首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、200 B、70 C、10 D、500 A对话中提到,利比利亚(Liberia),有约200人在医疗站工作,故A项为答案。
A、200 B、70 C、10 D、500 A对话中提到,利比利亚(Liberia),有约200人在医疗站工作,故A项为答案。
admin
2019-05-14
30
问题
M: Good evening everybody. Despite new promises of aid, international leaders provided disheartening assessments of the current battle against Ebola. The head of the World Bank said the international community — community had "failed miserably" in its initial response. The director of the Center for Disease Control said the situation reminded him of the early days of the AIDS epidemic. We get our own assessment from one of the few nongovernmental groups treating patients in West Africa International Medical Corps has built a treatment clinic in Liberia and is constructing other facilities in both Liberia and Sierra Leone. Its president and CEO, Mary Johnson, joins me now. Thank you for joining us.
W: Thank you, Jack.
M: How many beds, how many facilities, how many people would you say that you’re engaged in treating now?
W: OK. So, in Liberia, International Medical Corps opened up a 70-bed hospital — or actually we call it a treatment unit. We opened that up in mid-September. We are scaling up and we will be opening up another treatment unit in Sierra Leone. In Liberia, we have about 200 people working in this treatment unit, trying to contain it, as well as treating people who have Ebola, with the hopes that they will recover, and they are recovering when they receive treatment.
M: Do you have any sense that the progress of this disease is being — is slowing?
W: Well, let me say that it’s clear that efforts, like ours and other organizations’, are working. When there are treatment efforts, when there are health care workers to treat patients as they come in — I mean, our first patients that arrived to our treatment unit, they died at the doorstep. But now we see that patients are recovering, and they’re returning back to their families. So any efforts around treatment and containment are working. The problem, and the challenge, is that there are just not enough operational efforts on the ground. That’s the challenge.
M: Is that because a lack of international action or nongovernmental action, or is it because the infrastructure in these communities is so difficult that even if you sent them 10 pop-up hospitals, they couldn’t build them?
W: OK. Well, it’s a number of factors. One, certainly, the health care infrastructures are very weak in West Africa, under-resourced. They don’t have enough health workers. That’s one thing. The second thing is the spread wasn’t contained more quickly some months ago. International donors are stepping up. In fact, our treatment unit in Liberia was made possible from a grant from USAID’s Office of Foreign Disaster Assistance. It took $5 million to open that up and about a million a month. So, part of it is the resources need to be there, but also people are really afraid. They’re afraid to provide treatment because they also need to keep their own health workers safe. And so one of the things that we have done is we have said to other community health people as well as other international NGOs, we will provide case management protocol training. We will train their workers so that they can open up more treatment facilities. The problem we have now is that the disease and the outbreak is being — is outpacing the operational efforts on ground. There are a lot of plans in place, by the way, to change that, and we’re still within that window.
M: Well Mary, thank you very much for staying with us today.
W: You are welcome.
1. What is international leaders’ assessment of the current battle against Ebola?
2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
4. Why do health workers need case management protocol training?
5. What does this interview mainly talk about?
选项
A、200
B、70
C、10
D、500
答案
A
解析
对话中提到,利比利亚(Liberia),有约200人在医疗站工作,故A项为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AiEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)AskanAmericanschoolchildwhatheorsheislearninginschoolthesedaysandyoumightevengetareply,providedyouask
(1)AskanAmericanschoolchildwhatheorsheislearninginschoolthesedaysandyoumightevengetareply,providedyouask
A、Bad.B、Justsoso.C、Great.D、Inconvenient.C根据句(6—1)和句(6—2)可知,男士问威斯汀酒店最近表现如何,女士回答说威斯汀酒店最近的服务非常棒,因此答案为[C]。
A、9.B、38.C、73.D、76.D根据句(3)可知,这本书列出了76本关于海明威的传记作品。因此答案为[D]。
A、Atalkshowhost.B、Alawyer.C、Anadvertisingexpert.D、Arealestateagent.A根据句(8)可知,唐尼目前的工作是脱口秀主持人。因此答案为[A]。
A、Howtosetabedtime.B、Howtomakeyourbedcomfortable.C、Howtogetmoreeffectivesleep.D、Howtostayawake.C对话开头,句(1)中男
A、Havemilkforbreakfast.B、Sleepovertime.C、Lookforthings.D、Takeexercise.C句(2)中主持人提到,许多人在早上都会花时间来找东西,要么是眼镜,要么是钥匙,而且你从来不知
A、Sleepy.B、Thrilled.C、Thirsty.D、Frustrated.B根据句(7)可知,牧羊人尝过浆果(咖啡豆)之后,兴奋得有点精神失常,他跑回村庄把这个令人兴奋的消息告诉了其他村民。因此答案为[B]。
A、Limit1.B、Limit3.C、Limit5.D、Limit6.D访谈中提到商家会利用限购的方法抓住顾客的心理,诱使顾客多消费。根据句(3)可知,限购的上限越高,越能吸引消费者购买,故答案为[D]。
随机试题
安全阀的出口管道应指向安全地点,在进出管道上设置截止阀时应加铅封,且应锁定在全开启状态。()
下列不属于第二审民事判决书中当事人身份事项的是
男,45岁,双大腿中段被汽车压伤6小时抬送就诊。体查:双大腿中段严重肿胀、青紫、畸形,有骨擦音及反常活动,膝以下感觉及运动正常,足部血运良好,足背动脉可扪及,身体其他部位未见异常。X线片示双股骨中段严重粉碎性骨折。对于此类创伤病人应警惕哪种并发症最易出
A.乙醚沉淀法B.胆甾醇沉淀法C.铅盐沉淀法D.吉拉尔试剂提取法E.碱水提取法
治肝胆结石、石淋、砂淋,首选的药物是
急性心肌梗死患者的护理措施中,下列正确的是
母公司拥有若干子公司、分公司的情况下,下列各项中,可以作为会计主体的有()。
年薪制模型的组成要素不包括()。
20世纪50年代,英国首相丘吉尔___________于美苏技术的飞跃发展,乃开始对技术正视,1956年的白皮书是技术教育的绿灯,继而技术学院纷纷成立。今天,科技已经普遍成为大学知识结构的一个组成部分。就大学教学与研究来说,不但再没有轻忽“实用性”知识的现
下列投资决策方法中,其指标越小越好的是()
最新回复
(
0
)