首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought
admin
2015-04-18
44
问题
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought processes affect the behavior of most people.
"The burnt child fears the fire" is one instance; another is the rise of
despots
like Hitler.
Both examples also point up the fact that attitudes stem from experience. In one case the experience was direct and impressive; in the other it was indirect and cumulative. The Nazis were indoctrinated largely by the speeches they heard and the books they read.
The classroom teacher in the elementary school is in a strategic position to influence attitudes. This is true partly because children acquire attitudes from those adults whose word they respect.
Another reason it is true is that pupils often delve somewhat deeply into a subject in school that has only been touched upon at home or has possibly never occurred to them before. To a child who had previously acquired little knowledge of Mexico, his teacher’ s method of handling such a unit would greatly affect his attitude toward Mexicans.
The media through which the teacher can develop wholesome attitudes are innumerable. Social studies(with special reference to races, creeds and nationalities), science matters of health and safety, the very atmosphere of the classroom. . . these are a few of the fertile fields for the inculcation of proper emotional reactions.
However, when children come to school with undesirable attitudes, it is unwise for the teacher to attempt to change their feelings by cajoling or scolding them. She can achieve the proper effect by helping them obtain constructive experiences.
To illustrate, first grade pupils afraid of policemen will probably alter their attitudes after a classroom chat with the neighborhood officer in which he explains how he protects them. In the same way, a class of older children can develop attitudes through discussion, research, outside reading and all-day trips.
Finally, a teacher must constantly evaluate her own attitudes, because her influence can be deleterious if she has personal prejudices. This is especially true in respect to controversial issues and questions on which children should be encouraged to reach their own decisions as a result of objective analysis of all the facts.
The pupils’ attitudes are NOT influenced by______.
选项
A、their parents’ persuasion to behave properly
B、their teachers’ attitudes
C、the speeches they hear and the books they read
D、such media as social studies, science matter and classroom atmosphere
答案
B
解析
本题考查是非判断。根据第二段“The Nazis were indoctrinated largely by the speeches they heard and the books they read.”可知,C项正确。根据第三段This is true partlybecause children acquire attitudes from those adults whose word they respect.可知,A项正确。根据第五段Social studies(with special reference to races,creeds and nationalities),science matters of health and safety,the very atmosphere of the classroom.可知,D项正确。所以,答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9GwO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
ThefirstpeoplestoinhabitwhattodayisthesoutheasternUnitedStatessustainedthemselvesashuntersandgathers.Sometimes
Allmammalsfeedtheiryoung.Belugawhalemothers,forexample,nursetheircalvesforsometwentymonths,untiltheyareabout
InthispartoftheReadingsection,youwillread2passages.Youwillhave40minutestoreadthepassagesandanswertheques
InthispartoftheReadingsection,youwillread2passages.Youwillhave40minutestoreadthepassagesandanswertheques
PhilosophyofLogicalAnalysisModernphysicsandphysiologythrowanewlightupontheancientproblemofperception.Ifth
PhilosophyofLogicalAnalysisModernphysicsandphysiologythrowanewlightupontheancientproblemofperception.Ifth
PhilosophyofLogicalAnalysisModernphysicsandphysiologythrowanewlightupontheancientproblemofperception.Ifth
PhilosophyofLogicalAnalysisModernphysicsandphysiologythrowanewlightupontheancientproblemofperception.Ifth
Asahumanbeing,onecanhardlydowithoutafriend.Societyismadeupofindividuals,andmakingfriendsisaveryimportant
随机试题
下列功能与肺主治节无关的是
A.葡萄糖B.菊粉C.内生肌酐D.对氨基马尿酸血浆清除率最高的物质
患者男性,45岁,农民,既往有糖尿病,高血压,抑郁症,被家属发现昏迷于家中而送来急诊。当时患者深昏迷,体表多汗,头面部有呕吐物散发着腐蒜味。面部及四肢肌肉明显颤抖。双瞳孔似针尖样等大缩小,呼吸急促,口唇发绀,心率180/min,血压180/120mmHg,
DSA成像方式分为
A.舌淡白苔灰黑而润B.舌淡红苔黄腻灰黑C.舌红苔焦黑干燥D.苔黄灰兼黑E.舌淡红苔灰黑
担保是指当事人根据法律规定或者双方约定,为促使债务人履行债务实现债权人专利的法律制度。担保活动应当遵循()的原则。
按照《中华人民共和国教育法》的规定,国家实行()学校教育制度。
A、 B、 C、 D、 D每个图形都有5个交点,只有D符合。
某公司年会设有6个红包,分别装有100、200、300、400、500、600元现金,若从中任意抽取3个红包且红包内总金额能被三等分,则抽中的人可得到三个红包的奖金。那么中奖比例为多少?
SunburstHotelLocation:OnWaikikiBeachfacingtheoceanononeofthemainbeachesontheislandofOahu.Accommodati
最新回复
(
0
)