首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about Reebok. For the question 13—18, mark one letter A, B, C or D on your Answer Sheet for the answer y
Read the article below about Reebok. For the question 13—18, mark one letter A, B, C or D on your Answer Sheet for the answer y
admin
2012-09-10
64
问题
Read the article below about Reebok.
For the question 13—18, mark one letter A, B, C or D on your Answer Sheet for the answer you choose.
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies" . They contend that Reebok shoes appeal to diverse market segments, especially now that the company offers basketball and children’s shoes for the under-18 set and walking shoes for older customers not interested in aerobics or running. The executives also point out that through recent acquisitions they have added hiking boots, dress and casual shoes, and high performance athletic footwear to their product lines, all of which should attract new and varied groups of customers.
Still, despite its emphasis on new markets, Reebok plans few changes in the upmarket retailing network that helped push sales to $ 1 billion annually, ahead of all other sports shoe marketers. Reebok shoes, which are priced from $ 27 to $ 85, will continue to be sold only in better specialty, sporting goods, and department stores, in accordance with the company’s view that consumers judge the quality of the brand by the quality of its distribution.
In the past few years, the Massachusetts-based company has imposed limits on the number of its distributors (and the number of shoes supplied to stores), partly out of necessity. At times the unexpected demand for Reebok’s exceeded supply, and the company could barely keep up with orders from the dealers it already had. These fulfillment problems seem to be under control now, but the company is still selective about its distributors. At present, Reebok shoes are available in about five thousand retail stores in the United States.
Reebok has already anticipated that walking shoes will be the next fitness-related craze, replacing aerobics shoes the same way its brightly colored, soft leather exercise footwear replaced conventional running shoes. Through product diversification and careful market research, Reebok hopes to avoid the distribution problems Nike came across several years ago, when Nike misjudged the strength of the aerobics shoe craze and was forced to unload huge inventories of running shoes through discount-stores.
What lesson has Reebok learned from Nike’s distribution problems?
选项
A、A company should do follow-up surveys of its products.
B、A company should not sell its high quality shoes in discount stores.
C、A company should correctly evaluate the impact of a new craze on the market.
答案
C
解析
问题是“从耐克的销售存在的问题中,锐步吸取了什么教训?”在第四段中提到锐步也预测到了市场中的craze,并准备迎合消费者的兴趣,说明它已经做了市场调查,所以A是错误的。选项B涉及的是Nike在出现错误后做出的补救措施,所以B也是错误的。从上一题可知,Nike的错误在于判断craze在市场中的影响力度(strength)有误,因此,锐步需要避免重蹈覆辙,必须作出正确的计划,所以C是正确的答案。其中impact与strength同义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8ToO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthebusinesscoverletterbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammaticallyincor
Readthebusinesscoverletterbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammaticallyincor
ReadthearticlebelowaboutToyLearn,astart-upcompanydevelopingeducationaltoolsforchildren.Foreachquestion(31-40
Readthearticlebelowabouthumanresourcesmanagement.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITALLETTERSonyour
Readtheextractfromanarticleaboutnegotiationbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitheris
Readthefollowingarticleaboutteambuildinginnegotiationandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion(15-2
Readthetextbelowaboutsalaryraise.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammaticallyinc
Readthearticlebelowaboutbusinessethics.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITALLETTERSonyourAnswerShe
•ReadtheaiclebelowaboutlabormarketinSpain.•InmOstofthelines41-52thereisoneextraword。Itiseithergramma
HowtoapproachListeningTestPartThree•Inthispartyoulistentwicetoalongconversation,interviewormonologue,andan
随机试题
施工组织设计应由()主持编制。
定位在仰卧时前正中线上,脐下4寸处的腧穴是()
Withanappropriatepreposition:Atthetopofthemountainyoucanseethewholesceneofthecity_______youreyes.
男性,43岁。反复心悸病史2年,1周来多次出现昏厥或抽搐,每次持续2分钟左右,该患者的诊断最可能是()
下列选项中,属于证券登记结算公司法定职能的有()。Ⅰ.证券账户、结算账户的设立和管理Ⅱ.证券的存管和过户Ⅲ.证券持有人名册登记及权益登记Ⅳ.证券交易所上市证券交易的清算、交收及相关管理
根据合同法律制度的规定,当事人在合同中对履行方式没有约定或约定不明确,不能达成补充协议,且无法按照合同有关条款或者交易习惯确定的,应按照法律规定的方式履行。该方式是()。
甲公司向乙公司开具了一张金额为20万元的商业承兑汇票,乙公司将此汇票背书转让给丙,丙又将汇票背书转让给甲。甲在汇票得不到付款时,可以向丙行使票据追索权。()
按照加涅的学习结果分类法,学习者使用符号与环境相互作用的能力称为()。
下列关于名著的表述,不正确的一项是()
Alzheimer’sisthesameasdementia.
最新回复
(
0
)