首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Stop the plague. B、Stop the battle. C、Be a sacrifice. D、Be the food for lambs. A讲座最后提到,在中世纪的欧洲,士兵能够从遥远的战场返回被归功于带着大蒜,因为人们认为大蒜可以
A、Stop the plague. B、Stop the battle. C、Be a sacrifice. D、Be the food for lambs. A讲座最后提到,在中世纪的欧洲,士兵能够从遥远的战场返回被归功于带着大蒜,因为人们认为大蒜可以
admin
2021-09-29
41
问题
Moderator:
Good evening, ladies and gentlemen. It’s my honor to introduce our speaker for today’s lecture, Dr. Roger Coffin. Dr. Coffin, a nutritionist and researcher in food, has written many articles on food science, which is more and more important in society nowadays—even has a profound impact on our daily lives. Welcome, Dr. Coffin.
Dr. Coffin:
Good evening, everyone. Today we are going to look at a food stuff: garlic. We will explore a little of its history and examine some of the many different ways it’s been used over time.
All around the world, for over 4,000 years, garlic has played many important roles in our daily lives. Many countries grow garlic today, like China, Egypt, Spain, etc. Garlic originates from the desert region of Siberia, where the summers are dry and hot. In order to survive, the wild garlic plant had to adapt to this harsh climate. Garlic had to grow when there was moisture, in the spring and fall, and it also had to be able to survive without water for the exceptionally dry summer and winter months. Garlic adapted to its environment so that the growing cycle began in the fall, to take advantage of the available moisture. When the cold winters or the hot dry summers arrived, it became inactive. When the spring rains arrived, the plant could continue on its growth process. A healthy root system and relatively small leaves is the key to the survival of the plant. These traits make garlic a very healthy plant, capable of growing in poor soil in harsh climates with little or no care. Once discovered by humans, it is no wonder that garlic quickly became an important crop of almost every civilization in the world.
An Egyptian manuscript from 1,500 BC recommended garlic for 22 diseases. The Egyptians fed it to slaves building the pyramids to increase their toughness. Garlic was so valuable to the Egyptians that 15 pounds of garlic would purchase a healthy male slave. In ancient Greece and Rome, garlic was claimed to have more uses—everything from repelling scorpions to treating dog bites. In the Middle Ages, soldiers returning to Europe after faraway battles were generally credited with bringing garlic back with them, for it was thought to prevent the plague. Garlic was so prized in ceremony and ritual, and it’s said that lambs offered for sacrifice in China were seasoned with garlic to make them more pleasing to the gods.
OK. That’s all for today’s talk. Hope you all like it. Thank you!
Questions 16 to 19 are based on the recording you have just heard.
16.What does the introduction part say about food science?
17.Where does garlic originally come from?
18.When does garlic begin its growth cycle?
19.What could garlic do according to Europeans in the Middle Ages?
选项
A、Stop the plague.
B、Stop the battle.
C、Be a sacrifice.
D、Be the food for lambs.
答案
A
解析
讲座最后提到,在中世纪的欧洲,士兵能够从遥远的战场返回被归功于带着大蒜,因为人们认为大蒜可以预防瘟疫的发生,因此答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AZD7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hecannotdoanythingbecauseheisn’ttheownerofthatzone.B、Hehasdiscussedthiswiththelandowners,butinvain.C、He
Peopleatthelowerendoftheincomescaletakemorepleasureintheirrelationshipsandenjoycaringforandconnectingwitho
AIisprobablycomingforyourjob.Buttheremaybeawaytofuture-proofyourcareer."Humansaregoingtofindmeaningfulwor
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnCollegeGraduates’WorkingasVillageOfficials.Yo
A、Sellingsoftware.B、Repairingcomputers.C、Sellingcomputers.D、Developingsoftware.A女士一开始就说到她在软件销售方面很有经验,故A正确。
A、Becausetheyareeffectiveagainstmostdiseases.B、Becausetheeffectsofantibioticsareexaggerated.C、Becausedoctorstend
A、Topreserveitlonger.B、Togiveitaparticulartaste.C、Tomakeitsmoother.D、Toincreasethefermentation.B①四个选项都是动词不定式结构
环境友好的
A、Variety.B、Flexibility.C、Sensitivity.D、Familysupport.B细节辨认题。女士在谈到自己做国际贸易时说,趋势和需求一直都在变化,所以想要成功就要非常灵活。因此答案为B)。
A、Activeconsumption.B、Directcorrelation.C、Individualassociation.D、Mentalvisualization.D细节推断题。短文中提到,正是消费者内心当中对于使用沙滩巾的想象提升
随机试题
A.风邪B.寒邪C.暑邪D.湿邪E.燥邪具有“凝滞收引”特性的六淫之邪为()
因施工合同引起的诉讼,一般由( )人民法院管辖。
国际多式联运必须使用一张运输单证。()
下列计算式子正确的是()。
《旅游法》第82条规定,旅游者在人身、财产安全遇有危险时,有权请求()进行及时救助。
东汉名医华佗在外科手术中应用的麻醉药是()。
第二次世界大战,苏德战场的转折点是()。
马可.波罗是否真的到过中国,国际学术界一直有争议。我在读过各种资料后认为,他确实来过中国,因为他游记中对元大都和卢沟桥的细致描绘,对刺杀阿合马事件的准确叙述,不可能只凭_________。而对于反对派关于其游记中存在的时间不符及史料无据的质疑,可能的解释是
【B1】【B10】
【1】【4】
最新回复
(
0
)