首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I was talking with a senior Public Relations manager the other day about The Game Trainers and he expressed much doubt about bot
I was talking with a senior Public Relations manager the other day about The Game Trainers and he expressed much doubt about bot
admin
2018-09-25
55
问题
I was talking with a senior Public Relations manager the other day about The Game Trainers and he expressed much doubt about both the possibility and value of getting senior professionals to play games.
"These are serious people with serious jobs, and they are not going to waste time running around like school children,"he told me. This statement highlighted many of his assumptions. He also provided me with a golden opportunity to talk about how these "serious people with serious jobs" could actually learn something about themselves, their staff, their company, and their business opportunities by allowing creativity to flow more freely through "games".
His position is not uncommon and it comes from a deep seated misunderstanding of what a "game" is and what it is for, as well as a set notion of what "work" must look like for it to be considered of value. It’s not a coincidence (巧合) that the most successful companies of the last decade, including Apple and Google, were all started by college students, and perhaps as a consequence have at their core a spirit of fun, creativity and innovation. Their success has not been achieved through a strict work environment, dull meetings and a 9 to 5 work time. Instead they have flowing and flexible work spaces, a culture of cooperation, opportunities for creativity and relaxed work structures.
The Game Trainers support this innovative and highly productive approach to work by developing games to integrate into the working environment. And so, I said to the PR man, it’s a good thing that they are "serious people with serious jobs" , because we also are extremely serious about play, and in today’s environment they simply cannot afford not to play games.
"The Game Trainers" is probably a______.
选项
A、computer game
B、search engine
C、game developer
D、research system
答案
C
解析
根据文章最后一段首句中的“…work by developing games…",可猜测只有C项符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8P3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
JoeJones,theeldestoftheeightchildren,hadto______outofhighschoolattheageof16tohelphisfatheronthefarm.
IwasjusttalkingtoMargaretwhenJackson______.
Nuclearscienceshouldbedevelopedtobenefitthepeople______harmthem.
Somepeoplethinkthatknowledgegainedfrombooksismuchricherandbroaderthanwhatcanbelearnedfromdirectexperiences.
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievetheyare."Beesarenotparticularly【C1】______.Inste
Themanagerofthehotelrequeststhattheirguests______after11:00p.m.
Whichofthefollowingitalicizedpartsisasubjectclause?
Moneyreallycan’tbuyhappiness,accordingtoanewsurveyshowinglawyersandotherwell-paidwhite-collar?workersaremorel
Allthefollowingcasesareon-the-jobsmokingexceptthat______.Accordingtothepassage,on-the-jobsmokingaffectsanemplo
Whatdoweknowfromthefirstparagraph?Whatcanwesayaboutteenagedsmokers?
随机试题
以下关于SQL视图的描述中,正确的是______。
男,20岁,轻度腹泻,伴黏液便4年。肠镜检查,结肠黏膜广泛密布的米粒到黄豆大的息肉。病变符合
A.痈B.疖C.丹毒D.淋巴管炎E.急性蜂窝织炎病变区与正常皮肤界限清楚的是
下列选项中不属于增值税的纳税人的是()。
调号相同的调称为()。
加强党的作风建设根本的是()。
ThecurrentemergencyinMexicoCitythathastakenoverourlivesisnothingIcouldeverhaveimaginedformeormychildren.
设,证明fˊ(x)在点x=0处连续.
TaskTwo-WhattheyhavemainlylearnedForquestions18-22,matchtheextractswithwhattheymainlylearnedforthespeaker
Penguinslivetogetherinlargeandbusycolonies.Everypairhasalittlepieceofground.Whenapenguinwantstowalkthrough
最新回复
(
0
)