首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A group of scientists rowing toward the center of a lake saw something shocking. They turned back as fast as they could. What ha
A group of scientists rowing toward the center of a lake saw something shocking. They turned back as fast as they could. What ha
admin
2011-06-28
54
问题
A group of scientists rowing toward the center of a lake saw something shocking. They turned back as fast as they could. What had they seen.? The lake was boiling!
The group was investigating a crater lake in the mountains of St. Vincent. A crater lake is the mouth of a volcano that has been dormant for some time and has filled with water.
This particular crater was the tip of a volcano called Soufriere, which erupted last in 1902. Since that time, it had not shown any signs of action. But in the fall of 1971, mountain climbers who had hiked near the lake returned to the lowlands with strange stories. They said the water had turned yellow and was giving off a smell like burnt eggs. A seething fog was rising from the lake’s surface.
Local scientists rushed to Soufriere to see if this might be the beginning of a new volcanic explosion. They found a huge black mass in the middle of the water. It was a great blob 1,000 feet long and 300 feet wide. Lava had pushed up through the bottom of the lake and formed a new island.
The investigators wanted to make sure that the volcano was safe, and that the lava would not over- flow into the surrounding countryside. But they could never reach the island to study it, because the lava was so hot that the water around it bubbled and boiled.
A crater lake is at the tip of a ______.
选项
A、mountain
B、ridge
C、island
D、volcano
答案
D
解析
第二段。解释crater lake是火山的口,里面装满了水。选项D是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9QlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
E.B.WhitewasbornElwynBrooksWhitein1899.HewasborninMountVernon,NewYork.Hisfatherwasasuccessfulpianomanufac
WhichofthefollowingstatementsisTRUE,accordingtotheauthor?Asindicatedinthepassage,beingfreetoactonone’sopi
Thisletterismostprobablywrittenby______.Accordingtothepassage,theboycannotbetaughtto______.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:TheFirstLettertoa’PenPal’.Youshouldwrite
LincolnisregardedasagreatPresidentpartlybecauseTheword"something"inthefollowingchoiceA),"things"inB)andC),and
Forthispart,youaresupposedtowritealetterof100-120wordsbasedonthefollowingsituation.Remembertowriteitclearl
WhatcompetitionwascarriedoutrecentlyinBritain?NeilHuntwascalled"SunshineSuperman"becausehe______.
Thefirstsnowboardsweremadeinthe1960s.However,itwasinthelate1970sthattheybecamemore【C1】______Throughoutthe198
InEngland,peopleoftentalkabouttheweatherbecausetheycanexperiencefourseasonsinoneday.Inthemorningtheweather
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Soheinventedaverysimplecamera.Heputitinawindow
随机试题
人们对自己生命延续和发展所必需的客观条件的要求是___________。
承兑制度是()关系中的一种特有制度。
检验检测机构的人员负有保密义务,因此,检验检测机构应当建立并实施相应的保密()。
下列关于脚手板的设置说法中,错误的是()。
建造师执业资格注册有效期一般为()年。期满前3个月应持证到原发证机构办理再次注册手续。
中国公民李某2016年10月将自有的一套住房按照市场价格出租,每月取得不含税租金收入12000元,每月缴纳准予扣除的相关税费共计681.6元,当月因该住房漏雨,发生修缮费用1500元,以上支出均能提供合法有效的凭证,下列关于李某当年10月和11月应缴纳个人
弹性工作时间的优点在于( )。
建筑大师们_______的故宫,只是北京城市中轴线上的一个高潮。从景山南北望去,人们可以清楚看见这条壮伟轴线的_______填入划横线部分最恰当的一项是:
新闻策划(兰州大学2019年研;南京大学2018年研;上海大学2017年研;汕头大学2017年研;北大2016年研;湖南大学2015年研;上海财大2014年研;暨南大学2010年研)
A、Heisonsickleave.B、Heisinameeting.C、Heisonabusinesstrip.D、Heisonvacation.B问题问的是“史密斯先生现在为什么没空”。根据对话内容可知,男士说史
最新回复
(
0
)