首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He has a feeling of insecurity. B、He is missing his family. C、He lacks self-confidence. D、He feels ill. BWhat does it probably
A、He has a feeling of insecurity. B、He is missing his family. C、He lacks self-confidence. D、He feels ill. BWhat does it probably
admin
2013-05-04
60
问题
W: So you really believe that clothes carry a kind of message for other people and that what we put on is in some way a reflection of what we feel?
M: Oh yes, very much so. People are beginning now to take seriously the idea of a kind of psychology of clothing, to believe that there is not just individual taste in our clothes but also a thinking behind what we wear, which is trying to express something we may not even be aware of ourselves.
W: But surely this has always been the case. We all dress up when we want to impress someone, such as for a job interview with a prospective employer.
M: True, but that’s a conscious act. What I’m talking about is more of a subconscious thing. Take for example the student who is away from home: if he tends to wrap himself up more than the others, this is because he is probably feeling homesick. Simitarly, a general feeling of insecurity can sometimes take the form of over-dressing in warmer clothes than are necessary.
W: Can you give any other examples of this kind?
M: Yes. I think people who are sociable and outgoing tend to prefer brighter or more dazzling colors -- yellows, bright reds, and so on. And aggressive clothes might indicate an aggressive personality or attitude to life.
W: Do you think the care -- or lack of it -- over the way we actually wear our clothes has anything to tell us?
M: Yes, indeed. The length, for example, of a man’s trousers speaks volumes about his awareness of his own image. Or, if his trousers are hanging down, this probably means he’s absorbed by other things.
W: Oh, very interesting. Tell me more about it.
M: OK ....
选项
A、He has a feeling of insecurity.
B、He is missing his family.
C、He lacks self-confidence.
D、He feels ill.
答案
B
解析
What does it probably reflect if a student tends to wrap himself up more than the others?
根据前三项推测,问题可能与某种心理活动有关。对话中间部分男土用虚拟语气提到如果一个人比其他人穿得多,证明这个人有思乡病,be homesick意为“想家”,相当于[B]中的miss his family。 [A]是over-dressing in warmer clothes than are necessary的心理表现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7tB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、ItisatheatrewhichBrianlovesverymuch.B、ItisaplaywhichhaswonBriangreatsuccess.C、ItisacitywhichgivesBria
A、Theshowplayedinthedayisusuallybetterthanthatintheevening.B、Theshowplayedintheeveningisusuallybetterthan
A、Boring.B、Impressive.C、Intensive.D、Inefficient.D文章谈论的是上周联合国在罗马举行的世界粮食安全峰会。文中提到,对于越来越多的人面临饥饿这一问题,这次会议只出台了有限的措施。由此可见,作者认为三天的会
A、Math.B、Sport.C、Chemistry.D、Biology.C对话中男士提到,虽然Allen也教数学,并且是一个优秀的橄榄球教练,但他的主科目是科学,其中尤以化学为主,虽然也教过生物。由此可见,化学是他的主科目。故答案为C)。
LibraryVS.Internet1.随着网络的普及.有人认为图书馆将会被网络取代2.有人则持反对意见,其理由是……3.我的看法
DonatingBlood1.献血是一种高尚的公益行为2.说明有些人不愿献血的现实情况及原因3.如何解决这个问题
A、Theweather.B、Thecultures.C、Thecustoms.D、Thefamilymember.D事实细节题。短文提到亚洲东部一些国家的人碰到陌生人时会以提问对方一些私人问题开始他们的谈话,如家庭、家或工作。这些问题被
A、Helosteverythingincludinghiscomputer.B、Hesufferedfromaseriouscaraccident.C、Hewentabroadtojoinhisfamily.D、H
A、Itisofferedformanyteachingpositions.B、Itislessdifficulttogetitthanbefore.C、Itmeansgreaterjobsecurity.D、It
Somemenstealoutofneedorgreed;otherskillthemselvesoutofsadness.Puttingtogether,theseindividualtaleswilldispla
随机试题
当运动员的唤醒水平处于哪种状态时,有利于运动水平的发挥?()
我国农村最低生活保障标准确定时应重点考虑哪些因素?
下列有关债权让与的说法,正确的是()
A.ELISA检测核心抗原p24B.免疫印迹法检测HIV抗体C.CD4+T细胞计数D.ELISA法检测HIV抗体E.HIV病毒载量检测用于HIV感染的确认试验
A.1900B.1830C.0.344μgD.0.300μgE.1530
甲犯抢劫、盗窃二罪,分别被判处有期徒刑8年、6年,数罪并罚决定执行有期徒刑12年。执行2年后,又发现甲在判刑前还犯过诈骗罪和敲诈勒索罪,分别应处2年和3年有期徒刑。对甲数罪并罚时决定执行的刑期幅度是( )。
某企业由于生产工艺需要采用以液氨作为制冷剂的氨制冷系统,该制冷系统包括压缩机房、设备间、氨储罐等设施。生产车间设置有酸、碱危险化学品储罐,包装车间内有可燃粉尘危险存在。下列该企业根据工艺特点对存在的职业病危害因素采取的相应措施中,错误的是()。
临时室内消防给水系统消防竖管的管径不应小于()
某企业资产总额为1800万元,当发生下列两笔经济业务后:(1)向银行借款偿还应付账款50万元;(2)收回应收账款420万元存入银行。其资产总额为()。
A、Acar.B、Acow.C、Abook.D、Atable.C题目询问男士在寻找什么。男士说“Whereisthatbookaboutears?”(我那本关于汽车的书在哪里?),因此他找的是书,而不是其他的,因此选项C(书)为正
最新回复
(
0
)