首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Shared Holiday Spending a holiday with another family sounds like a good idea. It enables your kids to play with other kids,
Shared Holiday Spending a holiday with another family sounds like a good idea. It enables your kids to play with other kids,
admin
2011-05-17
56
问题
Shared Holiday
Spending a holiday with another family sounds like a good idea. It enables your kids to play with other kids, enables you to communicate with other parents, and enables your family to rent a bigger and nicer house. It might be too expensive for your family to rent such a house on your own. However, not all sharing holidays are pleasant for everyone.
Clare is a mother of four. She used to spend holidays with her friends. However, she found that the experience was painful although her friends are nice people. Her friends rented a nice house and invited her family to join them. The house was much more expensive than Clare was able to pay for. In addition, her children were too young to enjoy the holiday. The big problem was that Clare had to share the cooking during the holiday. Her friends left their children with their nanny (保姆) when they were cooking. Keeping up with children was tiring for Clare, because she didn’t have a nanny. What’s more, her children didn’t want to be looked after by her friends. As a result, Clare had to look after her children whenever she had to prepare the dinner. What’s worse, Clare’s friends paid too much attention to how many ice creams their children had. They even didn’t care about Clare’s kids at all.
John is a lawyer and father of four children. He once spent a holiday with one of his best friends. During the holiday, the relationship between John and his wife became very bad. His friend said that he discovered a whole different side of John.
The writer seems to believe that______.
选项
A、Clare was not good at cooking
B、Clare didn’t enjoy the holiday at all
C、Clare didn’t know how to look after children
D、Clare was angry with her friends during the holiday
答案
B
解析
推断题。A、C文中并未提及;D过于夸张;只有B可以从第二段:However, she found that the experience was painful although her friends are nice people.The house was much more expensive than Clare was able to pay for.Keeping up with children was tiring for Clare.可以推断出Clare假期一点都不愉快, 即B选项的内容;虽然也提到They even didn’t care about Clare’s kids at all.但是D选项的内容超出了文中所表达的意思, 文中并没有说到她对朋友们感到生气。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/99md777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
1.Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsareformed.It’snoteasytoexplainwhyoneperso
1.TheUSeconomy,whichmakesuponequarterofworldeconomicoutput,isslowingsharply,andbringingdowngrowththroughthe
1.TheUSeconomy,whichmakesuponequarterofworldeconomicoutput,isslowingsharply,andbringingdowngrowththroughthe
Youwillhearfivepeoplegivingreasonswhychildrenlearntheirmothertonguesowell.Beforeyoulisten,readthelistof
Lookatthetenstatementsforthispart.YouwillhearthestoryofItaliantenorAndreaBocelli.Decidewhetheryouth
ManyofnovelistCarsonMcCullers’charactersareisolated,disappointedpeople.
Hisclaimsseemcredibletomanypeople.
Theworkersinthatfactorymanufacturefurniture.
Thefoodisinsufficientforthreepeople.
Andthecarsaretestedfordefectsbeforeleavingthefactory.
随机试题
构成南北合作实践、替代《洛美协定》的协定是__________。
水文地质参数越流系数的测定方法为()。
下列关于欧洲债券的描述正确的是()。
企业下列已作为开支的项目,需要进行纳税调增处理的有()。
国内某大型钢铁集团人力资源管理部门近日通过调查发现:企业内部正弥漫着一种低落的情绪,这主要跟今年上半年度的绩效改革有关。老员工满腹牢骚,对新颁布的绩效改革(男50岁退休,女45岁退休)严重抹杀其贡献感到不满;新员工忧心忡忡(公司规定:末位淘汰率由原来的8%
下列关于质量改进“拟定对策并实施”中工具使用的表述正确的有()。
Withmobilephonesnowdoublingaseverythingfromcamerastomusicplayers,awirelesstechnologyknownasBluetoothisinalo
某电子产品一月份按原定价的80%出售,能获利20%,二月份由于进价降低,按同样原定价的75%出售,却能获利25%,那么二月份进价是一月份进价的百分之().
设a≠b,证明:
阅读下列说明和图,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某公司欲开发招聘系统以提高招聘效率,其主要功能如下。(1)接受申请。验证应聘者所提供的自身信息是否完整,是否说明了应聘职位,受理验证合格的申请
最新回复
(
0
)