首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whether you’re looking for a quiet place or a holiday trip, Florida’s natural beauty and various tourist activities let you make
Whether you’re looking for a quiet place or a holiday trip, Florida’s natural beauty and various tourist activities let you make
admin
2009-05-28
57
问题
Whether you’re looking for a quiet place or a holiday trip, Florida’s natural beauty and various tourist activities let you make your dream alive. Nature lovers can explore hundreds of acres of lakes, forests and wetlands filled with native birds, fish and wildlife.
Florida is a sportsman’s paradise as well, with plenty of opportunities for water sports lovers. And Florida is also the nation’s best tennis place, with over 7,700 tennis facilities. With thousands of rivers and lakes, plus over 1,000 miles of beaches on the Atlantic Ocean and Gulf of Mexico, Florida is a water sports wonderland. Florida is also home to some of the best attractions in the United States, from technologically advanced parks to historic museums.
Welcome to Florida, ladies and gentlemen!
Florida is most attractive because of its【46】, and its【47】.
Visitors to Florida are mainly【48】and sportsmen.
Among the various sports Florida offers, the most wonderful are【49】.
Florida has a beach as long as【50】miles.
选项
答案
nature lovers
解析
题目问去佛罗里达的主要参观者是谁?在第一段最后一句"Nature lovers can explore hundreds of acres of lakes,forests and wetlands filled with native birds,fish and…"可知大自然爱好者和运动爱好者为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A2vK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Thewomancan’ttakethemessage.B、Mr.Bushisinhisoffice.C、Thewomanisbusyworking.D、Mr.Bushwillbebacksoon.A本题中
A、Inarestaurant.B、Inashop.C、Inacinema.D、Inabank.A题目中的关键词是“comehereforlunch”,由此可以推断出对话应该发生在餐馆里,故选A。
A、StayinghomewatchingTV.B、Seeingafilm.C、Goingoutforadinner.D、Goingtoaparty.B题目问女士的建议是什么。女士说“We’dbetter…”(我们最好……)
QualityAssuranceatAllStagesWerecognizethatthekeytoqualityassuranceiscontinuousalertness.Thatiswhyoursyst
Congratulations,everybody!Welcometoouruniversity.Thestartingoftheuniversitycanbeexcitingontheonehand,andc
Internetuseappearstocauseadropinpsychologicalhealth,accordingtoresearchatCarnegieMellonUniversity.Evenpeop
Ourproductsaresuretoenjoypopularityinyourmarketfortheirgoodqualityandreasonableprices.
Trytocoversomeinterestingpointsabouttheguestspeakers,suchassomeoftheirpastachievementsorcredentials.
Whatsurprisedtheprofessorwhenhelookedthroughthekeyholeoftheroom?Hewassurprisedtofindhimselflookinginto_____
Whathappenedtohimby1817?By1817,hebecame______.Whatisthecauseofmanyproblemsinfamilies?Thecauseofmanypr
随机试题
可用于防治狄斯蜂螨病的药物是
将小儿生理特点归纳为"稚阳未充,稚阴未长"的是提出小儿"五脏中肝常有余,脾常不足肾常虚。""心常有余而肺不足"的观点的是
《马丘比丘宪章》认为对于环境问题,可以在哪些方面采取措施?
根据《合同法》,下列关于定金的说法,正确的是()。
下列关于企业重组业务企业所得税处理陈述,不正确的是()。
作为有组织的宗教实体,道教创立于西汉。()
Theelectroniccomputeris______someofthetasksthatwereonceaccomplishedbyourownbrains.
A.forsometimeB.ofhercareerC.takingoverA.havebeen【T7】________moreresponsibilityinthebusinessworldB.hadshefo
Theterme-commercereferstoallcommercialtransactionsconductedovertheInternet,includingtransactionsbyconsumersandb
A、Englishfordoctors.B、Englishforlawyers.C、Englishforreporters.D、Englishforbusinessman.D短文的结尾处提到最受欢迎的ESP课程是商务英语,故选D。
最新回复
(
0
)