首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、30. B、42. C、62 D、80 B短文首句就提到David将在玻璃盒中待上6周,后文详细介绍时又一次提及six weeks,故B为答案。
A、30. B、42. C、62 D、80 B短文首句就提到David将在玻璃盒中待上6周,后文详细介绍时又一次提及six weeks,故B为答案。
admin
2016-04-01
51
问题
American magician David Blaine is to be suspended in a glass box over the River Thames in London for six weeks without food. The 30-year-old New Yorker is famed for spectacular feats like being frozen in ice. He is to be placed in solitary confinement on September 5 in what he calls "the most extreme exercise in isolation and physical deprivation ever attempted." Against the background of London’s Tower Bridge, he will spend six weeks suspended by a crane in a clear box "with no food, no communication and no distractions of any kind." He will have one tube to give him water and another for urinating.[17]"We are all capable of infinitely more than we believe," said Blaine. His endurance test will be shown live on British television.
Blaine rose to fame with his "street magic" displays in New York. This will be the first time he attempts a major feat outside the United States. Over the last decade Blaine has become famous with a combination of breathtaking magic and sharp publicity feats, using television specials, celebrity friends and unusual tests of endurance to earn millions of dollars and thousands of fans. In May 2002, for example, Blaine climbed an 80-foot pillar, about 25 meters, in New York City and stood on a platform the size of a large pizza box for 35 hours before jumping into a pile of boxes. Other recent feats have included standing for 62 hours in a giant cube of ice in 2000 and a week-long stay in a buried coffin in 1999.[19]All were shown live on television.
16. How many days will David be suspended in a glass box?
17. What is David’s major feat meant to demon strate?
18. How did David establish his fame in New York?
19. How did David increase the attraction in his re cent feats?
选项
A、30.
B、42.
C、62
D、80
答案
B
解析
短文首句就提到David将在玻璃盒中待上6周,后文详细介绍时又一次提及six weeks,故B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9NL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Everybodyloathesit,buteverybodydoesit.Arecentpollshowedthat40%ofAmericans【C1】______thepractice.InAmericaalone,
RelationshipTalkingPoints:SpeakYourSpouse’sLanguageA)AnnaandMikePetersonrecentlyhaddinnerattheirfavouritesteakh
RadianceExistsEverywhereA)Doyoubelieve,asIusedto,thatradioactivityisveryrareandverydangerous,restrictedtoars
TheUnitedStatesisoneofthefewcountriesintheworldthathasanofficialdayonwhichfathersarehonoredbytheirchildr
【C1】______inawarispainfultoanynation.Nonationswantstosenditsyoungpeopletofightanddie.Itisevenworsewhent
Ausefuldefinitionofanairpollutantisacompoundaddeddirectlyorindirectlybyhumanstotheatmosphereinsuchquantitie
中国城市化将会充分释放潜在内需(domesticdemand)。一些经济学家指出,在中国几乎所有的欠发达城市都面临着城市化的进程。这使得许多人的生活水平有所提高,也为人们提供更多的就业机会。随着越来越多的人向城市迂徙,住房及城市基础设施(infrastr
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellaproduct.Butalthoughitisclearthatasuccessfuls
GabrielGarciaMarquez,anativeofColombia,iswidely【B1】______helpingtopopularize"magicalrealism,"agenre"inwhichthe
随机试题
急性感染性心内膜炎的瓣膜赘生物中,不具有的成分是
罪责刑相适应原则
某化工厂排出的污水,污染了附近的农田,使几十户农民的庄稼颗粒无收,这几十户农民准备推选代表人起诉化工厂,这会形成()
下列选项中,确定违宪责任的首要条件是()
下列关于预算单位零余额账户的说法正确的有()。
定员定额分析法不包括()
企业集团总部必须具备的管控能力有()。
定义:①音高:是指人感觉声音调子高低的程度。②音色:是指乐器或嗓音等由于质地不同而形成的音质。③音强:是指人耳所感觉到的声音的大小。典型例证:(1)乐曲的高低起伏(2)小提琴和钢琴的声音(3)大声呼唤和窃窃私语上述典型案例与定义存在对应关系
下列诗句所描写的节日按一年中的时间先后进行排序,正确的是:①四时花竞巧,九子粽争新。②班姬此夕愁无限,河汉三更看斗牛。③酣歌欲尽登高兴,强把黄花插满头。④月上柳梢头,人约黄昏后。
信用配额[中国人民大学2003研]
最新回复
(
0
)