首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He thought he might rent it. B、He decided he would buy it. C、He felt it was too expensive for him. D、He was unsure whether to
A、He thought he might rent it. B、He decided he would buy it. C、He felt it was too expensive for him. D、He was unsure whether to
admin
2014-11-27
58
问题
Welcome, everybody, to the lovely house and gardens of Rosewood, once the home of the famous writer, Sebastian George. He bought the house in 1902 although he had first seen it two years earlier. At that time the owners let it out to a tenant because George was too slow making up his mind to buy it. When it came back on the market, there was no hesitation and he bought it immediately, for £ 9,300, even though the house had no bathroom, no running water upstairs, and no electricity.
When he came here, he’d been married for ten years. During that time, he’d become one of the most famous writers in the English-Speaking world. His professional success was enormous, but his personal life wasn’ t as successful. He was no longer on speaking terms with his brother and had been devastated by the death at the age of seven of his elder daughter, Josephine.
Moving to Rosewood allowed the family to start a new life. George regarded Rosewood as a pure example of a traditional country house of this part of England and did some of his most successful writing here. The house and its grounds became the family haven and their escape to privacy and quiet. The walls, and the mullioned windows were built of the local sandstone, the tiles on the roofs and the bricks of the chimney stack were baked from local clay, and the wooden structures inside came from oak trees which grow around here.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What was his reaction when the writer Sebastian George first saw Rosewood House?
20. What had George experienced before buying the house?
21. How did George view Rosewood House?
选项
A、He thought he might rent it.
B、He decided he would buy it.
C、He felt it was too expensive for him.
D、He was unsure whether to buy it.
答案
D
解析
细节题。由because George was too slow making up his mind to buy it可知乔治最初并没有下定决心买下房子,因此答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AAm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、HissuccessfulreleasefromarrestinMiami.B、Hisambitiontobecomesuccessfulincareer.C、Thepursuitofgreatfortunein
A、Hehadapilot’suniform.B、HehadanIDforPanAmAirline.C、Hehadapilotbankaccount.D、Hehadgrayhair.D短文中提到Frank设法
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledFalseAdvertisements.Youshouldwriteatleast150wo
Familyviolenceaffectsthebrainsofchildreninmuchthesamewaycombataffectssoldiers,accordingtoarecentstudy.There
Familyviolenceaffectsthebrainsofchildreninmuchthesamewaycombataffectssoldiers,accordingtoarecentstudy.There
WilltheOlympicsLeaveaLegacyofGoodHealth?TheOlympiclegacy(传承)haspromisedtocreatea"healthier,happier,moreac
Low-carbonbecomesahigh-frequentandfashionablewordwhichgetsthegreatestconcernintheworld.Low-carbonreferstoa【B1】
TheAdvantagesofBeingHelplessAteverystageofearlydevelopment,humanbabieslagbehindinfantsfromotherspecies.A
A、Theyhavethreechildrenalready.B、Cathywishestohavebaby,butTomdoesn’t.C、Theywillstartafamilyassoonastheyget
A、Hermotheralmostlosther.B、Hermothertaughthertoswim.C、Shealmostdiedinthewater.D、Shealwayshadnightmares.C细节辨
随机试题
属于寡糖的是
患者,女性,阴部痒痛,坐卧不安,带下量多,呈泡沫米泔样,有臭味,心烦少寐,口苦,胸闷不适。舌苔黄腻,脉弦数。首选
男,76岁,高血压30余年,平时血压在150~180/90~110mmHg,不规则服用降压药。2周来胸闷、气促,贫血貌,颈静脉怒张,心界向左下扩大,心率104次/分,两肺底有细小湿哕音,肝肋下二指,下肢水肿中度,尿蛋白+,血肌酐884μmol/L(10r
除了关节肿痛之外,对类风湿关节炎的诊断最有意义的临床表现是
冲压机常采用的安全防护控制类型有:双手操作式、光电感应保护装置,对于光电感应式安全防护控制有具体的要求,下列关于该要求的说法正确的是()。
园名意为“和煦普照之日光”,喻父母之恩德的是()。
简述课外体育锻炼应遵循的原则。
某县技术监督局委托该县农业技术推广站对贩卖假种子的单位和个人行使处罚权,技术推广站应以下列哪个单位的名义行使处罚权?()
根据党的十八大报告,建设社会主义文化强国,要做到()。
操作系统是计算机的软件系统中()。
最新回复
(
0
)