首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Students who say they never or hardly ever used dictionaries often speak English well but usually write poorly, because they mak
Students who say they never or hardly ever used dictionaries often speak English well but usually write poorly, because they mak
admin
2009-05-15
64
问题
Students who say they never or hardly ever used dictionaries often speak English well but usually write poorly, because they make many mistakes.
The students who use dictionaries most do not learn especially well, either. The one who look up every new word do not read fast. Therefore they do not have time to read much. Those who use small two-language dictionaries have the worst problems. Their dictionaries often give only one or two words as a translation of English. But one English word often has many translations in a foreign language and one foreign word has many translations in English.
The most successful students are those who use large college dictionaries with about 100,000 words but do not use them too often. When they are reading, these students first try to get the general idea and understand new words from the context(上下文). Then they reread and use the dictionary to look up only key words that they still do not understand. They use dictionaries more for writing. If they are not sure how to spell a word, or divide it into syllables (音节), they always use a dictionary. Also, if they think a noun might have an unusual plural form or a verb might have an un- usual past form, they check these in a dictionary.
选项
A、choose a good dictionary, and you’ll succeed in learning English
B、dictionaries are not very necessary to the students who learn English
C、it is very important for students to use good dictionaries properly
D、using dictionaries very often can’t help to improve writing
答案
C
解析
从整篇文章来看作者的目的是在于告诉大家如何合理地运用字典是非常重要的。故本题答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7Xyd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Aheavysnow______agoodharvestyear.
Severalpassageswerefound______whenthebook______me.
Howcanlightandbrightcolorinfluencepeople?
Onehundrednewbookstallsaresetupto______.Thenewsstandsaremadeoflargeglasswindowsto______.
Asuperstarusuallyissomeonewhohasbecomefamousinsports,orfilms,orpopularmusic,someonelikethefamoussingerMicha
Takingtileplaceofteachingforaneighth-gradeclass,Inoticedthatmanyofthestudentswereaskingforpermissiontoleave
Thenicknamethatisnotusednowis______.IfyouseeanEnglishpolicemanforthefirsttime,youwillprobablynoticeaton
Howwouldyouunderstand"tablemanners"inthetitle?Thewriterwrotethetextbecausehehasnoticedthatgoodtablemanners
Pollutioninwaterisnoticed______.Thewaytostopwaterpollutionis______.
随机试题
患者,男,72岁,患骨质疏松症,给予双膦酸盐治疗。药师对患者的用药指导和教育,错误的说法是
甲向乙借款10万元,2005年5月30日到期。同年4月20日,甲将其所有财产赠与其未婚妻丙,该赠与财产包括价值40万元的一套公寓及价值12万元的汽车一辆。乙为实现对自己的利益保护,可以()。
A.开放气道,维持气道通畅B.人工呼吸C.胸外心脏按压D.电除颤E.维持有效循环二期复苏的内容是
《中华人民共和国建筑法》规定,建筑工程开工前,( )应当按照国家有关规定向工程所在地县级以上人民政府建设行政主管部门申请领取施工许可证。
对公司高管人员素质的评价主要包括的内容有()。
______指个体从出生、成熟、衰老直至死亡的整个生命进程中所发生的一系列心理变化。
地震是地球最外边一层岩石构成的地壳在运动的表现,是震源所在处的物质发生形体改变和位置移动的结果。发生地震的某些根本性原因还有待探讨,但已经认识到的事实告诉我们:不管地震发生的根本原因是什么,不管哪一种或哪几种物理现象对某一次地震的发生起了主导作用,总是那里
据医学资料记载,全球癌症的发病率20世纪下半叶比上半叶增长了近十倍,成为威胁人类生命的第一杀手。这说明,20世纪下半叶以高科技为标志的经济迅猛发展所造成的全球性生态失衡是诱发癌症的重要原因。以下哪项,如果为真,最不能削弱上述论证?
函数fun的功能是:计算1+x++…+的前n项。若x=2.5,函数值为12.182340。请在程序的下画线处填入正确的内容并把下画线删除,使程序得出正确的结果。注意:不得增行或删行,也不得更改程序的结构。试题程序:#incl
•Youwillhearadialogueaboutgoldprice.•Foreachquestion(23-30),markoneletter(A,BorC)forthecorrectanswer.
最新回复
(
0
)