首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Even as the number of females processed through juvenile courts climbs steadily, an implicit agreement remains among scholars in
Even as the number of females processed through juvenile courts climbs steadily, an implicit agreement remains among scholars in
admin
2014-01-17
60
问题
Even as the number of females processed through juvenile courts climbs steadily, an implicit agreement remains among scholars in criminal justice that young males define the delinquency problem in the United States. We suggest two reasons why this view persists. First, young females are accused primarily of victimless crimes, such as truancy, that do not involve clear-cut damage to persons or property. If c0mmitted by adults, these actions are not even considered prosecutable; if committed by young males, they have traditionally been looked on leniently by the courts. Thus, ironically, the difficult conditions of female delinquents receive little attention because they are accused of committing relatively minor offenses. Second, the courts have long justified so-called preventive intervention into the lives of young females viewed as antisocial with the reasoning that women are especially vulnerable. Traditional ideas of women as the weaker and more dependent sex have led to earlier intervention and longer periods of misdirected supervision for female delinquents than for males.
The passage suggests that scholars in criminal justice could be criticized for ______.
选项
A、not paying enough attention to the seriousness of juvenile crime
B、concerning themselves too little with the prevention of juvenile delinquency
C、focusing on those whose crimes have involved damage to persons and property
D、failing to point out injustices in the juvenile courts
答案
D
解析
文章第一句表明,那些学者们仍认为美国的青少年犯罪问题以男性青年为主。因此他们看不到在青少年法庭上对女青少年的不公。选项A、B文中无依据。选项C对造成伤害的罪犯给予重视并无不妥之处。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9OFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Iliveinastreetofenormouslate-Victorianhouses.Mosthavebeenconvertedintoflats,butquiteanumberarenowprivatepr
Joggingbecamepopularsometwentyyearsagoandhasremainedafavoritewayofkeepingfitforlotsofpeople.Ifyouhaveneve
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdiff
Wherethereareleaders,workisstimulating,challenging,fascinating,andfun.Anessential【C1】______inorganizationalleaders
______thatthedemandforpowercontinuestoriseatthecurrentrate,itwillnothelongbeforetradi-tionalsourcesbecomei
Mrs.Sommersonedayfoundherselftheunexpectedpossessoroffifteendollars.Itseemedtoheraverylargeamountofmoney,a
ThemainroadthroughLittleburywasblockedforthreehourstodayafteranaccident______twoLorries.(1996年考试真题)
Heleftordersthatnothing_________toucheduntilthepolicearrivedhere.
Hishandshookalittleashe______thekeyinthelock.
______humanbehaviormaybecausedbyeatingsubstancesthatupsetthedelicatechemicalbalanceinthebrain.
随机试题
《古诗十九首》
引起产后出血的原因哪种最多见
民法上的非票据关系包括()。
某点的绝对高程(海拔)是该点到()的铅垂距离。
现行宪法规定,我国社会主义经济制度的基础是()。
计算机病毒是一种()。
给定纸盒的外表面,不能由它折叠而成的是:
该市职工工资最低的是()。从1975~2005年间,该市最高工资与最低工资的差距是()。
"Brand"isageneraltermwhichcoversnarrowertermssuchas"brandname","brandmark",and"trademark."Abrandnameisinte
A、Theroomisonfire.B、Themanisbotheredbythesmoke.C、Thereislittleair.D、Themanisnotpermittedintheroom.B逻辑推理题
最新回复
(
0
)