首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Trees should only be pruned(修剪)when there is a good and clear reason for doing so and,fortunately,the number of such reasons is
Trees should only be pruned(修剪)when there is a good and clear reason for doing so and,fortunately,the number of such reasons is
admin
2013-04-04
76
问题
Trees should only be pruned(修剪)when there is a good and clear reason for doing so and,fortunately,the number of such reasons is small.Pruning involves cutting away of overgrown and unwanted branches,and the inexperienced gardener can be encouraged bv the thought that more damage results from doing it unnecessarily than from leaving the trees to grow in their own ways.
First,pruning may be done to make sure that trees have a desired shape or size.The object may be to get a tree of the right height,and at the same time to help the growth of smail side branches which will thicken its appearance or give it a special shape.Secondly,pruning may be done to make the tree healthier. You may cut out diseased or dead wood,or branches that are rubbing against each other and thus causing wounds.The heahh of a tree mav be encouraged by removing the branches that are locking up the centre and SO preventing the free movement of air.
One result of pruning is that an open wound is left on the tree and this provides an easv entry for diseases,but it is a wound that will heal(愈合).Often there is a race between the healing and the disease as to whether the tree will live or die,or that there is a Deriod when the tree is at risk. It should be the aim of every gardener to reduce the risk as far as possible.It is essential tO make the area which has been pruned smooth and clean,for healing will be。slowed down by roughness. You should allow the cut surface to dry for a few hours and then paint it with one of the substances available from garden shops produced especially for this purpose.Pruning is usually done in winter,for then you can see the shaPe of the tree clearlv without the interference(~)from the leaves and it is,too,very unlikely that the cuts you make will bleed.If this does happen,it is,of course,impossible to paint them properly.
Why is a special material painted on the tree?
选项
A、Because it can help a wound to dry.
B、Because it can cover a rough surface.
C、Because it can make a wound smooth.
D、Because it can prevent disease entering a wound.
答案
D
解析
第三段的第一句就指出剪枝后的伤口容易染病,下文中又提到让伤口快点愈合的方法就是让伤口晾干几个小时,然后涂上一种专门用于此用途的物质。由此可知D项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7bgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Todaytherearepolicemeneverywhere,butin1700,Londonhadnopolicemenata11.Afewoldmenusedtoprotectthecitystreets
Thepolicefiredteargasandarrestedmorethan5,000passivelyresistingprotestorsFridayinanattempttobreakupthelarge
Theteacher(A)toldus(B)thattheearth(C)ranaround(D)thesun.
Playingtruantis_____theschooldiscipline?
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetgoodscoresincertainkindsoftestsoreventheabilitytod
TheNationaIEducationAssociationclaims,“Theschoolbusisamirrorofthecommunity.”Theyfurtheraddthat,unfortunately,what
AndtheadventofjetshasmadeAthensasaccessibleasParisandRome—withoutthesky-highpricesoftrafficchockedstreetsof
James’SNewBicycleJamesshookhismoneyboxagain.Nothing!Hecarefully【B1】__________thecoinsthatlayonthebed,$24.52was
Hewasspeakingsofast______wecouldhardlyfollowhim.
TherewasaGreekshopkeeperinasmallconnershopinLondon.Shetaughtmeaboutthe【C1】______ofanactofkindness,whichhas
随机试题
51.根据现行国家标准《建筑内部装修设计防火规范》(GB50222),下列装修装饰材料中,不属于其他装修装饰材料的是()。
无牙牙合患者修复前做牙槽嵴修整的主要目的是
产后10天,左乳胀痛发热。查体:体温38.7℃,左乳外上象限皮温度,红肿有压痛,肿块约5cmx5cm大小,中心有波动感。最恰当的治疗方法是
施工安全管理体系遵循PDCA循环模式运行,是一个( )。
一大型铁路工程招标要求投标企业具有铁路施工总承包特级资质,某具有铁路施工总承包一级资质施工企业(代号X)借用具有投标资格的A集团公司之名参与投标,并联合参与投标的B、C、D集团公司统一报价后A集团公司中标,X企业自行组织项目部进场施工并向A集团公司支付了一
导游员要做到有针对性的讲解,必须注意研究客人的心理,集中精力对客人的需求做出准确的判断,在讲解之前做到心中有数,有备而讲。()
民航规定出售儿童半价票的年龄为()。
在一个单CPU的计算机系统中,有两台外部设备R1、R2和三个进程P1、P2、P3。系统采用可剥夺式优先级的进程调度方案,且所有进程可以并行使用I/O设备,三个进程的优先级、使用设备的先后顺序和占用设备时间如下表所示:假设操作系统的开销忽略不计,三个进程
TheLandofDisneyPredictingthefutureisalwaysrisky.Butit’sprobablysafetosaythatatleastafewhistorianswill
A、Tomorrow.B、Today.C、Yesterday.D、Thedayaftertomorrow.A对话结尾部分女士说这样的优惠很具有吸引力,男士说这次促销活动明天就结束了。由此可见,促销的结束时间是明天。
最新回复
(
0
)