首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Reforms on medical care. B、The first level of medical care. C、The cost of medical care. D、Medical care in hospital. D录音中说话者提到了
A、Reforms on medical care. B、The first level of medical care. C、The cost of medical care. D、Medical care in hospital. D录音中说话者提到了
admin
2021-07-23
66
问题
[16]I have been doing some research into what people in Britain think of doctors, the ones who work in general practice—the first call for medical care—and comparing this with the situation in a couple of other countries. I want to talk about the rationale behind what I decided to do.
Now I had to set up my program of research in three different countries so I approached postgraduates in my field in overseas departments, contacting them by email, to organize things for me at their end. I thought I would have trouble recruiting help but in fact everyone was very willing and sometimes their tutors got involved too.
I had to give my helpers clear instructions about what kind of sample population I wanted them to use. I decided that people under 18 should be excluded because most of them are students or looking for their first job, and also I decided at this stage just to focus on men who were in employment, and set up something for people who didn’t have jobs and for employed women later on as a separate investigation.
I specifically wanted to do a questionnaire, and interviews with a focus group. With the questionnaire, rather than limiting it one specific point, I wanted to include as much variety as possible. I know questionnaires are a very controlled way to do things but I thought I could do taped interviews later on to compensate the effects of this. And the focus group may also prove useful in future, by targeting subjects I can easily return to, as the participants tend to be more involved.
So I’m just comparing the results now. At the moment it looks as if, in the UK, despite the fact that newspapers continually report that people are unhappy with medical care, in fact it is mainly the third level of care, which takes place in hospitals, that they are worried about Government reforms have been proposed at all levels and although their success is not guaranteed, long-term hospital care is in fact probably less of an issue than the media would have us believe. However, I’ve still got quite a bit of data to look at.
Certainly I will need to do more far-reaching research than I had anticipated in order to establish if people want extra medical staff invested in the community, or if they want care to return to fewer, but larger, key medical units. The solution may well be something that can be easily implemented by those responsible in local government, with central government support of course.
16. What is the theme of the speaker’s research?
17. What are people in the UK mainly worried about regarding medical care?
18. Why does the speaker need to do more research?
选项
A、Reforms on medical care.
B、The first level of medical care.
C、The cost of medical care.
D、Medical care in hospital.
答案
D
解析
录音中说话者提到了就目前研究数据显示,在英国,尽管报纸常常报道人们对于医疗服务的不满,但不满主要集中在第三级的医疗(third level of care),即发生在医院里的医疗服务(takes place in hospitals),因此选D项。A项“改革医疗服务”是政府正在做的工作,与题目无关。B项错是first,录音原文说的是third“第三级”。C项“医疗费用过高”未在录音中提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8aJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Healthconditionsimprovewithtimespentwatchinghealthyprograms.B、Comedyvideoscancuremostpeopleofchronicheartatt
A、PaulReveresingle-headilyalertedthepeoplethat"theBritishwerecoming".B、PaulReverewasasolitaryridergallopingalo
A、Theblindfanscanprintthereproductionatanytime.B、The3-Dprintingtechnologyitusesiswidelyavailable.C、Itcannot
A、Becauseofthestressfactors.B、Becauseoftheleisureactivities.C、BecauseoftheTVwatching.D、BecauseofthegeneralAme
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbetter.Noonewantstoadmitthis,becauseit’sugly
AttendParents’MeetingwithaGoodImageForthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledAttend
A、Thebuildingmethodthebuildersusetosaveenergy.B、Thelimitoftheflowofairbetweeninsideandoutside.C、Theuseofm
A、Waristheonlywaytosolveinternationaldisputes.B、Warwillbelessdangerousbecauseoftheimprovementofweapons.C、It
Childrenwholivenearamainroadareingreaterdangerofcatchingpneumonia(肺炎)becausepollutionfrompassingtrafficdamages
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffordtomakecostlyadvertisingmistakesiftheywantt
随机试题
在企业如何对待社会责任问题上,古典观的核心思想是认为企业管理者唯一的社会责任是___________。
阻塞性黄疸鉴别诊断的诊断方法有
关于膀胱癌的说法错误的是
案情:甲在2008年10月15日见路边一辆面包车没有上锁,即将车开走,前往A市。行驶途中,行人乙拦车要求搭乘,甲同意。甲见乙提包内有巨额现金,遂起意图财。行驶到某偏僻处时,甲谎称发生故障,请乙下车帮助推车。乙将手提包放在面包车座位上,然后下车。甲乘机发动面
下列桥型中,在竖向荷载作用下,桥墩或桥台主要承受水平推力的是()。
“备案号”栏:()。“征免”栏:()。
社会工作者使用口头语言和身体语言的方式肯定服务对象的一些积极表现,这种技巧是()。
坚持执政为民的最终体现是()。
下面属于黑盒测试方法的是()。
Therehasbeenagreatincreaseinretailsales,______?
最新回复
(
0
)