首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Clothes play a critical part in the conclusions we reach by providing clues to who people are, who they are not, and who they wo
Clothes play a critical part in the conclusions we reach by providing clues to who people are, who they are not, and who they wo
admin
2012-06-10
77
问题
Clothes play a critical part in the conclusions we reach by providing clues to who people are, who they are not, and who they would like to be. They tell us a good deal about the wearer’ s background, personality, status, mood, and social outlook.
Since clothes are such an important source of social information, we can use them to manipulate people’ s impression of us. Our appearance assumes particular significance in the initial phases of interaction that is likely to occur. An elderly middle-class man or woman may be alienated by a young adult who is dressed in an unconventional manner, regardless of the person’ s education, background, or interests.
People tend to agree on what certain types of clothes mean. Adolescent girls can easily agree on the lifestyles of girls who wear certain outfits, including the number of boyfriends they likely have had and whether they smoke or drink. Newscasters, or the announcers who read the news on TV, are considered to be more convincing, honest, and competent when they are dressed conservatively. And college students who view themselves as taking an active role in their interpersonal relationships say they are concerned about the costumes they must wear to play these roles successfully. Moreover, many of us can relate instances in which the clothing we wore changed the way we felt about ourselves and how we acted. Perhaps you have used clothing to gain confidence when you anticipated a stressful situation, such as a job interview, or a court appearance.
In the workplace, men have long had well defined precedents and role models for achieving success. It has been otherwise for women. A good many women in the business world are uncertain about the appropriate mixture of "masculine" and "feminine" attributes they should convey by their professional clothing. The variety of clothing alternatives to women has also been greater than that available for men. Male administrators tend to judge women more favorably for managerial positions when the women display less "feminine" grooming-shorter hair, moderate use of make-up, and plain tailored clothing. As one male administrator confessed. "An attractive woman is definitely going to get a longer interview, but she won, t get a job."
According to the passage, the way we dress ______.
选项
A、provides clues for people who are critical of us
B、has a direct influence on the way people regard us
C、indicates our likes and dislikes in choosing a career
D、is of particular importance when we get on in age
答案
B
解析
这个句子的意思为:对别人如何看我们有直接影响。作者在第一段指出,着装很重要,它为我们判断人提供了线索,通过它,我们可以判定入的背景、性格、地位、情绪,以及世界观。第二段指出,因为着装可以显示许多社会信息,我们可以利用着装左右(manipulate)别人对我们的看法,特别是刚与人见面时( in the initial phases of interaction),外表更是起着举足轻重的作用,如:如果一个年轻人穿着不拘礼节,无论其教育程度、背景、兴趣如何,一个上了年纪的中产阶级的人都会敬而远之
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A8mK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Apartfromcaringforherchildren,shehastotakeonsuchheavy______houseworkascarryingwaterandfirewood.
Individualism,independence,andself-relianceareperhapsthemostdistinctiveAmericancharacteristic.American"individualism
Thepaperindustryneededwoodpulpintheearly1800sbecause______.
Quiteanumberofpeoplehavewrittentoaskme,"Howdoyoufacelife?Haveyoueverfeltlonely,lonely【C1】______thepointo
Theresidents,______hadbeendamagedbytheearthquake,weregivenhelpbythegovernment.
AbreakthroughintheprovisionofenergyfromthesunfortheEuropeanEconomicCommunitycouldbebroughtforwardbyuptotwo
Thegoodnewsisthattoday’steenagersareeagerreadersandprolificwriters.Thebadnewsis【C1】______theyarereadingandwr
Streetsellers,particularlyindevelopingcountries,【C1】______largeamountsoffoodtopeople【C2】______lowincomes.Thissector
IwishI______withmybrotherwhenhefliestoEnglandnextweek.
In"howmanypairsofshoesshouldyouandyourbrotherbring?","howmanypairsofshoes"is______.
随机试题
关于施工组织设计(方案),下列各项说法正确的有()
电信业一般认为传输速率达到________的骨干网称为宽带网。()
可引起血栓性深静脉炎的发病原因是
磷酸戊糖途径的生理意义在于生成
关于预应力混凝土受弯构件的描述,正确的是:
关于证券公司的发展特点,下列说法不正确的是( )。
某购物中心建筑面积10万平方米,可出租面积8万平方米,某租户承租了6千平方米,该租户应分担的公用面积维护费用比例是()
论证有效性分析:分析下面的论证在概念、论证方法、论据及结论等方面的有效性。600字左右。(提示:论证有效性分析的一般要点是:概念的界定和使用上是否准确并前后一致,有无各种明显的逻辑错误,该论证的论据是否支持结论,论据成立的条件是否充分等。要注意分析的内容
已知一个文件中存放若干工人档案记录,其数据结构如下:structa{charnumber[100];intage;floatp[6];};定义一个数组:structanumber[10];
请在【答题】菜单下选择【进入考生文件夹】命令,并按照题目要求完成下面的操作。注意:以下的文件必须都保存在考生文件夹下。在考生文件夹下打开文档“’Word.docx”,按照要求完成下列操作并以该文件名“Word.docx”保存文档。将
最新回复
(
0
)