首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If we look at education in our own society, we see two sharply different factors. First of all, there is the overwhelming majori
If we look at education in our own society, we see two sharply different factors. First of all, there is the overwhelming majori
admin
2017-08-26
84
问题
If we look at education in our own society, we see two sharply different factors. First of all, there is the overwhelming majority of teachers, principals, curriculum planners, school superintendents, who are devoted to passing on the knowledge that children need in order to live in our industrialized society. Their chief concern is with efficiency, that is, with implanting the greatest number of facts into the greatest possible number of children, with a minimum of time, expense, and effort.
Classroom learning often has as its unspoken goal the reward of pleasing the teacher. Children in the usual classroom learn very quickly that creativity is punished, while repeating a memorized response is rewarded, and concentrate on what the teacher wants them to say, rather than understanding the problem.
The difference between the intrinsic and the extrinsic aspects of a college education is illustrated by the following story about Upton Sinclair. When Sinclair was a young man, he found that he was unable to raise the tuition money needed to attend college. Upon careful reading of the college catalogue , however, he found that if a student failed a course, he received no credit for the course, but was obliged to take another course in its place. The college did not charge the student for the second course, reasoning that he had already paid once for his credit. Sinclair took advantage of this policy and not a free education by deliberately failing all his courses.
In the ideal college, there would be no credits, no degrees, and no required courses. A person would learn what he wanted to learn. A friend and I attempted to put this ideal into action by starting a serials of seminars at Brandeis called "Freshman Seminars Introduction to the Intellectual Life". In the ideal college, intrinsic education would be available to anyone who wanted it—since anyone can improve and learn. The student body might include creative, intelligent children as well as adults; morons as well as geniuses (for even morons can learn emotionally and spiritually). The college would be ubiquitous—that is, not restricted to particular buildings at particular times, and teachers would be any human beings who had something that they wanted to share with others. The college would be lifelong, for learning can take place all through life. Even dying can be a philosophically illuminating, highly educative experience.
The ideal college would be a kind of education retreat in which you could try to find yourself; find out what you like and want; what you are and are not good at. The chief goals of the ideal college, in other words, would be the discovery of identity, and with it, the discovery of vocation.
To enter the author’s ideal college, a student ______.
选项
A、has to pass an enrollment exam
B、should be very intelligent
C、needn’t worry about homework
D、can be best stimulated for creative work
答案
C
解析
根据题干中的关键词ideal college将本题定位于第4段。该段最后几句讲道,这种大学将无处不在,不局限于特定的建筑物和特定的时间,老师可以是任何想与他人分享自己拥有的东西的人。这种大学将是终身的,因为人一辈子都在学习。甚至死亡也可能是一种在哲学上具有启发性、具有高度教育意义的经历。而且上文也提到这种大学没有学分、学位和必修课程。可见,在这种大学里,学生没有固定的任务要完成。故答案为C(不需要担心家庭作业)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AcU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegestointerviewgraduatingstudentsw
A、5%.B、10%.C、15%.D、20%.B男士说可以给女士的折扣是10%。故答案是B。从选项可猜测题目与数字细节有关。数字细节题,要边听录音边做好笔记。要注意数字出现时相关联的信息,并留意题目问的问题。听完问题后,可排除没有在对话中提到的A和
A、Anopendoor.B、Anopendiscussion.C、Aprivateroom.D、Acloseddoor.D男士问女士希望门开着还是关着,女士说自己希望保留一些隐私,即希望门关着,故选D。注意抓听关键词,privac
A、Shemustbeinapoorphysicalcondition.B、She’sworriedaboutherfirstjob.C、Sheisturneddownforherpoorhealth.D、She
人口老龄化是指一个国家或地区老年人口增长的现象。生育率下降和人均寿命(lifeexpectancy)延长是导致人口老龄化的两大因素。根据联合国传统标准,一个国家有超过10%的人口超过60岁就被称为老龄化社会。由于计划生育政策的影响,中国大陆已于1999年
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnFlashMarriage.Youshouldwriteatleast150words
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledWhyIsItDifficultforCollegeGraduatestoFindaJo
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodemsocietyhaschangedpeopl
Inthe1920sAmericaenjoyedwhatwastobecomeknownas"anAgeofExcess".From1921-1929manufacturingoutputincreasedwith
AstudypublishedintheNewEnglandJournalofMedicineestimatedthatthereareanaverageof30in-flightmedicalemergencies
随机试题
与“隐性课程”相对应的是()
白居易在登上庐山时写下:“人间四月芳菲尽,山寺桃花始盛开”。产生诗中景象的原因是()。
关于法的适用与法律论证,下列哪些说法是错误的?(2009年卷一56题,多选)
粗面和细面板材常用于室外( )。
企业发生的下列事项中,应作为重要差错更正的有()。
图文声像导游具体包括()。
一般资料:求助者,女性,37岁,已婚,本科学历,某银行职员。案例介绍:求助者曾任某银行部门经理,非常要强,工作积极努力。一个多月前参与银行高级岗位竞聘,不但没有成功,反而失去了原有的经理职位,成为一名普通员工。求助者认为领导偏心,认为以前自己坚持
教育目的
按照需求功能的不同,信息系统已经形成多种层次,计算机应用在管理方面始于()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。为整个演示文稿应用“平衡”主题。全部幻灯片切换方案为“揭开”,效果选项为“自项部”。放映方式为“观众自行浏览”。
最新回复
(
0
)