首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It receives much help from developed countries. B、It develops faster in countries south of Sahara Desert. C、It partly owes its
A、It receives much help from developed countries. B、It develops faster in countries south of Sahara Desert. C、It partly owes its
admin
2014-06-30
73
问题
The World Bank estimates there are about 650 million mobile phone users in African countries south of the Sahara Desert. That is greater than the number of users in the United States and European Union.(20)Samia Melhem works for the World Bank to increase information technologies in Africa. She says mobile phones are the fastest growing technology on the continent.
CNN television recently named seven ways of life it says have been revolutionized because of mobile phones. They include political activism, education, entertainment, disaster management, agriculture and health.
Another area is banking. Reports say half or more of the adults in Gabon, Kenya and Sudan use mobile money.(21)Rene Mendy sells goods in the streets of Dakar, Senegal. But he never had enough money to open a bank account. Now he uses a mobile phone banking service called Orange Money. With his telephone, he can add or take out as little as one dollar. He can make payments and send money to family members who live far away. Orange Money says it serves four million customers in ten countries. The World Bank’s Samia Melham notes that the French company is facing competition from other mobile banking services.
In education, the United Nations agency UNESCO is holding its second Mobile Learning Week in Paris later this month.(22)Conference delegates are to discuss how mobile phone use can increase the number of people who read. Other issues include how mobile technologies can support teachers, and make it easier for girls and women to receive an education.
20. What is the present condition of telecommunication in Africa?
21. Why couldn’t Rene Mendy had a bank account before using the mobile banking service?
22. How can mobile phone help in Education?
选项
A、It receives much help from developed countries.
B、It develops faster in countries south of Sahara Desert.
C、It partly owes its great increase to the world bank.
D、It revolutionalized every aspect of African people live.
答案
C
解析
短文中提到Samia Melhem为世界银行工作,任务是改善非洲的信息技术,由此可知,世界银行为“非洲电信行业的发展做出了一定的贡献”,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9om7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweight,butjust40percentbelievethemselvestobetoo
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledTheImportanceofInformationSecurity.Youshouldwri
A、Namesoftherecommendedbooks.B、Thenameandnumberofherprofessor.C、Aletterofrecommendationfromthesupervisor.D、Th
StatesExperimentwithOut-of-ClassroomLearningAttheendofAugust,mostofOhio’steenagerswillshakeofftheirsummert
Thecentralnotionofsociallearningtheoriesisthatpeoplelearnattitudes,beliefs,andbehaviorsthroughsocialinteraction
A、Thewomanisanurse.B、Thewomanisadoctor.C、Themanwillattendtheweightreductionprogram.D、Themanisinterestedin
A、Formgoodpersonalhabits.B、Beself-disciplined.C、Workdayandnight.D、Followthefactoryregulations.A短文提到,为了达到获得最低薪金的要求
A、Zumbaisbondtodisappear.B、Zumbaisfacingtotsofproblems.C、Zumbadevelopswithgreatfuture.D、Zumbawillsoonbecomen
GreenlandandAntarcticaarelosingiceatafasterandfasterrate,accordingtoanewstudythathastrackedtherateofmelti
Themost【B1】______problemcreatedbytherapidincreaseinpopulationisa【B2】______offood.Moremouthshavetobe【B3】______eve
随机试题
背景材料:芬兰人在买卖做成之后,会举行一个长时间的宴会,请对方洗蒸汽浴。洗蒸汽浴是芬兰人的一项重要礼节,表示对客人的欢迎,对此是不能拒绝的,因为芬兰人经常在蒸汽浴中解决重要问题和加强友谊。问题:以芬兰人为代表的北欧商人的谈判风格是什么?
Drawingapictureisthesimplestwayofputtinganideadownonpaper.Thatis【C1】______menfirstbegantowritesixthousandy
洗胃时,一次洗胃液灌入量应不超过
MHT雌、孕激素连续序贯疗法是指
人民法院收到清算组的报告和终结破产程序申请后认为符合破产程序终结规定的,应当在( )内裁定终结破产程序。
下列各项修改重要性水平的理由中,注册会计师通常认为合理的是()。
关于集体主义,正确的理解是()。
下列表述中,属于法人成立必须具备的条件的是()
“老于旅途的人,走在平坦的地方,固是高高兴兴地向前走,走在崎岖的境界,愈是妙趣横生,觉得在此奇绝壮绝的境界,愈能感到一种冒险的美趣。要知在艰难地国运中建造国家,亦是人生最有趣的事。”这句话说明了
WhichofthefollowingdoesnotbelongtothethreeprincipalfunctionsofU.S.highereducation?
最新回复
(
0
)