首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Talk is hot, whether it’s on TV, radio, or the Internet. Experts disagree about why Americans love to hear and participate in ta
Talk is hot, whether it’s on TV, radio, or the Internet. Experts disagree about why Americans love to hear and participate in ta
admin
2016-06-02
58
问题
Talk is hot, whether it’s on TV, radio, or the Internet. Experts disagree about why Americans love to hear and participate in talk programming, but many believe talk media helps people feel connected with others. It’s also entertaining.
Talk programming across all media has grown rapidly. In 1983, only 53 radio stations had news/talk formats, compared with more than 1 000 today, while the total number of stations remained constant at 10 000. The number of talk shows on television soared from just a handful in 1986, to 15 in the 1989~1990 season, to 19 during the 1996~1997 season, according to Nielsen Media Research.
What makes the talk media so popular? Is it bored viewers and listeners wanting the most shocking gossip(流言)available? Not entirely, says Michael Harrison, writer for Talkers Magazine, which covers the talk-media industry.
"It all serves the simple need for connections with other people," he says. "People don’t know their neighbors anymore, and they wouldn’t have time to talk even if they did. But there’s still a human need for community, so it’s a virtual, electronic, global media community."
Economics also help account for the rise in talk. Television talk shows are much cheaper than other shows to produce. And talk sells better than any other radio format. Programmers, can also fit more advertisements into fast-paced talk than into a music format.
What’s more, our commuter(常乘公共车辆往返者)culture may be giving talk-radio, in particular, a popularity boost. Americans on the road to work are an enthusiastic audience for talk-radio. And in some large or fast-growing cities, time spent on the way to work is on the rise. In Los Angeles, the individual drive time will go up at least five minutes a year for the next 20 years because of population growth and the lack of new infrastructure(基础设施).
What can be inferred about Americans living in large cities?
选项
A、Many of them are worried about population growth.
B、Most of them are enthusiastic fans of radio talk shows.
C、Many of them spend quite some time on the way to work.
D、Most of them can expect to spend less time on the road in the future.
答案
C
解析
最后一段第三句指出,在一些大城市或者是发展迅速的城市,人们花费在上下班路上的时间越来越多,由此可直接得出正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8T5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodemsocietyhaschangedpeopl
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodemsocietyhaschangedpeopl
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?
A、Shewassick.B、Shewasn’thome.C、Shewasbusy.D、Shewasgoingoutsoon.B文中得知因为他的邻居不在家,故选B。
A、1:15.B、2:00.C、0.0625D、0.145833B从文中明确得知图书馆的展出活动时间为下午两点。
GoingtothebeachismanyAmericans’favoriteactivity.IntheareanearNewYorkCity,ninemillionpeopleusedtogototheb
Lisa:______Andy:Ithinkpeoplelovetolaugh.Theywanttolaugheveninseriousbusinesspresentations,intheclassroom,se
A、Excited.B、Annoyed.C、Worried.B根据录音中的关键词“always”及“hadenoughof”,可推测出女士对于Tom迟到这件事很牛气。
Mike:Youknow,I’malittleuncomfortablewithspeakingEnglishtoforeigners.Jane:Why?How’reyouevergoingtobecomefluen
随机试题
自由下肢骨包括①___________________、②___________________、③___________________、④___________________、⑤___________________、⑥_______________
下列有关法系的表述,正确的是()。
感冒证见发热,无汗,鼻塞流涕,咽不红,咳嗽较重,应首选
A、中性粒细胞增多B、成熟淋巴细胞增多C、嗜酸性粒细胞增多D、单核细胞增多E、嗜碱性粒细胞增多亚急性感染性心内膜炎()。
在对项目建设方案进行初步论证时,需要研究的重点包括()。
根据《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500-2013),关于单价合同措施项目费的调整,下列说法中正确的有()。
根据投资组合计划,在产品、市场细分甚至战略业务单元方面可以运用的主要战略不包括()。
中国以前能够走好脱贫之路,国力更为强大的今天同样能走好。只要有________的紧迫感和肯干、想干、苦干的精气神儿,就一定能打赢脱贫攻坚战,步履铿锵地迈向全面小康社会。填入画横线部分最恰当的一项是:
言而有信:言而无信:承诺
设等比数列{an}的前n项和为Sn,若S3+S6=2S9,则数列的公比q为().
最新回复
(
0
)