首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Newspapers are becoming more balanced businesses, with a healthier mix of revenues from readers and advertisers. American papers
Newspapers are becoming more balanced businesses, with a healthier mix of revenues from readers and advertisers. American papers
admin
2015-07-13
72
问题
Newspapers are becoming more balanced businesses, with a healthier mix of revenues from readers and advertisers. American papers have long been highly unusual in their reliance on ads. Fully 87% of their revenues came from advertising in 2008, according to the OECD.In Japan the proportion is 35%. Not surprisingly, Japanese newspapers are much more stable.
The whirlwind that swept through newsrooms harmed everybody, but much of the damage has been concentrated in areas where newspapers are least distinctive. Car and film reviewers have gone. So have science and general business reporters. Foreign bureaus have been savagely pruned. Newspapers are less complete as a result. But completeness is no longer a virtue in the newspaper business. Just look at the fate of Otis Chandler’s creation.
Thanks to family connections, Chandler ended up in control of the Los Angeles Times in 1960. The paper he inherited was parochial and conservative, reflecting the city it served. Chandler abandoned the anti-union dogma and set about building a west-coast rival to the New York Times. His paper was heavy on foreign news and serious, objective reporting. The result was hugely impressive—but not, as it turned out, suited to the internet era. In the past few years the paper has suffered repeated staff cuts. In 2007 it was acquired by a property magnate and in 2008 filed for bankruptcy protection.
The problem with such newspapers is that, although they do much that is excellent, they do little that is distinctive enough for people to pay for it. The Los Angeles Times’ foreign reporting is extremely good. But it is hard to argue that it is better than the stuff supplied by the New York Times or foreign papers. Similarly, it has never been clear why each major newspaper needs its own car reviewer: a Corolla is a Corolla, whether it is driven in Albuquerque or Atlanta, Papers should concentrate on what they do best, which means, in many cases, local news and sport. If the rest is bought in from wire services or national organizations, readers are unlikely to complain—as long as there is enough competition between those larger providers to keep up standards. Specialization generally means higher quality.
It is grim to forecast still more writers losing their jobs. But whether newspapers are thrown onto doorsteps or distributed digitally, they need to deliver something that is distinctive. New technologies like Apple’s iPad only make this more true. The mere acquisition of a smooth block of metal and glass does not magically persuade people that they should start paying for news. They will pay for news if they think it has value. Newspapers need to focus relentlessly on that.
Newspapers in America are becoming less complete in that _____.
选项
A、newspaper industry is in depression
B、newsrooms have suffered a whirlwind
C、many columns and foreign agencies are cut
D、Otis Chandler’s creation has failed
答案
C
解析
因果细节题。根据complete定位到第二段,该段讲到报业面临危机,对于许多没有特色的栏目,从业者纷纷被炒,国外办事处也遭到大肆削减,因而导致报业不再那么完整。所以正确答案为C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8v74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thedifferencesinlivingstandardsaroundtheworldarevast.In1993,theaverageAmericanhadanincomeofabout$25,000.In
Publicimagereferstohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers,andstockholders,bythefinancialcommunity,bythe
Shoppinghasalwaysbeensomethingofanimpulsiveactivity,inwhichobjectsthatcatchourfancywhilestrollingareimmediate
Inthelate1960’s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskysc
Paperisdifferentfromotherwasteproducebecauseitcomesfromasustainableresource:trees.【C1】______themineralsandoilu
Paperisdifferentfromotherwasteproducebecauseitcomesfromasustainableresource:trees.【C1】______themineralsandoilu
Successfulbusinessestendtocontinueimplementingtheideasthatmadethemsuccessful.Butinarapidlychangingworld,ideas
Assummerapproaches,thereisgoodnewsandbadinourlatestInsiderAdvantagepoll.Withterrorisminthebackofourmindsa
Alleducationspringsfromsomeimageofthefuture.(46)Iftheimageofthefutureheldbyasocietyisgrosslyinaccurate,its
随机试题
_________认证中心的功能是:制定电子商务政策,并对下级单位授权,提供认证权利。()
按发生的重复性,决策可以划分为()。
人的社会价值的大小主要取决于
以下关于气味的描述正确的是
最常见的上消化道出血的原因()。
城市用地分类可根据工作性质、工作内容及工作深度的不同要求,全部或部分采用,()增设新的类别。
火灾应急预案编制对初起火灾处置程序和措施进行规定,发现火灾时,起火部位现场员工应当于()分钟内形成灭火第一战斗力量,在第一时间内采取措施。若火势扩大,单位应当于3分钟内形成灭火第二战斗力量,及时采取相应措施。
借款人的还款能力是个人教育贷款资金安全的重要前提。
下列属于文化消费的是()。
公园只售两种门票:个人票每张5元,10人一张的团体票每张30元,购买10张以上的团体票的可优惠10%。甲单位45人逛公园,按以上规定买票,最少应付多少钱?
最新回复
(
0
)