首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Pop stars today enjoy a style of living which was once the prerogative only of Royalty. Wherever they go, people turn out in the
Pop stars today enjoy a style of living which was once the prerogative only of Royalty. Wherever they go, people turn out in the
admin
2010-07-19
42
问题
Pop stars today enjoy a style of living which was once the prerogative only of Royalty. Wherever they go, people turn out in their thousands to greet them. The crowds go wild trying to catch a brief glimpse of their smiling, colorfully dressed idols. The stars are transported in their chauffeur driven Rolls-Royces, private helicopters or executive aeroplanes. They are surrounded by a permanent entourage of managers, press agents and bodyguards. Photographs of them appear regularly in the press and all their comings and goings are reported, for, like Royalty, pop stars are news. If they enjoy many of the privileges of Royalty, they certainly share many of the inconveniences as well. It is dangerous for them to make unscheduled appearances in public. They must be constantly shielded from the adoring crowds which idolize them. They are no longer private individuals, but public property. The financial rewards they receive for this sacrifice cannot be calculated, for their rates of pay are astronomical.
And why not? Society has always rewarded its top entertainers lavishly. The great days of Hollywood have become legendary: famous stars enjoyed fame, wealth and adulation on an unprecedented scale. By today’s standards, the excesses of Hollywood do not seem quite so spectacular. A single gramophone record nowadays may earn much more in royalties than the films of the past ever did. The competition for the title "Top of the Pops" is fierce, but the rewards are truly colossal.
It is only right that the stars should be paid in this way. Don’t the top men in industry earn enormous salaries for the services they perform to their companies and their countries? Pop stars earn vast sums in foreign currency—often more than largo industrial concerns—and the taxman can only be grateful fro their massive annual contributions to the exchequer. So who would begrudge them their rewards?
It’s all very well for people in humdrum jobs to moan about the successes and rewards of others. People who make envious remarks should remember that the most famous stars represent only the tip of the iceberg. For every famous star, there are hundreds of others struggling to earn a living. A man working in a steady job and looking forward to a pension at the end of it has no right to expect very high rewards. He has chosen security and peace of mind, so there will always be a limit to what he can earn. But a man who attempts to become a star is taking enormous risks. He knows at the outset that only a handful of competitors ever get to the very top. He knows that years of concentrated effort may be rewarded with complete failure. But he knows, too, that the rewards for success are very high indeed: they are the recompense for the huge risks involved and if he achieves them, he has certainly earned them. That’s the essence of private enterprise.
What is the author’s attitude toward top stars’ high income?
选项
A、Approval.
B、Disapproval.
C、Ironical.
D、Critical.
答案
A
解析
赞成。在第一段最后一句:“他们为他们的牺牲所获取的报酬难以计算,支付率惊人。”第二段一开始就点明“为什么不惊人?社会对高级表演者总是慷慨解囊。好莱坞的鼎盛时期名扬天下,著名歌星享受空前绝后的名、利和奉承。”第三段更明确地指出:应该这样支付星族,这完全正确。企业中的顶尖人物因为他们为公司和国家所做的一切不也挣得高额工资?税务员应感谢他们每年为国库做出了巨大的贡献。所以谁会忌妒他们的报酬呢?最后一段进一步说明:欲成为星族的人冒着很大的风险,谁都知道只有一小撮人能成为顶尖人物,也可能多年的努力以彻底失败而告终,而成功的报酬确实很高,这是对他们冒险的补偿。这些内容都说明作者赞成巨额报酬。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8llO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Nowadays,thereisanewtrendamongcollegestudents.Manyofthemhavemovedouttoliveoutsidethecampus,someforlove,an
Eversinceitappearedontheculturalscene,theEnlightenmenthashaditspassionatecritics.Philosophersaswellaspolitici
Themiddleofthe18thcenturywaspredominatedbyanewlyrisingliteraryform,thatisthemodemEnglish______,whichgivesa
Inthefirstparagraph,literatureiscomparedtoplastiquebecause______.Whatdoesthewritermeanbysaying"angelscarryn
BesidesUS,_____sufferedthegreatestlossofarmymeninIraq.
Cultureshockisapainfulexperiencewegothroughwhenweencountermanynewthingsinanothercountryandwe【1】______insom
Themostimportantroleforgovernmentincreatingtheconditionsforcommercialinnovationistosupportuniversitiesintheir
A、trainingterroristsB、humansmugglingC、drugtradeD、suicidebombingB
ThecentenaryofthebirthofWilliamFaulkner,oneofthegreatmodernnovelists,wascelebratedinSeptember,1997.Faulknerw
ThecentenaryofthebirthofWilliamFaulkner,oneofthegreatmodernnovelists,wascelebratedinSeptember,1997.Faulknerw
随机试题
某省甲市乙区公安分局和文化局在2006年春季展开联合执法运动。3月10日,两局对甲歌舞厅进行查处,以其违法经营为由,对甲歌舞厅作出罚款1万元的处罚决定。根据上述情况,回答下列问题。若甲歌舞厅对两局的处罚决定不服,准备向法院提起行政诉讼,则下列法院哪一个
目前酸化技术主要有哪些?
下列哪种反射为条件反射【】
费用控制的步骤包括:①预测②比较③检查④分析⑤纠偏,下列排列正确的是()。
某公司需购买一些进口设备,若采用成本加运费方式,则该公司的义务有()。
在施工中混凝土块体大小必须与混凝土制备、运输和浇筑的生产能力相适应,主要是为了避免()出现。
两方国家通常将存款划分为()。
下列关于债券的表述中,不正确的是()。
AccordingtothepsychoanalystSigmundFreud,wisdomcomesfromthe______ofmaturity.
【B1】【B18】
最新回复
(
0
)