首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When did people begin riding a new kind of bike?
When did people begin riding a new kind of bike?
admin
2017-05-22
28
问题
When did people begin riding a new kind of bike?
(16) In the 1870s, people began to ride a new kind of bike called the Ordinary. The Ordinary, however, was an unusual bike. (17) For one thing its wheels were of different sizes. (18) The front wheel was four to five feet high, while the back wheel was about a foot and a half high. Because its front wheel was so large, (19) the new bike was faster and quieter. What is more, the rider’s body was not bumped around as much on the Ordinary. But the Ordinary wasn’t comfortable for anyone. (20) It was so high that getting on and off was very difficult. As years passed, other ways of making a fast, light bicycle were discovered. And by the end of the 1900s, the Ordinary was just about gone.
Q16: When did people begin riding a new kind of bike?
Q17: Why was the bike unusual?
Q18: How high was its front wheel?
Q19: What’s the advantage of the bike?
Q20: What is the disadvantage of the bike?
选项
答案
four to five
解析
由文中“The front wheel…”可知。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ATaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Red.B、Blue.C、Brown.D、Yellow.C根据原文(10)处可知,对话中女士描述女儿衣着时明确交代了身穿abrowncoat,故选C。
IfeelImustqualifymyearlierremarksincasetheyhavebeenmisunderstood.
Whatcoursewerethespeaker’sfatherandmotherbothinterestedin?Theywerebothinterestedin______.
Itisourhopethatthiscontractwillrepresentthebeginningofalongandfruitfulcooperationbetweenourtwocompanies.
Economicdepressionalwaysgoeshand-in-handwithahighrateofunemployment.
Itwasnotuntilyesterday______thebusinessnegotiationfinallycametoasuccessfulend.
JOHNHANCOCKOBSERVATORYBostonisacityofcontrasts.OldandNew.CityandCountry.LandandSea.Andnothingservesupm
What’sthedisadvantageforlittlecars?Theywillnotbeusefulfor__________.
(Judge)______fromlastyear’sexperience,thecoachknowsheshouldnotexpecttoomuchofhisteam.
VisitorstoBritainarealwayscomplainingaboutEnglishfoodbecausetheyrarelygetachancetoeatit.Mostoftherestaurant
随机试题
中小型企业在国民经济中具有重要地位,下列说法错误的是()
喙肩弓()
下列哪项不属于国际标准采用ISBt、128条码为基础的原因
最有效预防麻疹的措施是
一栋18层的旅馆,建筑高度68m,设有两个防烟楼梯间,一部消防电梯与一个楼梯间合用前室,两个楼梯间可开启外窗,合用前室和前室无外窗,且每层有一条长40m,宽1.4m的无自然采光的内走道。问题:该旅馆走道划分为几个防烟分区?其排烟量应如何计算?
有时,疼痛能使人变得敏锐、清醒,唤起人道情怀,恢复本性良知。不疼者往往不知疼者之疼,而疼者因己之疼而_______,易于体验并感知他人的苦楚,生出同情心,或许还会上升到对人类、对存在的_______之心。依次填入划横线部分最恰当的一项是:
A、 B、 C、 D、 A图形中线条之间的交点数依次是4、3、2、1、(0),选项中只有图形A中线条之间没有交点。
下列关于决策支持系统的叙述中不正确的是______。
IP地址块202.113.79.0/27、202.113.79.32/27和202.113.79.64/27经过聚合后可用的地址数为()。
ThebestbirthdayI’veeverhadwasmy21st.Myfamilytoldmetheyweregoingto【C1】______meouttodinner,butinfacttheypl
最新回复
(
0
)