首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Men spend more nights in their friends’ home than women. B、Women are much more talkative than men. C、Women enjoy more and bett
A、Men spend more nights in their friends’ home than women. B、Women are much more talkative than men. C、Women enjoy more and bett
admin
2012-05-17
54
问题
Researching friendship, psychologist Lillian Rubin spent two years interviewing more than two hundred women and men. No matter what their age, their sex, the results were completely clear. Women have more friendships than men, and the difference in the content and the quality of those friendships is "marked and unmistakable".
More than two-thirds of the single men, Rubin interviewed, could not name a best friend. Those who could were likely to name a woman. Yet three-quarters of the single women had no problem naming a best friend, and almost always it was a woman. More married men than women named their wife/husband as a best friend, most trusted person, or the one they would turn to in time of emotional distress. "Most women," says Rubin, "identified at least one, usually more, trusted friends to whom they could turn to in a troubled moment, and they spoke openly about the importance of these relationships in their lives. "
"In general," Rubin writes in her new book, "women’s friendships with each other rest on shared emotions and support, but men’s relationships are marked by shared activities. " "Even when a man is said to be a best friend," Rubin writes, "the two share little about their innermost feelings. Whereas a woman’s closest female friend might be the first to tell her to leave a failing marriage, it wasn’t unusual to hear a man say he didn’t know his friend’s marriage was in serious trouble until he appeared one night asking if he could sleep on the sofa. "
Questions:
32. What is one of the psychologist Rubin’s findings?
33. According to Rubin’s study, to whom is a married woman more likely to turn for emotional support?
34. Which of the following statements might Rubin support?
35. What does the research done by psychologist Rubin center around?
选项
A、Men spend more nights in their friends’ home than women.
B、Women are much more talkative than men.
C、Women enjoy more and better friendships than men.
D、Men have more difficulty remembering names than women.
答案
C
解析
细节题。本题询问“心理学家Rubin的发现之一是什么?”选项C是原文开头重要信息的概括.其他选项文中并未提到。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ajf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Isuggestedheshould____________(学会适应新的环境).
A、Acleanenvironment.B、Sunbathing.C、Properfeeding.D、Vigorousexercise.B
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudents.Ifalongreadingassignmentisgiven,instr
A、Two.B、Three.C、Four.D、Five.B推理题。四个选项都是数字,因此在听录音的过程中要注意捕捉与数字有关的信息。解答此题的关键是对罗列的细节(Friends,teachers,andotherpeople...)进行辨认推
A、Businesscourseshavebecomepopular.B、Theschoolonlyoffersbusinesscourses.C、Thebusinessschoolhasanewprogram.D、Th
A、Thedoctorisnotinuntillatethenextmorning.B、IfhewantsthebestdoctorthanheshouldtryDr.Noon.C、Ifhewantsas
A、Howmuchthecuthurt.B、Howdeepthecutwas.C、Howeasilyhewascut.D、Howconcernedthewomanwas.A“Howcansuchalittlecut
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
Astheeconomicroleofmultinational,globalcorporationsexpands,theinternationaleconomicenvironmentwillbeshapedincrea
A、Hewouldliketoknowwhathappened.B、Becauseofwhathappened,hehadnotime.C、Hecanhelpthewoman.D、Hewouldhavehelp
随机试题
男性,48岁。反复上腹部隐痛,疼痛于进餐后1小时加重,有反酸胃灼热,3天前上述症状加重并伴有腹胀,查体。上腹部压痛。无反跳痛及肌紧张。若该患者检查HP(+),经过铋剂+阿莫西林+甲硝唑治疗方案失败后,可选择下列治疗方案继续治疗的是
Severalyearsago,oneofthenewsfeatureshowsontelevisionhadaninterviewertalkingwithafreckle-faced,red-headed12-ye
心包积液患者查体的特征性表现是()
张某为某煤矿工人,2002年10月被诊断为一期煤矽肺,按照《职业病防治法》关于职业病待遇规定,张某要求下列待遇中,哪一项是没有规定的
下列不属于房地产经纪人员心理素质要求的是:()。
在现金流量表中,现金股利收入和股利支出属于投资活动的现金流量。()
根据《刑事诉讼法》及有关规定,下列关于审判公开的说法中,正确的是()。
“你的看法决定了你的处境”,这种看法是()的观点。
《晋书》记载:“(曹魏咸熙二年,即265年)令诸郡中正以六条举淹滞:一曰忠恪匪躬,二曰孝敬尽礼,三曰友于兄弟,四曰洁身劳谦,五曰信义可复,六曰学以为己。”根据上述内容,下列说法正确的是()。
在考生文件夹下的数据库文件“samp1.accdb”中已建立了表对象“tEmployee”。请按以下操作要求,完成表的建立和修改。将“tEmployee”表中“联系电话”字段的“默认值”属性设置为“010-”。
最新回复
(
0
)