首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
About 3 billion people live within 100 miles of the sea, a number that could double in the next decade as humans flock to coasta
About 3 billion people live within 100 miles of the sea, a number that could double in the next decade as humans flock to coasta
admin
2018-03-01
60
问题
About 3 billion people live within 100 miles of the sea, a number that could double in the next decade as humans flock to coastal cities like gulls. The oceans produce $3 trillion of goods and services each year and untold value for the Earth’s ecology. Life could not exist without these vast water reserves—and, if anything, they are becoming even more important to humans than before.
Mining is about to begin under the seabed in the high seas—the regions outside the exclusive economic zones administered by coastal and island nations, which stretch 200 nautical miles offshore. Nineteen exploratory licences have been issued. New summer shipping lanes are opening across the Arctic Ocean. The genetic resources of marine life promise a pharmaceutical bonanza: the number of patents has been rising at 12% a year. One study found that genetic material from the seas is a hundred times more likely to have anti-cancer properties than that from terrestrial life.
But these developments are minor compared with vaster forces reshaping the Earth, both on land and at sea. It has long been clear that people are damaging the oceans—witness the melting of the Arctic ice in summer, the spread of oxygen starved dead zones and the death of coral reefs. Now, the consequences of that damage are starting to be felt onshore.
Thailand provides a vivid example. In the 1990s it cleared coastal mangrove swamps to set up shrimp farms. Ocean storm surges in 2011, no longer cushioned by the mangroves, rushed in to flood the country’s industrial heartland, causing billions of dollars of damage.
More serious is the global mismanagement of fish stocks. About 3 billion people get a fifth of their protein from fish, making it a more important protein source than beef. But a vicious cycle has developed as fish stocks decline and fishermen race to grab what they can of the remainder. According to the Food and Agriculture Organization (FAO), a third of fish stocks in the oceans are over-exploited; some estimates say the proportion is more than half. One study suggested that stocks of big predatory species—such as tuna, swordfish and marlin—may have fallen by as much as 90% since the 1950s. People could be eating much better, were fishing stocks properly managed.
According to the first paragraph, which one is NOT true?
选项
A、The oceans produce numerous benefits for the Earth’s ecology.
B、A large number of people enjoy living by the sea or in coastal cities.
C、The oceans would produce $6 trillion of goods and services in the next decade.
D、The number of people living by the sea could probably be 6 billion in ten years.
答案
C
解析
选项A对应第一段第二句:The oceans produce $3 trillion of goods and services each year and untold value for the Earth’s ecology.其中,“numerous benefits”=“untold value”,故该项表述正确。选项B对应第一句:About 3 billion people live within 100 miles of the sea, a number that could double in the next decade as humans flock to coastal cities like gulls.其中“humans flock to coastal cities”=“people enjoy living in coastal cities”,故该项表述正确。选项C属于无中生有,错误。选项D对应第一句的“a number that could double in the next decade”,从而推断该项表述正确。综上所述,该题答案为选项C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8yBZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
PeopleintheUnitedStatesinthe19thcenturywerehauntedbytheprospectthatunprecedentedchangeinthenation’seconomyw
Theinitialfundofgeneralscientificknowledgeisaninvaluableasset,buttheyoungresearchworkershouldhavenoillusiona
"Itcouldhavebeenworse"wasthecommonrefrainasAmericanbanksbeganreportingtheirsecond-quarterearnings.Indeed,thes
LiedetectorsarewidelyusedintheUnitedStatestofindoutwhetherapersonistellingthetruthornot.【F1】Polygraphers,th
Fordecades,ferryboatscrossedthecoldwatersofMichigan’sStraitsofMackinac,shuttlingpeopleandvehiclesbetweenthetw
Theclean-energybusinessisturningintothenextbiginvestmentboom,inwhichrisksarelightlyignored.Untilrecently,reca
Theclean-energybusinessisturningintothenextbiginvestmentboom,inwhichrisksarelightlyignored.Untilrecently,reca
Everybodylovesafatpayrise.Yetpleasureatyourowncanvanishifyoulearnthatacolleaguehasbeengivenabiggerone.I
Youboughtapairoftennisbatsfromwebsiteseveraldaysago.Whenyoureceivedthem,youfoundtheywereusedwithdirtallo
Isanti-whitebiasaproblem?Anewstudysayswhitesthinkdiscriminationagainstthemisabiggerproblemthananti-blackbias
随机试题
患者男,32岁,7天前感冒后出现左下后牙区胀痛,进食、吞咽时加重,昨日起出现局部自发性跳痛,张口受限,低热,头痛。检查可见:左下颌角区颊部稍肿胀,无压痛,张口度两指,左下第三磨牙近中阻生,牙龈红肿充血,挤压可见远中盲袋内少量脓液溢出,颊侧前庭沟丰满、充血,
属于静脉尿路造影禁忌证的是
血吸虫病病原治疗首选的药物是()
患者,男,27岁,运动后右下腹出现绞痛,向肩部、输尿管、下腹部及会阴部放射,同时伴有恶心、呕吐,急诊入院。为了确诊,应做的检查是
某城市拟对全市的给水系统进行全面改造,通过招标投标,选择了一家企业作为施工总承包单位。在给水厂站施工过程中,对降水井的布置提出以下要求:(1)面状基坑采用单排降水井,布置在基坑外缘一侧。(2)降水井的布置在地下水补给方向适当减少,排
已知某数据库系统中包含3个基本表:商品基本表GOODS(G#,GNAME,PRICE,TYPE,FACT)商场基本表SHOPS(S#,SNAME,MANAG,ADDR)销售基本表SAI,ES(S#,G#,QTY)其中,G#,GNAM
下列有“将军县”之称的是()县。
美国纸浆的出口量会显著上升,出口量上升的原因在于美元的贬值使得日本和西欧的造纸商从美国购买纸浆比从其他渠道购买便宜。下面哪个是为了得出以上结论所作的假设?
给同学孙冉发邮件,Email电址是:sunshine9960@gmail.com,主题为:鲁迅的文章,正文为:孙冉,你好,你要的两篇鲁迅作品在邮件附件中,请查收。将考生文件夹下的文件“LuXunl.txt”粘贴至邮件附件中。发送邮件。
A、Tomakealotofmoney.B、Tosavethecost.C、Togainmoreprofit.D、Togainbrandawareness.D本题考查原因。由句(9)可知,女士提到大甩卖的策略也许不能赚很
最新回复
(
0
)