首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) It is hard for modern people to imagine the life one hundred years ago. No television, no plastic, no ATMs, no DVDs. Illness
(1) It is hard for modern people to imagine the life one hundred years ago. No television, no plastic, no ATMs, no DVDs. Illness
admin
2021-09-18
55
问题
(1) It is hard for modern people to imagine the life one hundred years ago. No television, no plastic, no ATMs, no DVDs. Illnesses like tuberculosis, diphtheria, pneumonia meant only death. Of course, cloning appeared only in science fiction. Not to mention, computer and Internet.
(2) Today, our workplace are equipped with assembly lines, fax machines, computers. Our daily life is cushioned by air conditioners, cell phones. Antibiotics helped created a long list of miracle drugs. The bypass operation saved millions. The discovery of DNA has revolutionized the way scientists think about new therapies. Man finally stepped on the magical and mysterious Moon. With the rapid changes we have been experiencing, the anticipation for the future is higher than ever.
(3) A revolutionary manufacturing process made it possible for anyone to own a car. Henry Ford is the man who put the world on wheels.
(4) When it comes to singling out those who have made a difference in all our lives, you cannot overlook Henry Ford. A historian a century from now might well conclude that it was Henry Ford who most influenced all manufacturing everywhere, even to this day, by introducing a new way to make cars one, strange to say, that originated in slaughter houses.
(5) Back in the early 1900s, slaughter houses used what could have been called a "disassembly line." That is, the carcass of a slain steer or a pig was moved past various meat-cutters, each of whom cut off only a certain portion. Ford reversed this process to see if it would speed up production of a part of an automobile engine called a magneto. Rather than have each worker completely assemble a magneto, one of its elements was placed on a conveyer, and each worker, as it passed, added another component to it, the same one each time. Professor David Hounshell, of The University of Delaware, an expert on industrial development tells what happened: "The previous day, workers carrying out the entire process had averaged one magneto every 20 minutes. But on that day, on the line, the assembly team averaged one every 13 minutes and 10 seconds per person."
(6) Within a year, the time had been reduced to five minutes. In 1913, Ford went all the way. Hooked together by ropes, partially assembled vehicles were towed past workers who completed them one piece at a time. It wasn’t long before Ford was turning out several hundred thousand cars a year, a remarkable achievement then. And so efficient and economical was this new system that he cut the price of his cars in half, to $260, putting them within reach of all those who, up until that time, could not afford them. Soon, auto makers over the world copied him. In fact, he encouraged them to do so by writing a book about all of his innovations, entitled Today and Tomorrow. The Age of the Automobile had arrived. Today, aided by robots and other forms of automation, everything from toasters to perfumes is made on assembly lines.
(7) Edsel Ford, Henry’s great-grandson, and a Ford vice president: "I think that my great-grandfather would just be amazed at how far technology has come."
(8) Many of today’s innovations come from Japan. Norman Bodek, who publishes books about manufacturing processes, finds this ironic. On a recent trip to Japan he talked to two of the top officials of Toyota. "When I asked them where these secrets came from, where their ideas came from to manufacture in a totally different way, they laughed, and they said. ’Well. We just read it in Henry Ford’s book from 1926: Today and Tomorrow.’ "
The last paragraph implies that ________.
选项
A、Today and Tomorrow provides technological solutions for manufacturers
B、Many of the Japanese innovations are inspired by Today and Tomorrow
C、Today and Tomorrow is more popular among the Japanese than the Americans
D、Today and Tomorrow is a Japanese manufacturing encyclopedia
答案
B
解析
根据题目直接定位到最后一段。最后一段引语部分讲到丰田高官采用完全不同的制造方法的想法来自Today and Tomorrow这本书,而这是日本革新的一个例子,可见B“很多日本的革新都从《今天和明天》吸取灵感”正确。内容推断题,在第6段中作者在提到《今天和明天》这本书时,说它是关于Henry Ford的革新,而不是针对具体技术问题的解决方案,故A不对;文中并没有提到这本书究竟是在,日本还是在美国更受欢迎,C也不对;D的说法过于绝对,文中末尾只是说《今天和明天》被日本人拿来参考,但不足以证明它是百科全书,所以D不对。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AAIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Nowadays,schoolsinChinaareplacingtoomuchemphasisonEnglish,whichhascaused"destructive"damagetoChina’soveralled
(1)Whichwouldyouprefertobe:amedievalmonarchoramodernoffice-worker?Thekinghasarmiesofservants.Hewearsthefi
(1)Afteralongdayattheoffice,manyofusfindourselvestakingoutourstressonfriends,children,orsignificantothers.
PASSAGETHREEWhatistheauthor’spurposeofmentioningaconflictbetweenpeoplewithearpiecethingiesandbystandersinthe
(1)Oneoftheobviousproblemswithpredictingthefutureeffectsofclimatechangeisthattheyhaven’thappened.Thismakesc
StudyActivitiesinUniversityInordertohelpcollegeanduniversitystudentsintheprocessoflearning,fourkeystudyac
A、Abreathalyzertest.B、Abloodtest.C、Thecertaintyofhisclaim.D、Nosmellofwineinhisbreath.D对话中男士坚称他整晚滴酒未沾,警察表示同意,并补
A、Joiningvariousclubsinthecampus.B、Takinginternshipbeforegraduation.C、Attendingrelevantsocialfunctions.D、Seekingf
Poetrycanbecomparedtopainting.Whenyoulookataworkofart,youfirstseeitforwhatitis—adepictionofaperson,an
Thedayswhenjournalismwaslimitedtoobtainingpressbriefingsandwritingfirsthandaccountofhappeningsinthe【M1】______
随机试题
扩算指数
男,28岁,每年春、秋两季。唇、颊等部位可见黏膜充血水肿,有时可见红斑及水疱。但疱很快破溃,病变为大面积糜烂。糜烂表面有大量渗出物形成厚的假膜。此患者可诊断为:
按规划范围大小,可将规划分为全国、()五个层次。
某房地产开发公司通过招标出让方式取得了一宗毛地的使用权进行住宅和商业房地产开发。该房地产开发公司将商品房销售给购房者后,购房者办理的房屋所有权证书中的附图表明了所购房屋的权属范围,明确了异产毗连房屋的权利界线,注明了套内建筑面积和分摊面积,此附图是(
案例四:某民营企业的老板杨先生,现年40岁,年收入约30万元,但不稳定。杨太太,现年38岁,某中学的特级教师,年收入在4万元左右,收入稳定,参加了社会保险。女儿杨扬今年13岁。杨先生的父亲与杨先生一家同住,现年70岁,无任何收入来源。根据案例四,回答下列
下列属于元认知策略的有()。
目前,部分监狱干警对社会主义法治理念的学习缺乏刻苦钻研的精神,浅尝辄止,深入不下去。如果安排你具体抓这方面工作。你对解决这个问题有什么打算?
在Windows2003中,用于显示主机上活动的TCP连接状况的DOS命令是()。
Everyoneinhisclass______him"knowall".
MarkTwain,whowrotethestorywe’regoingtoread,traveledquitealotoftenbecausecircumstamces,usually【B1】______circum
最新回复
(
0
)