首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For many e-commerce sellers, the thought of returns, especially international returns, is a true headache. They cut into profit
For many e-commerce sellers, the thought of returns, especially international returns, is a true headache. They cut into profit
admin
2023-02-13
31
问题
For many e-commerce sellers, the thought of returns, especially international returns, is a true headache. They cut into profit margins and can cause a lot of logistic difficulties. A well-streamlined policy is needed and it demands creating processes that are clear for the customer on the one hand, and feasible for the seller on the other hand. Here is why streamlining a return policy in e-commerce is vital for success:
An unclear or inflexible return policy may result in lost sales. For customers, shopping online means giving up seeing, touching and trying an item in order to get other advantages, such as convenience, a better price or availability (可获性) of certain goods. Some customers fear that the product might not be as good as expected or might arrive damaged. They demand to know exactly how to return the products and receive their money back. The following chart shows the consequence of an unclear return policy.
Why do you give up a shopping cart with items you’ve added for purchase?
Willing to complete the purchase, but getting distracted. 30%
Unclear return policy. 29%
Choosing to shop in store. 26%
Lack of international payment. 9%
Others. 6%
A clear returns policy increases customer satisfaction. A latest report revealed that 53% of customers were satisfied when the return policy and procedure was clear.
According to the second paragraph, customers demand a clear return policy because they fear that________.
选项
A、the product ordered might arrive damaged
B、they may have to pay a return change fee
C、their personal information might be leaked
D、the product may be delivered to a wrong address
答案
A
解析
信息明示题。由题干中出现的second paragraph、a clear return policy、fear定位到文章第二段第三、四句。定位句指出,一些客户担心产品可能没有预期的那么好,或者可能在到达时受损,所以他们要求清楚地知道如何退货和退款。比对选项,可以确定A)“订购的商品到达时可能会受损”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9iSD777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】________peoplegetold
AccordingtoCasey,whatdodesignersoftenforgetindesigningasystemoraproduct?
Whyisthereformofpubliceducationunlikelytohappen?
Whyisthereformofpubliceducationunlikelytohappen?
OneafternoonIwassittingatmyfavoritetableinarestaurant,waitingforthefoodIhadordered.SuddenlyI【C1】________that
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】________askmetoholdthehammer,andmeanwhile,hav
In1991,whenannouncedtobeHIVpositive,"Magic"Johnsonbecamethefaceofadiseasethatthepublicstillhadalottolear
Motivationisthehardestofallmanagerialtasks,anditis________toexpectasinglememo,nomatterhowwellcrafted,tohave
(1)ThanksgivingmaybeanofficialdayofgratitudeintheU.S.,butresearchsuggeststhatifyoumaketimefor"thankyou"ev
随机试题
A.厚膜孢子形成试验B.毛发穿孔试验C.TZC反应D.脲酶试验E.触酶试验区分须癣毛癣菌与红色癣菌选用
关于玻璃体的叙述错误的是
A、祛暑利湿,补气生津B、祛暑除湿,和胃消食C、祛暑解表,清热生津D、解表化湿,理气和中E、清热解毒,利湿化浊藿香正气水的功效()。
根据中华人民共和国缔结或参加的国际条约,或者按照互惠原则,人民法院和外国法院可以________。
投资估算指标中不包括的内容是()指标。
某商业银行2011-2013年的收入情况如下所示,按照基本指标法计算出该行2014年应配置的操作风险监管资本是()。
某私人企业在某省投资兴建了一所中学,学校拟聘请一位外籍人士担任学校校长。这所学校的做法()
有研究表明,植物叶片边缘部位导水功能和气体交换功能不及叶片中间部位。以某种露天生长的热带植物海芋为例,其叶片直径可达1米,晴天下午其叶片边缘附近比叶片中部温度高8.8摄氏度,导致一些叶片边缘出现高温灼伤而“干枯"。因此,科学家认为,这种现象限制了叶片面积的
Readthearticlebelowaboutcost.Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B,CorD.Foreachquestion19—33,markonel
Moneyreallycan’tbuyhappiness,accordingtoanewsurveyshowinglawyersandotherwell-paidwhite-collar?workersaremorel
最新回复
(
0
)