首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What would the mountaineers do soon after they got up?
What would the mountaineers do soon after they got up?
admin
2010-07-06
51
问题
What would the mountaineers do soon after they got up?
W: Last year my friend and I went climbing in the Himalayas. We followed an unhurried routine. Every day we would get up at 5:30 a.m., have a cup of tea, and be on the move after 6. Our kitchen staff would go ahead to select a suitable place for breakfast. Arriving at some pleasant stream after two or three hours, we would make a long stop; and while the cook was making the fire and preparing our breakfast, some of us would swim and rest, some would read and write, others would watch birds or catch butterflies and insects. We would reach camp in the early afternoon, so that we would have plenty of time to settle in, write diaries and reports for newspapers, and discuss future plans.
Our climbs, as well as the leisure hours in camp, helped to form firm friendship. Through comparing our very different backgrounds and interests, and through discussing our experiences, we soon came to appreciate one another.
At the same time, we also made Mends with our native guides. An arrangement which seemed to give mutual pleasure in our Himalayan travel was that each person was cared for by a faithful follower. This person would bring them their tea in the morning, lay out their sleeping bag at night, help them to carry their personal belongings and encourage them all the way whenever we faced difficulties and danger.
选项
A、They encourage the team members when they were in danger and difficulties and took care of them.
B、They cooked for them.
C、They explored the route for them.
D、They discussed future plans with them.
答案
A
解析
本题考查推理能力。文章最后一段非常具体地讲到了:“and encourage him all the way whenever we faced difficulties and danger。”(本地向导在我们遇到困难时鼓励我们)由此可推断,选项A 为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8oDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
YouwillhearaconversationbetweenMissGreen,aneducationaljournalist,andProfessorWilson,anexpertineducationalstudi
YouwillhearatalkaboutFrenchelementaryschools.Asyoulisten,answerQuestions1to10bycirclingTRUEorFALSE.Youwil
Overthepastfewyears,flyingincoachhasbecomeanincreasinglymiserableexperience.Legroomispracticallynonexistent.Pa
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Whereispopulationgrowthhappening?
Whereispopulationgrowthhappening?
Periodicallyinhistory,therecomeperiodsofgreattransitioninwhichworkchangesitsmeaning.Therewasatime,perhaps10,
AconferenceheldtheotherdaybytheJointUnitfortheStudyofSocialTrendsonthequalityoflifeinLondonandNewYork,
随机试题
男性,48岁,吸烟20余年,每天约20支,间断咳嗽、咳痰10年,加重伴喘息2年,喘息每年冬春季加重。吸入过敏原血清抗体过筛试验阴性,为明确诊断宜行
患者,男,52岁。肝硬化病史10年。因肝性脑病入院治疗。实验室检查:血钾2.8mmoL/L,血钠135mmol/L,血氯110mmol/L,血氨230μmmol/L,pH7.36。首选的治疗药物是
下列不属于产钳助产适应证的是
保证工程质量是()的首要义务和责任。
承包商赵某施工的楼盘的下水道与城市主管道对接,施工中开挖的管道沟未设置保护措施和警示标志。当天黄昏,李某骑车回家途中经过该地段时掉入坑中,造成胳膊骨折。该楼盘承包商赵某应对李某承担的责任属于()。
焊接工艺评定应以可靠的()为依据,并在工程施焊前完成。
宏达期货公司共有10家营业部,现有净资产5000万元,资产调整值为100万元,负债调整值为200万元,有两家客户需要追加保证金,但经催告后仍然未足额追加,未足额追加的保证金数额达到1000万元,该期货公司客户权益总额为10亿元。根据以上数据,回答下列问题:
()明确“全国政治中心、文化中心、国际交往中心、科技创新中心”的城市战略定位,由此开启了前所未有的从“集聚资源求增长”到“疏散功能谋发展”的重大变化。
一批商品,期望获得50%的利润来定价,结果只销掉70%的商品,为尽早销售掉剩下的商品,商店决定按定价打折出售,这样所获得的全部利润是原来所期望利润的82%,问打了多少折扣?()
A、Itiswater-proof.B、Itcancalmdowncryingbabies.C、Itkeepsthebabiesabsolutelysafe.D、Ithasclownspaintedoutside.C
最新回复
(
0
)