首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are useful and practical. B、They are of great importance. C、They are imaginative and personal. D、They are fashioned and q
A、They are useful and practical. B、They are of great importance. C、They are imaginative and personal. D、They are fashioned and q
admin
2012-02-02
66
问题
One of Britain’s few distinctive contributions to world culture may be doomed, according to a survey that suggests holiday postcards are being emailed and texted into extinction. More than half of the 1,000 holiday-makers interviewed said they had decided to send fewer cards, turning instead to their electronic rivals. A quarter of the respondents dismissed postcards as old-fashioned and slow to arrive. A further 14% admitted that thinking of something to fill the space was too challenging, compared with a call home.
Thomson Holidays commissioned the poll. Its head, Chris Motters said that if the British postcard did become extinct, they would lose for ever something of great importance to the nation. He was backed by Marie Angelou of Sussex University, who has investigated the importance of sending and receiving postcards. "Postcards are nothing like phone calls, instant texting and direct photo shots via the mobile," she said. "All these are useful, practical devices, but postcards offer something else, something additional that is not ordinary and simply functional, but imaginative and personal. They can evoke the real atmosphere of your holiday in a way that nothing else can do. They’re also for more than a moment — with some people adding them to collections built up over years and years."
Postcard-collecting is third only to coins and stamps in Britain’s allied tradition of collecting things. The country’s uniquely postcard-related achievements include the invention in 1902 of the "divided back". With the address taking up half of the writing area, brief postcard scribbles became the pioneer to today’s text messages.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What do we learn from the passage?
30. What does Marie Angelou think of the electronic communication devices?
31. What are the top three collections in Britain?
选项
A、They are useful and practical.
B、They are of great importance.
C、They are imaginative and personal.
D、They are fashioned and quick to arrive.
答案
A
解析
选项均为They are+积极形容词的形式,本题可能考查They的好处。短文中Marie Angelou提到,贺卡和电话、短信等不同,紧接着就说All these are useful,practical devices,其中的All these就是指前面提到的phone calls,instant texting and direct photo shots via the mobile,这三者均属于the electronic communication devices,由此可知,其特点就是useful和practical,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8bE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itisn’treliable.B、Itneedschecking.C、Itisdefinitelytrustworthy.D、Itwon’thurttotry.D本题考查女士对网上征婚的态度,其实通过女士向男士的介绍,最
A、Tomisveryresponsible.B、Tom’swordsaren’treliable.C、WhatTomsaidistrue.D、Tomisnothumorousatall.B分析选项可知,对话可能在谈论
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Ithispartyouwillhave15minutestogooverthepassagequi
A、Computersalesnegotiations.B、Apreliminaryinterview.C、AnInternetseminarmeeting.D、Computergames.B综合推断题。女士—开始就让男士介绍自己之
A、Anessay.B、Amagazinearticle.C、Apoem.D、Ashortstory.D预览选项可知,本题考查关于学生的某项作业。问题询问的是学生必须为周三阅读什么。根据短文中的YourassignmentforW
Tobesuccessfulinajob【B1】______,youshould【B2】______certainpersonalandprofessionalqualities.Youneedtocreateagoo
A、Becausetheconversationwassointeresting,B、Becausetheytalkedloudlyenough.C、Becausetheystoodsocloselytothewoman
A、Piracyisaneasythingtocommit.B、Inventionusuallyneedsheavycost.C、Patentisusefulbutnotpractical.D、Inventionsar
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)