首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He had helped many handicapped people. B、He dedicated his fame to the cause of peace. C、He was the first person to hold the so
A、He had helped many handicapped people. B、He dedicated his fame to the cause of peace. C、He was the first person to hold the so
admin
2019-04-23
57
问题
Liverpool was only well-known as one of Britain’s largest ports until the 1960s.[22]But almost over-night, it became world-famous as the birthplace of the new pop culture, which in a few years swept across Britain and America, and across most of the countries of the western world.
Four Liverpool boys who joined together in a group called themselves the Beatles. They played in small clubs in the back streets of the city. Unlike the famous solo stars who had their songs written for them,[23]the Beatles wrote their own words and music. They had a close personal relationship with their audience, and they expected them to join in.[24]The audience participation is an essential characteristic of pop culture.
The Beatles finally won the affection and admiration of people of all ages and social backgrounds. As they developed, their songs became more serious. They wrote not only of love, but of death, old age, poverty and daily life. They were respected by many intellectuals and serious musicians.
In 1970 and 1971 the partnership of the Beatles broke up, but their influence continued, both in Britain and America. When John Lennon, one of the four boys, was murdered in New York, in December 1980, he was mourned by millions of people all over the world,[25]not only because of his fame as a Beatle, but because he had dedicated this fame to the cause of peace. Whatever happens to their music, the Beatles will surely have a permanent place in the social history of Britain.
22. What was Liverpool suddenly famous for in the 1960s?
23. Who wrote music for the Beatles?
24. Which of the following is an essential characteristic of pop culture according to the passage?
25. Why was Lennon mourned by so many people?
选项
A、He had helped many handicapped people.
B、He dedicated his fame to the cause of peace.
C、He was the first person to hold the solo concert abroad.
D、He was the hero of Britain.
答案
B
解析
细节题。文中提到,甲壳虫乐队的成员之一John Lennon(约翰·列依)在纽约被谋杀了,来自世界各地的millions of people前来哀悼,这不仅仅是因为他是the Beatles的成员,还因为他曾dedicated this fame to the cause of peace(把作为甲壳虫乐队队员所获得的声望用在了和平事业中),B)为原因之一,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A9Z7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
道教(Taoism)是中国土生土长的宗教,已经影响了中国人两千多年。道教有三个起源,最古老的是“黄帝”(YellowEmperor)传说。第二个来源是庄子的作品。但最著名的是老子的《道德经》。道家强调自由、自然、修身养性(self-cultivation
天安门广场(TiananmenSquare)位于北京市中心,是世界上最大的广场。整个广场东西宽500米,南北长880米,总面积达44万平方米。矗立在广场中央的人民英雄纪念碑(MonumenttothePeople’sHeroes)是新中国诞生后在
A、March20throughApril2.B、March21throughApril1.C、March25throughApril1.D、March26throughApril2.C短文第2、3句提到:“可以被确
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnTeacher-studentRelationshipfollowingtheoutline
A、Helikeslivingalone.B、Hishouseisfarfromhisparents’house.C、Heisbusywithhisbusiness.D、Healwaysquarrelswithh
OnFoodSafety,aLongListbutLittleMoneyA)Thissummertherehasbeenadrumbeatoffood-relatedillnesses.Strawberries
TheGulfBetweenCollegeStudentsandLibrariansA)Studentsrarelyasklibrariansforhelp,evenwhentheyneedit.Thisis
A、Anewlyopencasinonearby.B、AmobilephonewithInternetaccess.C、Aregisteredaccountonspecialsites.D、Knowledgeofmob
HavingKidsMakesYouHappy?[A]WhenIwasgrowingup,ourformerneighbors,whomwe’llcalltheSloans,weretheonlycoupleo
Trafficfumesrenderthescentofflowersbarelyrecognizabletohoneybeesandcouldhaveaseriousimpactontheirabilitytof
随机试题
CO2气体保护焊时,产生的气孔主要是由于保护气层被破坏,使空气入侵而形成氮气
中唐新乐府运动的倡导者是()
唇裂是由于以下哪两种突起不能联合形成的
下列哪项是引起便血的小肠疾病
最常用的超临界流体是()。
背景某安装工程公司经过招投标、评标、决标,与某机场建设部门订立了新建航站楼弱电系统工程项目施工合同,同时某建筑企业承担了航站楼土建工程的建设任务。施工过程中,发生了如下事件:事件一:在施工过程中,为保证工程质量,安装公司改进了部分线缆的接续工艺,人工费
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【B1】______afamilyplan
在UML中,(46)把活动图中的活动划分为若干组,并将划分的组指定给对象,这些对象必须履行该组所包括的活动,它能够明确地表示哪些活动是由哪些对象完成的。
TheproportionofworkscutforthecinemainBritaindroppedfrom40percentwhenIjoinedtheBBFCin1975tolessthan4per
A、Sydney.B、Paris.C、Tokyo.D、NewYorkCity.C短文提到,新加坡取代去年位于榜首的东京,成为生活成本最高的城市,故选C。
最新回复
(
0
)