首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Coffee drinkers live longer than non-drinkers. B、Drinking coffee can help cure certain diseases. C、Drinking coffee daily gives
A、Coffee drinkers live longer than non-drinkers. B、Drinking coffee can help cure certain diseases. C、Drinking coffee daily gives
admin
2021-11-26
37
问题
Now listen to the following recording and answer questions 16 to 19. Talk show host-Today we have good news for all our coffee drinkers around the world. A new study finds that drinking coffee can help you live longer. Researchers at the Harvard School of Public Health recently discovered that [16] drinking between three and five cups of coffee a day may prevent certain illnesses. They found that coffee can protect against heart disease, brain diseases and suicide. Walter Willett is a nutrition researcher at Harvard and co-author of the study. Professor Willet, thank you for joining us. Professor Willet:
Good morning. The findings of our study extend to both caffeinated and decaffeinated coffee, or decaf, as Americans often call it.
The health benefits come not just from the caffeine in coffee, but from the compounds in the beans. [17] Our study was large, of about 200.000 subjects included data from three ongoing studies. Subjects in the study had to answer questions about their coffee drinking habits every four years over a 30-year period.
We found that moderate coffee drinking was linked with a reduced risk of death from many diseases. However, we found no link between coffee drinking and cancer.
We also considered other habits such as smoking, obesity, and how active the subjects were. We also looked at what kinds of food the subjects ate, as well as how much alcohol—and what type of alcohol—they drank.
Our research adds to a growing body of evidence. This body of evidence finds drinking a moderate of coffee may have many health benefits, including a longer life. This is according to one of the researchers involved in the study.
[18] Frank Hu is senior author of the study. He is also a professor of nutrition and epidemiology-He studies how food affects illness.
Hu adds that data from the study support that drinking a moderate amount of coffee can be part of a healthy diet. But how much and when you drink coffee is important Nevertheless, our study also received doubts and criticism.
[19] Andrew Maynard of Arizona State University claims that the health benefits documented in this new study are "small." Maynard says the study does not prove cause and effect between drinking coffee and living longer. He says the study does point to an association, or link, between drinking coffee and living longer.
Honestly speaking, I am personally not sure how coffee is linked to certain health benefits.
So what I can give you as the take-home message—in other words, the important thing to learn— is that if you like coffee, do not feel guilty about drinking it in moderation. If you don’t like coffee, don’t feel you have to start drinking it to be healthy. Thank you very much.
16. What do the researchers find about coffee?
17. What do we learn about the study?
18. What do we learn about Frank Hu?
19. What criticism does the study receive?
选项
A、Coffee drinkers live longer than non-drinkers.
B、Drinking coffee can help cure certain diseases.
C、Drinking coffee daily gives people enough nutrition.
D、Coffee can help protect against certain diseases.
答案
D
解析
选项都是与咖啡有关的陈述,推测问题与咖啡的功效有关。根据主持人介绍,哈佛的研究发现每天喝三五杯咖啡可以预防某些疾病,如心脏病、脑疾病和自杀,所以D项“咖啡能预防某些疾病”是正确答案。录音原文说一项新研究发现喝咖啡能让人更长寿,但这并非等同于喝咖啡的人比不喝的人长寿,A项曲解原文。研究者发现喝咖啡能预防(prevent)一些疾病,而不是治愈(cure)疾病,B项错误。C项“每天喝咖啡能给你足够的营养”未在录音中提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ahx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwereanexaminationtopic,moststudentswouldtearitapart
LGDisplay,theworld’ssecond-biggestflat-paneldisplaymaker,isbettingbigonlarge-scaleOLEDtelevisionpanels,brushing
A、Designingsportsclothing.B、Consultingfashionexperts.C、Answeringdailyemails.D、Interviewingjob-seekers.C事实细节题。对话中女士提到,
A、Variety.B、Flexibility.C、Sensitivity.D、Familysupport.B细节辨认题。女士在谈到自己做国际贸易时说,趋势和需求一直都在变化,所以想要成功就要非常灵活。因此答案为B)。
ProfessorStephenHawkinghaswarnedthatthecreationofpowerfulartificialintelligence(AI)willbe"eitherthebest,orth
A、Itsfancydesign.B、TVcommercials.C、Itstasteandtexture.D、Peerinfluence.B浏览四个选项,根据选项中出现的fancydesign,TVcommercials,tas
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
A、Extendthecampaigntonextyear.B、Cutthefeebyhalfforthisyear.C、Runanotherfour-weekcampaign.D、Givehera10perce
A、Itwillbeconsumedbymoreandmoreyoungpeople.B、Itwillbecomethefirstcourseatdinnerparties.C、Itwillhavetobec
A、Shedoesn’twanttopaythelatefee.B、Shewasgivenincorrectinformation.C、Shecan’taffordtopayhertuition.D、Shedidn
随机试题
冷原子吸收法测定粮食中的汞时,为了使汞保持氧化态,避免汞挥发损失,在消化样品时,()溶液应过量。
适用于呼吸道隔离的传染病是
男性,28岁。发作性血压增高,最高达230/130mmHg,伴心悸、头痛、面色苍白,持续十几分钟后可自行缓解。初步诊断为
审核原始凭证记录的经济业务是否符合企业生产经营活动的需要、是否符合有关计划和预算,属于合理性审核。()
梁女士20岁时在某保险公司为自己投保了一份20年期,保额50万元,并含有可续保条款的定期寿险,每年缴纳保费450元,投保该定期寿险的年龄范围为16周岁至55周岁。根据以上描述,下列情形可能发生的是()。
京剧四大名旦中,最擅长表演《贵妃醉酒》的艺术家是()。
学校刚装修过,学生有不良反应,校长拿出了检测报告,报告显示没问题,于是家长来到教育局门前讨说法。你是教育局的工作人员,你怎么办?
有下列SQLSELECT语句:SELECT*FROM工资表WHERE基本工资=1000下列与该语句等价的是()。
A、Workasaflightattendant.B、Helpmakeairplanes.C、Makecontractsforacompany.D、Mendaircraftengines.C
A、Itisthewoman’shometown.B、Thewoman’sparentswillhavecelebrationthere.C、Thewomanwenttouniversitythere.D、Thewom
最新回复
(
0
)