies
B、lie detectors may cause industrial unrests
C、lie detectors are sometimes not dependable
D、innocent people are convicted crimes
答案
D
解析
细节题。从关键词lie detector researchers可以定位到文章最后一段,文中最后一句话也就是答案,最后一句说到“更让研究人员担心的是,一定会有一些无辜的人被判有罪”,所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7Xl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Disappointment,asuncomfortableandevenpainfulasitcanbeforus,isessentialandimportantonourjourneyofgrowth.Maki
A、Makeanappointmentforaninterview.B、Sendinanapplicationletter.C、Fillinanapplicationform.D、Makeabriefself-intr
AMessontheLadderofSuccessA)ThroughoutAmericanhistorytherehasalmostalwaysbeenatleastonecentraleconomicnarrati
WhenCaptainCookaskedthechiefsinTahitiwhytheyalwaysate【B1】______,theyreplied,"Becauseitisright."IfweaskAmeri
TheRoleofParentsinPromotingLanguageDevelopmentA)Frominfancytoearlychildhood,oneundeniablechangetakesplace—chi
A、ThehistoryofIndustrialRevolution.B、ThehistoryofMiddleAges.C、Thedevelopmentoftechnology.D、Thedevelopmentofadve
IstheInternetMakingUsForgetful?A)AtouristtakesapictureoftheEmpireStateBuildingonhisiPhone,deletesit,thenta
A、Theycangetitfreelyfromthelocalgovernment.B、Theycanbuyitlikebuyingothergoodsandservices.C、Theycanattendth
Polarbearshuntsealsfromseaice,butcoulddrownifforcedtoswimlongdistancesinopenwater.Satellitephotos【B1】______b
A、BecausehewasgoodatLatin.B、BecausehereadlotsofLatinpoems.C、Becausehewasalreadyapoet.D、Becauseheworkedhard
随机试题
下列不是左心衰竭呼吸困难特点的是
(2014年国家司法考试真题)就瑞成公司与建华公司的合同纠纷,某省甲市中院做出了终审裁判。建华公司不服,打算启动再审程序。后其向甲市检察院申请检察建议,甲市检察院经过审查,做出驳回申请的决定。关于检察监督,下列哪些表述是正确的?()
委托人应当授权一名熟悉本项目情况、能在规定时间内作出决定的( ),负责与监理人联系。
若企业采用售后回购方式融入的资金全部作为流动资金使用,则其所售商品的回购价与销售价之间的差额应计入()。
运动技能形成规律可分为三个阶段,它们是()。
日前,被称为“法国大展”的“名馆名家名作”纪念中法建交50周年特展在国家博物馆展出。这是一次重量级的展览,10幅名作都是从法国各大国立博物馆_______的精品之作,_______了法国从文艺复兴到当代的艺术精华。依次填入画横线部分最恰当的一项是
设f(x)在区间[a,+∞)上存在二阶导数,且,其中a,b均为常数,则=___________.
Thehighestanxietymomentintheholidayseasonmustbethemomentjustbeforeyourlovedonesunwraptheirgifts.Theribbonc
Thistimelastyearthreeoutoffour16to24-year-oldswerewearingthewhitebandofMakePovertyHistory.Whateverthecampa
Whatisthewoman’sattitudetowardstheGreenPeacecampaigns?
最新回复
(
0
)