首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
You have heard of Webster Toys. Webster’s have made good, safe, interesting toys for more than a hundred years. Now, we sell the
You have heard of Webster Toys. Webster’s have made good, safe, interesting toys for more than a hundred years. Now, we sell the
admin
2011-07-31
62
问题
You have heard of Webster Toys. Webster’s have made good, safe, interesting toys for more than a hundred years. Now, we sell them, and children play with them, in countries from New Zealand to Norway, and from Japan to Brazil(巴西). We are looking for someone to sell our toys in the Far East. He (or she) will be between the ages of thirty and forty. He will already have some years of selling in world markets behind him. He will speak good English, and at least one other language of the Far east.
The person we are looking for will live in Singapore, and work in our office there, but he will travel for up to six months in any one year. He will know the Far East quite well already. He will know how to sell in old markets, and where to find new ones. He will understand money, and make more than ever before, for himself, and for Webster Toys.
Webster’s want someone who can stand on his own feet. If you think you are the person we are looking for, write to Mr. J. Sloman at our Head Office.
Webster Toys Ltd.
Church Mill, Watford
Herts. WD3 6HE
The person Webster’s are looking for, will be______.
选项
A、thirty years of age
B、forty years of age
C、less than forty years of age
D、between thirty and forty years of age
答案
D
解析
本题考查的是对文章细节的理解能力。第一段第五旬He will be between the ages of thirty and forty的意思是“年龄要求为30到40岁之间”,D选项符合文义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8ylC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Herdresshas______becauseofthestrongsunlight.
Thisbatteryneeds______beforeyouusethelittlecamera.
Thereislittleneedformarketingintheplacesuchasasubsistencefarm,because______.Oneofthefeaturesofmarketingin
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:ALetterofApplication.Youshouldwriteatleas
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:GettingtoknowtheWorldOutsidetheCampus.You
DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,theinterestingstorywasreportedofatramp(流浪者)who,apparentlythoughnofaul
It’sinterestingthattechnologyoftenworksasaservantforus,yetfrequentlywebecomeaservanttoit.E-mailisausefult
Generally,thethickeramammal’s(哺乳动物)skinis,thelesshair
Eversincehumanshaveliveontheearth,theyhavemadeuseofvariousformsofcommunication.Generally,thisexpressionofth
InBritain,peoplehavedifferentaltitudestothepolice.Mostpeoplegenerally【21】themandthejobtheydo—althoughthereare
随机试题
金刚烷胺治疗震颤麻痹的作用机制主要是
肝硬化代偿期较早出现的症状是
患者咽中如有物阻,咯之不出,咽之不下.胸胁满闷。治宜选用
女,70岁。干咳10余天入院,无发热、咯血及呼吸困难。查体:心肺未见异常,双手可见杵状指。胸部X线片示左下肺可见直径约2.6cm的类圆形阴影,其内可见小空洞,边缘不规则。该患者最可能的诊断是
清算、交割、交收中的禁止行为包括()
古代陆上丝绸之路的终点是()。
关于意向,下列说法正确的是()。
通才教育
公安机关的宗旨是()。
"Ifyouhadtoidentify,inoneword,thereasonthehumanracehasnotachieved,andneverwillachieve,itsfullpotential,th
最新回复
(
0
)