首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Sleepy. B、Thrilled. C、Thirsty. D、Frustrated. B根据句(7)可知,牧羊人尝过浆果(咖啡豆)之后,兴奋得有点精神失常,他跑回村庄把这个令人兴奋的消息告诉了其他村民。因此答案为[B]。
A、Sleepy. B、Thrilled. C、Thirsty. D、Frustrated. B根据句(7)可知,牧羊人尝过浆果(咖啡豆)之后,兴奋得有点精神失常,他跑回村庄把这个令人兴奋的消息告诉了其他村民。因此答案为[B]。
admin
2018-04-10
65
问题
W: But how did coffee become so popular all over the world? Besides, how was the first coffee bean discovered?
M: Well, it really always has been popular. (6) The first coffee beans are rumored to have been discovered by a goatherd in the ninth century in Ethiopia. The story is that this goatherd discovered his goat eating these strange berries from a strange plant. (7) The herdsman tried the berries, probably got buzzed out of his mind, and ran back to his village to spread the news of his exciting discovery. People enjoyed the new beans so much; they would later literally steal for a good cup of coffee, as we shall see. From Ethiopia, coffee beans spread to the rest of the world via Arabia and Europe, often through, er, subterfuge.
W: What was Muslims’ reaction to coffee? Did they accept coffee from the very beginning?
M: Yes. Muslims introduced coffee in Persia, Egypt, northern Africa, and Turkey, where the first coffee house, Kiva Han, opened in 1475.
W: So you mean coffee was later transported to the western world?
M: Sure. Seeds of the coffee plant were apparently limited to Africa and Arabia until the 1600s. (8) A Muslim smuggler supposedly sneaked coffee seeds into Turkey, spreading coffee throughout Europe by the mid-seventeenth century. In 1616, Dutch traders brought the first coffee plant into Europe, and twenty years later they founded a coffee plantation on the island of Java, in present-day Indonesia. A navy officer reportedly stole a sprout from the coffee tree of the king of France, and took it across the Atlantic Ocean to replant in Latin America. (9) By the 1800s, coffee trees had spread to Brazil, where its mountains and fertile volcanic soil soon made it the coffee-growing capital of the world.
W: Yes. I heard that today about half the world’s coffee is produced in Brazil.
M: Yes. Another 25% comes from other Latin American countries and about 17% from Africa. There are currently twenty-five different kinds of coffee trees, but two main species—Coffee Robusta and Coffee Arabica—produce most of the global supply.
W: Strange names! What do they exactly mean?
M: (10-1) The Robusta beans are generally grown at lower altitudes on commercial plantations, where the berries are harvested all at once, ripe or not. (10-2) The Arabica beans typically grow on wild plants at higher altitudes, and they’re used to make premium coffee. (10-3) Arabica coffee seems red, and has about 1 % caffeine, while Robusta coffee is usually black or dark brown, and has about 2% caffeine.
W: I see. Thank you for your information about coffee. Next time, we will talk about the variety of coffee, their unique tastes and their manufacturing processes. See you next Sunday.
M: See you.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. Where were the first coffee beans discovered?
7. How did the herdsman feel after he tasted the coffee berries?
8. When was coffee widespread in Europe?
9. What made Brazil the coffee-growing capital of the world?
10. Which of the following statements about Coffee Robusta and Coffee Arabica is TRUE?
选项
A、Sleepy.
B、Thrilled.
C、Thirsty.
D、Frustrated.
答案
B
解析
根据句(7)可知,牧羊人尝过浆果(咖啡豆)之后,兴奋得有点精神失常,他跑回村庄把这个令人兴奋的消息告诉了其他村民。因此答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9FoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)Thattitlealwayshadgrandeurtoit."MissAmerica."Ah,thissimple,arrogantbrilliance!ItsuggestsaPromqueenwhowant
“人们的生活越来越富裕,但却远不如以前那样快乐了”,这个现象似乎早已成为现代生活永恒的矛盾之一。一个可能的答案就潜藏在我们的心理因素中,即如何才能够满足。我们对于地位、财富的需求从来都不是孤立定位的,而是在与参照组——通常是那些我们自认为与其地位相当的人—
A、Music.B、Sportgames.C、Interests.D、Socialchanges.A在访谈结束时,主持人说到,下一次节目我们会谈论美国的艺术、写作和建筑。A项的内容符合艺术范畴,故为答案。其他选项在此次节目中已被谈论。
A、Fishing.B、Filmfestival.C、Suntan.D、Shopping.C题目询问对话双方将花最多时间在什么上,对于这类需要比较才能得出答案的问题,一定要做好笔记。他们在钓鱼上花的时间相对较少,参观电影节需1天,晒太阳花4天,购
A、Enthusiastic.B、Perseverant.C、Eloquent.D、Cooperative.C本题设题点在对话问答处。根据句(5—1)可知,他做事往往充满热忱,且善始善终,故排除[A];根据句(5—2)可知,他不善于言辞,故排除[B
A、EnglishLiterature.B、Computer.C、BusinessAdministration.D、Finance.C本题考查重要细节。根据句(1—1)和句(1—2)可知,求职者在获得英语文学学士学位之后,又攻读了企业管理的硕士
A、ItispartoftheRoyalBotanicalGarden.B、Itholdsacollectionof8,000differentkindsofplants.C、Itcontainsmanygarde
A、Onecupofcoffeecontainsabout10milligramsofcaffeine.B、Onecupofcoffeecontainstwiceasmuchcaffeineasacupofte
A、Itcontainslotsofissues.B、Itarousesreaders’thinking.C、Itcontainsacentraltheme.D、Itarousesreaders’understanding
MakeThataDoubleAfewyearsago,itdawnedonZachThomasthatcoffeedidn’thaveenoughcaffeine.Atthetime,hewaspul
随机试题
深化医疗卫生体制改革原则指()。
优化开发区域要改变依靠大量占用土地、大量消耗资源和大量排放污染实现经济较快增长的模式,把提高增长质量和效益放在首位,提升参与全球()
直接工程费是指施工过程中耗费的构成工程实体的各项费用,包括()、材料费和施工机械使用费。
下列操作中,能启动Word的是()。
在计算个别资本成本时,需要考虑所得税抵减作用的筹资方式有()。
A.Bedetachedfromthestressofyourcompany,B.Maintaingoodrelationshipswithothers.C.Don’tfeelguiltyforproblemsth
“淄”有_____。
已知函数z=z(x,y)由方程(x2+y2)z+lnz+2(x+y+1)=0确定,求z=z(x,y)的极值.
Themainideaofthefirstparagraphisthat______.Whatdoestheword"disruptive"(Paragraph3)mostprobablymean?
A、Toworkthere.B、Torelaxafterwork.C、Toseehisrelatives.D、Tojoinaninternationalconference.BWhat’sthemainpurpose
最新回复
(
0
)