首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In a mere two years, the proportion of teenagers who expect to be financially dependent on their parents until their mid-20s has
In a mere two years, the proportion of teenagers who expect to be financially dependent on their parents until their mid-20s has
admin
2016-01-05
50
问题
In a mere two years, the proportion of teenagers who expect to be financially dependent on their parents until their mid-20s has doubled. That gives us all another reason to feel sympathy for parents who have teenagers right now.
A new survey conducted by Junior Achievement, a group that teaches kids about money and jobs, found that 25% of teens think they won’t be able to support themselves until their mid-20s. Two years ago, just 12% of teens surveyed said that they’d have to reach the 25-to 27-year-old age bracket(类别)before being able to pay all of their own bills. Correspondingly, the proportion of teens who expect to achieve financial independence by the ages of 18 to 24 has plummeted, from 75% in 2011 to 59% today.
Are these kids just unmotivated? Maybe some of them are, but many more are facing increasing college costs and poor job prospects. An alarming number have a poor understanding of budgeting and basic finance as well.
Today’s teens apparently don’t mind the idea of moving back in with the rents, or they at least understand the necessity of making such a move given the state of the economy and the likelihood of large student loans down the road.
Providing a place to live isn’t, the only way parents are helping out their adult children. In many families, it’s become the norm for parents to step in and pay bills for smartphones, Internet access, music and TV subscription services.
About two-thirds of young respondents in the Junior Achievement survey think they’ll be equally or better off financially than their parents. This optimism might be unfounded, though, because today’s young people—like so many young people before them—don’t have a firm grasp of personal finance issues. According to their responses, about a quarter admit they don’t understand budgeting, one in five don’t know how to use credit cards, and roughly a third don’t know how to invest money.
" Part of the reason teens expect to live with parents longer may be because they are unsure about their ability to budget, use credit cards or invest money," the study suggests.
It’s overly simplistic, though, to think that parents can give their kids a crash course in budgeting and expect them to fly the nest at 18. "The Great Recession and sluggish(缓慢的)recovery have taken a disproportionate toll on young adults," the Pew study points out.
The cost of college—and the fact that today’s teens are unprepared for it—is one reason they might be living in their old bedroom into their mid 20s. Only 9% of respondents in the Junior Achievement survey say they’re saving for college, and almost half say they don’t know how much they should be saving, although around two-thirds say their parents have talked about it with them.
What problem do many teenagers have about saving for college?
选项
A、They don’t know how to save money.
B、They have no idea of how much they have to save.
C、They don’t know what lessons to take to learn saving.
D、They don’t have the sense of saving for something.
答案
B
解析
由题干关键词saying for college定位到最后一段最后一句。由定位句可知,“尽管约三分之二的受访者表示他们的父母已经同他们谈论过存钱上大学的事情,而几乎有一半的受访者表示他们不知道应该存多少钱”,因此B)符合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AOQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyrequiredsomekidstodosomephysicalexaminations.B、Theyaskedparentsabouttheirkids’sleepingcondition.C、Theytr
A、Theboy’sparents.B、Theboy’ssummerholiday.C、Theboy’sstudy.D、Anillness.C主旨题。根据对话中,Notreally,boy.Howmanysubjects
TheUnitedNationssaystheworld’spopulationwillincreaseby34percentbytheyear2050.Scientistsandothersknowitwill
TheUnitedNationssaystheworld’spopulationwillincreaseby34percentbytheyear2050.Scientistsandothersknowitwill
TheUnitedNationssaystheworld’spopulationwillincreaseby34percentbytheyear2050.Scientistsandothersknowitwill
Baby-NamingTrendsA)Overthelastfiftyyears,Americanparentshaveradicallyincreasedthevarietyofnamestheygivetheirc
TheDodgeBrothersA)Itwas100yearsagothisweekthattheDodgebrothersfoundedthepowerfulcarbrandthatstillbearsthei
A、Hetookadvantageofhislargecircleoffriends.B、Heattemptedallsortsofadventuresworldwide.C、Hecombinedfantasticma
随机试题
超声图像中,形成均匀低回声的是
引起医院内肺炎的致病原大多是()
Fo目前仅用于
下列何药对心绞痛和高血压均有效
疟疾产生黑尿热常与患者缺乏下列哪种酶有关
下列哪一类案件可以由被告住所地法院管辖?()(司考.四川.2008.3.39)
[2004年第42题]热量传递有三种基本方式,它们是导热、对流和辐射。关于热量传递,下面哪个说法是不正确的?
发现食品安全事故,事故单位应当向食品安全监督管理部门报告。()
以下不能定义为用户标识符是
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank【B1】______creditcard.Theygivetheirowners【B2】______credit
最新回复
(
0
)