首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The average U. S. household has to pay an exorbitant amount of money for an Internet connection that the rest of the industrial
The average U. S. household has to pay an exorbitant amount of money for an Internet connection that the rest of the industrial
admin
2017-04-20
30
问题
The average U. S. household has to pay an exorbitant amount of money for an Internet connection that the rest of the industrial world would find mediocre. According to a recent report by the Berkman Center for Internet and Society at Harvard University, broadband Internet service in the U. S. is not just slower and more expensive than it is in tech-sawy nations such as South Korea and Japan; the U. S. has fallen behind infrastructure-challenged countries such as Portugal and Italy as well.
The consequences are far worse than having to wait a few extra seconds for a movie to load. Because broadband connections are the railroads of the 21st century—essential infrastructure required to transmit products (these days, in the form of information) from seller to buyer—our creaky Internet makes it harder for U. S. entrepreneurs to compete in global markets. As evidence, consider that the U. S. came in dead last in another recent study that compared how quickly 40 countries and regions have been progressing toward a knowledge-based economy over the past 10 years. "We are at risk in the global race for leadership in innovation," Federal Communications Commission (FCC) chairman Julius Genachowski said recently. "Consumers in Japan and France are paying less for broadband and getting faster connections. We’ve got work to do. "
It was not always like this. A decade ago the U. S. ranked at or near the top of most studies of broadband price and performance. But that was before the FCC made a terrible mistake. In 2002 it reclassified broadband Internet service as an "information service" rather than a "telecommunications service." In theory, this step implied that broadband was equivalent to a content provider (such as AOL or Yahoo!) and was not a means to communicate, such as a telephone line. In practice, it has stifled competition.
Phone companies have to compete for your business. Even though there may be just one telephone jack in your home, you can purchase service from any one of a number of different long-distance providers. Not so for broadband Internet. Here consumers generally have just two choices: the cable company, which sends data through the same lines used to deliver television signals, and the phone company, which uses older telephone lines and hence can only offer slower service.
The same is not true in Japan, Britain and the rest of the rich world. In such countries, the company that owns the physical infrastructure must sell access to independent providers on a wholesale market. Want high-speed Internet? You can choose from multiple companies, each of which has to compete on price and service. The only exceptions to this policy in the whole of the 32-nation Organization for Economic Cooperation and Development are the U. S. , Mexico and the Slovak Republic, although the Slovaks have recently begun to open up their lines.
A separate debate—over net neutrality, the principle that Internet providers must treat all data equally regardless of their origin or content—has put the broadband crisis back in the spotlight. Earlier this year a federal appeals court struck down the FCC’s plan to enforce net neutrality, saying that because the FCC classified the Internet as an information service, it does not have any more authority to ensure that Internet providers treat all content equally than it does to ensure that CNN treats all political arguments equally. In response, the FCC announced its intention to reclassify broadband Internet as a telecommunications service. The move would give the FCC power to enforce net neutrality as well as open broadband lines up to third-party competition, enabling free markets to deliver better service for less money.
Yet, puzzlingly, the FCC wants to take only a half-step. Genachowski has said that although he regards the Internet as a telecommunications service, he does not want to bring in third-party competition. This move may have been intended to avoid criticism from policy makers, both Republican and Democrat, who have aligned themselves with large Internet providers such as AT&T and Comcast that stand to suffer when their local monopolies are broken. It is frustrating, however, to see Genachowski acknowledge that the U. S. has fallen behind so many other countries in its communications infrastructure and then rule out the most effective way to reverse the decline. We call on the FCC to take this important step and free the Internet.
Which of the following statements can best describe American Internet service?
选项
A、People have to pay more to get better Internet connections.
B、It has always been ranked low with regard to its broadband performance.
C、Internet used to be regarded as the tool of providing information in America.
D、Slower speed and higher price will hinder the competitiveness of American Internet.
答案
D
解析
细节题。第二段第一、二句指出,美国的网络服务不仅花费人们更多的时间,更糟糕的是它使美国企业家的全球市场竞争变得更加困难,即有碍其竞争力,故[D]正确。第一段第二句指出,美国的网络服务既慢又贵,并不是说要多交钱才能获得更快的网速,故排除[A];第三段第一、二句提到,它(美国的网络服务)并不是一直如此慢,十年前它在世界范围内还名列前茅,故排除[B];第三段第四句指出,美国是在2002年将宽带网络从“电信服务”归为“信息服务”,故排除[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9tzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Thetownitselfisdreary:notmuchisthereexceptthecottonmill,thetwo-roomhouseswheretheworkerslive,afewpeachtre
StrategiesforWritingaLiteratureReviewAliteraturereviewdiscussespublishedinformationinaparticularsubjectarea.
GivetheSenatesomecredit:inshapingthecurrentimmigration-reformbill,ithascomeupwithoneideathatalmosteverybody
EnglishforSpecificPurposesESP:EnglishforSpecificPurposesESL:EnglishasaSecondLanguageI.DifferencesbetweenESPa
EnglishforSpecificPurposesESP:EnglishforSpecificPurposesESL:EnglishasaSecondLanguageI.DifferencesbetweenESPa
EnglishforSpecificPurposesESP:EnglishforSpecificPurposesESL:EnglishasaSecondLanguageI.DifferencesbetweenESPa
AccordingtothenewWHOandSavetheChildren’sreport,
CableTVhasexperiencedtremendousgrowthasanadvertisingmediumbecauseithassomeimportantadvantages.Aprimaryoneis
ForgetexpensiveeducationalDVDsandprivatetutors,thesecrettosmartchildrencouldbesosimpleasgivingbirth【M1】______
随机试题
求下列曲线的弧长:x=acos3t,y=asin3t(a>0),0≤t≤2π;
把直流电变换为交流电的过程称为逆变。()
服用口服避孕药的妇女,应该停药的情况是
细胞能主动吸收钠,排出钾,转运水,改变唾液的量和渗透压的是
妊娠期母体循环系统的变化,错误的是
茯苓、薏苡仁均能
()是事前监察、事中监察和事后监察的另一种称谓。
宏观经济均衡的条件可以总结为:总供给=总需求。()
为指导和推动循环经济加快发展,实现“十二五”规划纲要提出的资源产出率提高15%的目标,我国编制了《循环经济发展战略及近期行动计划》,对发展循环经济作出了战略规划。下列关于循环经济的表述,错误的是()。
2010年1~11月,我国软件业呈快速增长态势,实现软件业务收入12081亿元,同比增长30%,比去年同期提高8.6个百分点。分季度来看,一、二、三季度软件业务收入分别为2573,3475和3634亿元,增长25.7%,31.8%和32.3%,收入数和增速
最新回复
(
0
)