首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Your eyesight. B、Your driving ability. C、The mechanical condition of your car. D、Your knowledge of traffic regulations. D细节题。解
A、Your eyesight. B、Your driving ability. C、The mechanical condition of your car. D、Your knowledge of traffic regulations. D细节题。解
admin
2010-10-14
52
问题
To get a driver’s license, you must take a series of tests. The first test is the vision test. This test checks your eyes to see if you have to wear glasses when you drive. The second test is a written test that checks your knowledge of highway and traffic regulations. You can prepare for this test by studying a booklet that you can get at the driver’s license office. After you pass the written test, you receive an instruction permit. This permit allows you to practise driving with an experienced driver. The last test you have to take is a. road test. This checks your driving ability. If you pass it, you will receive your driver’s license.
When you go to the driver’s license office to take the road test, you must provide your own vehicle. First, the license examiner checks the mechanical condition of your car. Then, the examiner gets into the car with you and asks you to drive in regular traffic. While you are driving, the examiner tests you for such things as starting, stopping, turning, backing up, and parking. If you can’t control the car properly, or if you violate a traffic regulation while you are taking the test, you fail the examination. You will have to practice driving more until you take the road test again and pass it.
选项
A、Your eyesight.
B、Your driving ability.
C、The mechanical condition of your car.
D、Your knowledge of traffic regulations.
答案
D
解析
细节题。解答此题的关键是注意捕捉原文中的信息that checks your knowledge of high way and traffic regulations。D项是原文的信息再现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7e87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Beforeinvestingincommonstocks,oneshouldbeawareofboththeiradvantagesanddisadvantages.Oneadvantageistheirhighp
A、FarmershadlessmoneytospendthanotherAmericans.B、Farmersearnedaboutone-thirdtheincomeofnon-farmers.C、Farmersea
A、Itisasurvivaltechniqueforbabies.B、Itcaneasehostilitiesbetweenparentsandchildren.C、Itcanmakeparentsfellrela
A、Sheknowstheguywhowillgivethelecture.B、Shethinksthelecturemightbeinformative.C、Shewantstoaddsomethingtohe
A、Gowiththewoman.B、Turnonair-conditioner.C、WatchtheshowonTV.D、Findanotherfriendtoaccompanythewoman.C
A、Foundajobinabigfirm.B、Triedtogetajob.C、Gambledallthetime.D、Becameamanager.B本题考查考生对信息的掌握。文章中直接提到MatthewHobb
A、WatchingTVisbetterthanreadinganewspaper.B、Thenewspapermaygivemoreinformation.C、TVismoreinterestingthananew
A、Thegreatnumbersofpeopleengagedincigaretteproducing.B、Therapiddevelopmentofcigarette-makingmachine.C、Therapidd
A、Shewilldoitfortheman.B、Theclerkisunabletodoit.C、Shewilltellthemanhowtousethemachine.D、Shewilltellth
A、Aliceisgoingtobeaway.B、Aliceistoooldtogotowork.C、Aliceisgoingtothrowawaythewashingmachine.D、Itissurpr
随机试题
发于面部对称性黄褐色斑片相当于西医学的:
外科临床中最常见的脱水类型是
在地形起伏较大的地区,当住宅从分层入口时,下列哪种情况应设置电梯?[2000年第24题]
某水利工程中饱和无黏性土的相对密度为78%,位于地震设防烈度8度地区,水平地震动峰值加速度为0.30g,则液化临界相对密度(Dr)cr和液化判别情况应为下列()项。
未使用按中国人民银行统一规定印制的票据,票据无效;未使用中国人民银行统一规定格式的结算凭证,银行不予受理。()
根据支付结算法律制度的规定,下列选项所述票据丢失后,可以挂失止付的有()。(2015年)
教师在家长通知书上写道:“该学生能够团结同学,但是学习上还要进一步努力。”这种评价方法属于()。
乙于2020年10月1日起就职于甲公司,但双方仅口头上订立了为期3年的劳动合同,并约定乙每月工资为4000元。若甲公司不与乙签订书面劳动合同,则2020年11月1日起,甲公司应当每月向乙支付工资()元。
ReadthearticlebelowaboutanItaliancarcompany.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.Foreachquestion
Apowerfulpersonalgrowthtoolisthe30-daytrial.ThisisaconceptIborrowedfromthesharewareindustry,whereyoucan【W1】
最新回复
(
0
)