首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The score is tied in the second half of the World Cup finals, and aboard a 747, passengers cheer as they watch the game on their
The score is tied in the second half of the World Cup finals, and aboard a 747, passengers cheer as they watch the game on their
admin
2011-01-26
78
问题
The score is tied in the second half of the World Cup finals, and aboard a 747, passengers cheer as they watch the game on their laptops-40,000 feet above Earth. Sound futuristic?
Boeing Plans to make this scenario possible with its broadband telecommunications initiative, Connexion by Boeing. This service will allow fliers to surf the Web, send and receive email, access the company internet, book dinner reservations trade the honest stock, shop-online and watch live TV from any seat in an aircraft.
Connexion is already available on private jets, and Boeing says that the two-way broadband service will be installed on domestic flights in late 2001. Global coverage is slated to arrive by 2005. Subscribers will be able to access Connexion from their seats using laptops or personal digital assistants, plus a network card and a cable provided by the airline. The cost? Comparable to ground-floor cellular phone service; between $ 6 and $ 25 an hour.
One key enabler for this technology is a phased-array antenna, originally developed by Boeing in 1986. Located on the aircraft’s upper fuselage, the antenna electronically transmits beams to a satellite at 1.5 Mb per second and receives them at 5 Mb per second. Thus, every passenger can access Connexion concurrently, securing connection speeds of no less than 56 Kb per second each. The actual bandwidth will be continually upgraded.
Boeing ultimately wants to bring the service to markets like cruise ships and oil exploration plat- forms. Until then, the sky’ s the limit.
Which of the following will not be used by air passengers to access Connexion?
选项
A、Their own portable computers.
B、Personal distal assistants.
C、The cabled computers on the airliner.
D、The cellular phone service.
答案
D
解析
文中第三段谈到用户能够获得该项服务,通过laptops or personal digital assisrants,plus a network card and a cable provided by the airline,选项D的内容不包含在内。laptop膝上电脑。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9bBO777K
0
考博英语
相关试题推荐
PERSONALITY
Thecustomercan’thavearefundbecause
Paymenttobemadebycashondelivery.TheinvoicehastobepaidPleaseenterwithoutknocking
Admission:ADULTS20p,CHILDRENFREE.
BusinessClubAnnualDinnerTicketsonsalefromthenextweek—advancepurchaseessential.
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—governmentorprivate—shouldhavelittleornoimpactonthe
Computersmayonedayturnnightintoday—withgoodold,naturalsunlight.Giantcomputer-controlledmirrors,thousandsoff
Itisnotunusualforchiefexecutivestocollectmillionsofdollarsayearinpay,stockoptions,andbonuses.Inthelastfif
Theboycouldnotreconcilehimselftothefailure.Hedidnotbelievethatwashislot.
Massproduction,thedefiningcharacteristicoftheSecondWaveeconomy,becomesincreasinglyobsoleteasfirmsinstallinformat
随机试题
A.双氢青蒿素B.奎宁C.伯氨喹D.乙胺嘧啶E.氨苯砜可用于治疗弓形虫病的是
Easter[A]EveryyearasEasterapproaches,thestoresarefilledwithjellybeans,candyeggs,egg-coloringkits,stuffed,
思维的最基本的过程是【】
在多囊肝的叙述中,错误的是
A.黄芪B.茯苓C.当归D.白术E.柴胡
女性27岁,G1P0,孕39+2周,既往3岁患小儿麻痹症,最可能产生
某一行业有如下特征:企业的利润由于一定程度的垄断达到了很高的水平,竞争风险比较稳定.新企业难以进入。那么这一行业最有可能处于生命周期的哪一阶段()
操作风险是指由不完善或有问题的内部程序、员工、信息科技系统以及外部事件所造成损失的风险。()
江西省国家历史文化名城为()。
Tennessee’spopulationisnearlytwo-fifthsrural,andnosinglecityorgroupofcities______thestate.
最新回复
(
0
)